Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
m0h0senator
őstag
Én is így érzem. Szinte az egész szeptember október novemberben a scum futott. De idén már el sem indítottam. Nincs benne cél. Miért legyen autóm garázsom házam, hogy ugyanazokat a bunkereket farmoljam? esetleg valahol kemplejek egy távcsövessel? Nem tudom pl hogy változtattak azon, hogy az ellenség 200m után is látható legyen esetleg távcsőben.

-
szTotyy
őstag
Én találtam magamnak egy jó pve, meg egy jó pvp szerót, ahol mindig van 30-40 ember. Normális, segítőkész társaság. Csak áámerikai mindkét szerver és a ping ugyebár nem a legjobb, de azért bőven élvezhető.
Kár, hogy nincs egy magyar közössége a játéknak!
Én is nagyon remélem, hogy nem merül feledésbe a játék, mert tényleg ígéretes.Az a baj ezekkel az korai hozzáférésű játékokkal, hogy mire elkészül a végleges verzió, már mindenki megunja.

-
Rony949
addikt
Nekem is megérte azt a 17 eurót. 27 órám van eddig benne, de igazából most nem is az a lényeg hogy mennyit játszok egy adott játékkal, hanem az, hogy ezt a bizonyos 27 órát én ÉLVEZTEM és jót SZÓRAKOZTAM ez alatt. Ha egy játék teljes mértékben szórakoztat, akkor nem érdekel hogy egy full bugos és kezdetleges Early Access-el játszom vagy az egyik legnépszerűbb és túlértékelt tripla AAA játékkal.
Emellett meg a Scum még csak 1 hetes, de már most jött hozzá vagy 4-5 update. Ez figyelemre méltó. Később biztos redukálódni fognak a patchek, de ezt akkor is becsülni kell. A fejlesztő gárda is csak pár emberből áll, itt ne 100-200 főre gondoljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán ezt neguntam, a 0.8 óta nem játszottam vele.