- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Ilyen jellegü topikot akkor sem nyitunk. Tényleg nem ártana a fórum alapelveit elolvasnod.
A már linkelt topikban, vagy a 6600 GT topikban lehet folytatni.
-
illu
tag
válasz
greatchaos #2 üzenetére
feltettem a kérdést ott is... de tényleg elég nagy gondban vagyok ezzel jó lenne minél előbb orvosolni
-
illu
tag
Üdv
Nekem eléggé érdekes,egyedi problémám lenne amit észleltem és szeretnék tanácsokat, segítségeket kapi ezzel kapcs.
Tehát:
Az utóbbi hetekben észleltem hogy valami nincs rendben mikor elkezdek játszani (CoD,WoW stb..) a gépem olyat csinál hogy játék közben "krix-kraxok" megjelennek a képernyőn a végén már annyi meg olyan szinten hogy látni se lehet, ez még csak a kezdet... ezután csinál olyat a gépem ( ha tovább játszok ) hogy a monitor egyszerüen nem reagál, úgy érzékeli mintha a gép ki lenne kapcsolva de közben a gép üzemel, próbálok RESET-et nyomni.. semmi, nem reagál egyáltalán, jó POWER gomb kikapcsolom hosszan nyomva tartom... kikapcsol. utána bekapcsolnám a gép üzemel, de a képernyőn még mindig semmi, eljátszom 4-5 ször utána már üzemel minden rendesen! De csak akkor cisnálja ezt ha valamivel elkezdek játszani, valamikor játék közben megfagy egyszerüen és csak a POWER gombos megoldás tudja orvosolni...
Szerintetek mi lehet a probléma? Megjegyezném a gépem vírusos, gondoltam itt format C-re.. esetleg a videókártyával lehetnek gondok? ( GF 6600GT 4 éves ) vagy a montiorral?
ui.: néha még színes kixkraxok is megjelennek egy ilyen tortúra után a windowsban aztán 2-3 perc elteltével eltűnnek a képernyőrőlízelítőnek 2 db kép:
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest