Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Ez egyenlore multiban elvezetes tobben. Van mar bazis epites epulet foglalas autok stb. Singleben egyelore a survival resze csekely hiszen konzolon keresztul barmilyen targyat le tudsz hivni magadnak. Multi az igazi. A robotok kb csak disznek vannak nem ok a fo ellenseg hanem a tobbi rab a szigeten meg a zombik. Csapatban jobb az ektero fegyvernemek miatt. Ezenkivul figyelned kell az asvanyi anyag bevitelt vitaminokat cukrot van emesztes szimulalva stb.
Ha nem szeretsz multiban csapatban jatszani nem vennem meg jelenlegi allapotaban annak ellenere hogy folyamatosan fejlesztik mert abban nincs kihivas ha meg multizol egyedul hatranyban leszel.
-
m0h0senator
őstag
A magyar szerver le van halva.

Pucéran áll a karakterem.
-
m0h0senator
őstag
Én is így érzem. Szinte az egész szeptember október novemberben a scum futott. De idén már el sem indítottam. Nincs benne cél. Miért legyen autóm garázsom házam, hogy ugyanazokat a bunkereket farmoljam? esetleg valahol kemplejek egy távcsövessel? Nem tudom pl hogy változtattak azon, hogy az ellenség 200m után is látható legyen esetleg távcsőben.

-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
Ma jön update.
Ezeket tartalmazza: [link]
-
m0h0senator
őstag
No,
szerintem a ház foglalás még nem működik még nincs benne, lehet azóta bekerült. Házat 100 pont-ért tudsz foglalni, szerintem 100pont/épület nem pedig ajtó.
A víz töltés még ezek szerint bug-os. Menj a kúthoz, fogd az üres üvegedet dobd el vedd fel újra és akkor a lehetséges interakciók között megjelenik az ivás alatt az újratöltés.
-
m0h0senator
őstag
jön ma update nem tudjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest