Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Fel kéne éleszteni egy kicsit ezt a topicot, elég jól fejlődik a játék és a népesség is növekszik,
én pár napja vagyok még csak fent de nagyon tetszik a dolog.Van már magyar nyelvű launcher is hozzá, illetve találtam teljes egy egész magyar nyelvű blogot
ami a játékról szól, nem túl nagy a választék

Viszont vannak magyar helyek és ezen az oldalon össze is van gyűjtve pár darab

-
kapcs-ford
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
(hehe tényleg itt van, csodálkoztam is hogy a kereső miért nem találta ''secondlife'' nem kellett volna egybe írnom...)
Ma láttam egy dokumentumfilmet a témáról és hát néztem rendesen, utána felkerestem egyik ország oldalát és megdöbbenve láttam azt hogy az egyik egyetem a secondlife-on keresztül fog adni pár órát.... innentől kíváncsivá tett a dolog...
Hány PH-es tag regisztrálva? Kinek mi a véleménye?
Én default profilt választottam és azzal ugrottam be a freebie csatornára vagy mire, egyik csak NC-ből azzal fogadott hogy honnan szedtem ezt az idétlen hajat.
Nevetséges mikor az emberek ott állnak mint a zombik és fejlesztik a karakterüket.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Emberek, hogy lehet valami ruhára szert tenni, mert már unom, hogy mezítelenül kóválygok, és mindneki rajtam röhög.

-
Nimrod
addikt
Pápá kaszinó:
[link]
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Voice lehetőség az SL-ben:
[link] -
Nimrod
addikt
Hangalapú szolgáltás, de nem a Vodafone-tól, hmmm...
[link] -
Nimrod
addikt
Na végre, mozgolódik a Vodafone is:
[link] -
Nimrod
addikt
Exkluzív háttérképek mobilra, avagy semmi sem virtuális

[link] -
Nimrod
addikt
Rövid beszélgetés a Big Brother Second Life változatának magyar győztesével itt:
[link] -
Chili7
őstag
second life hungarian site : [link]
-
Yeti910331
aktív tag
Tegnap láttam ezt a játékot a Frei Dossziéban és érdekelne, hogy tényleg érdemes-e regizni rajta.
Én úgy vettem észre, hogy komoly angol tudás kell hozzá, ami nekem még nincs (csak 8 általános) és persze havidíj.
Talán meg kéne várnom, míg vége a középsulinak és lesz saját munkám (nameg szabadidőm).
Sokkal egyszerűbb lenne, ha a Magyarok is csinálnának 1 ilyen játékot. -
donw3ga
őstag
én reggeltem
donw3ga Vanbeeck néven vagyok fent. Így elsőre elég viccesnek tűnik. 
-
gregorik
senior tag
ki van fent némi tapasztalattal?
szükségem lenne némi free cuccra.
-
törölt tag
köszönjük!
amúgy a befizetéshez dombornyomott kártya kell, de csak 1 dollárt von le, nincs havidíj és a játék is ingyenes. elvileg lehet próbajátékot kérni, ilyenkor nem kell bankkártya, és a mobilodra küldi a belépéshez szükséges jelszót. én először így próbáltam, de magyar mobilszámra nem ment a dolog.
egyébként a játék nagyon összetett, rengeteg opcióval, szóval ha belevágsz legyen sok szabadidőd
-
yoc
csendes tag
Helló mindenki!
Most olvastam erről a neten játszható szerepjátékról, és érdekelne van-e valakinek valami tapasztalata! (Konkrétan azt olvastam: valaki 2 év alatt nagyon meggazdagodott belőle, na ezért érdekelne!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D-Link DIR-860L
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB! VER 2.0
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 8a 128 GB okostelefon, fekete (Obsidian) színben
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest