- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz
underdark #157 üzenetére
Ez egyenlore multiban elvezetes tobben. Van mar bazis epites epulet foglalas autok stb. Singleben egyelore a survival resze csekely hiszen konzolon keresztul barmilyen targyat le tudsz hivni magadnak. Multi az igazi. A robotok kb csak disznek vannak nem ok a fo ellenseg hanem a tobbi rab a szigeten meg a zombik. Csapatban jobb az ektero fegyvernemek miatt. Ezenkivul figyelned kell az asvanyi anyag bevitelt vitaminokat cukrot van emesztes szimulalva stb.
Ha nem szeretsz multiban csapatban jatszani nem vennem meg jelenlegi allapotaban annak ellenere hogy folyamatosan fejlesztik mert abban nincs kihivas ha meg multizol egyedul hatranyban leszel.
-
m0h0senator
őstag
A magyar szerver le van halva.
Pucéran áll a karakterem. -
m0h0senator
őstag
Én is így érzem. Szinte az egész szeptember október novemberben a scum futott. De idén már el sem indítottam. Nincs benne cél. Miért legyen autóm garázsom házam, hogy ugyanazokat a bunkereket farmoljam? esetleg valahol kemplejek egy távcsövessel? Nem tudom pl hogy változtattak azon, hogy az ellenség 200m után is látható legyen esetleg távcsőben.
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
Ma jön update.
Ezeket tartalmazza: [link]
-
m0h0senator
őstag
No,
szerintem a ház foglalás még nem működik még nincs benne, lehet azóta bekerült. Házat 100 pont-ért tudsz foglalni, szerintem 100pont/épület nem pedig ajtó.
A víz töltés még ezek szerint bug-os. Menj a kúthoz, fogd az üres üvegedet dobd el vedd fel újra és akkor a lehetséges interakciók között megjelenik az ivás alatt az újratöltés.
-
m0h0senator
őstag
jön ma update nem tudjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron