Keresés

Aktív témák

• guest

veterán

válasz Zoz #9 üzenetére

Koszi mindenkinek a sok remek otletet !

Egyebkent Linux server lenne belole.

Tehat ha jol gondolom:
    keszitek 3 particiot ra:
    1. rendszer 0-3 GB
    2. adatok 3-31 GB (eddig csak latja egy PII-es alaplap)
    3. tobbi hadatok, ha latja 31-40 GB

Es akkor remelem hogy jo lesz. Egyebkent hogy derulne ki, hoy nem latja: irasnal is mar, vagy csak olvasasnal ?

(az M betuvel kezdodo szerviz nevet meg mindig nem tudom :) (nem pesti vagyok))

Koszi
    Chros

• guest

veterán

válasz Zoz #4 üzenetére

Ez az info aranyat er ZoZ (1 napos kereses utan)!!! Asszem ezt en sem fogom elfelejteni !!!
    Utana nezek, nagyon kedves vagy ...
    Most mar csak azt nem tudom, hogy a mi nyuves Sector VIA VT82C596-os Rev.1.4-es alaplapunkhoz melyik bios tartozik ... (letoltottem az osszeset, aztan probalok keresni valami szamot az alaplapon ami egyezik ezekkel) ...
    Mivel nincs change-log ezert aztan nem tudom hogy kell e frissitenem egyaltalan ...

----
    Azt gondolom nem kell mondani, hogy eme remek szervíz milyen új cég neve mögött folytatja áldásos tevékenységét...
    ----

El sem tudom kepzelni ... (de tenyleg) Melyik ?

Koszi
    Chros

• guest

veterán

Szervusztok !

Van egy regi Pentium II-es Sector alaplapunk (VIA VT82C596 chipset) Celeron 300A-s procival (szerverkent uzemel).
    A kerdes az, ha bele akarok tenni egy 40 GB-s vinyot, akkor kell-e frissitenem a BIOS-at ???
    Ha igen, akkor hallott-e valaki a Sector cegrol, s ha igen mi a weboldala, mert rakerestem a Google-n, s fel oras keresgeles utan sem talaltam semmit ...
    Az biztos, hogy a www.depo.hu oldalon a cegek listajabol ki lehet valasztani a Sector-t, de linket nem talaltam (probaltam a www.sector.com.tw -t is .. :) )

Az alaplap es proci csere nem opcio ... :)

Koszi

Chros

Aktív témák