- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
válasz
DiamondBack #177 üzenetére
A feljebb említett magyar szerverek működnek még? Talán ott találsz játékostársakat!
Én kisebb-nagyobb megszakításokkal, de játszom. Most épp szüneten van nálam a játék, de már nézegetem egy ideje, hogy elindítom újra. -
szTotyy
őstag
Csak kellene egy olyan magyar szerver (mindegy, hogy pvp vagy pve), ahol sokan vannak. Egyre több a magyar szerver, de nem tudom mi a francnak indít el minden második játékos egy saját szervert ahelyett, hogy inkább mindenki egy helyre csoportosulna! Így a tartalmat és az életet a szerveren a sok játékos hozná! Nem unnád meg oly hamar!
De ez csak az én véleményem, lehet senkit nem érdekel. -
szTotyy
őstag
Aki akar más magyar túlélőkkel játszani, van egy jó kis magyar pve szerver (így keressen rá akit érdekel: Magyar PVE szerver!!! ) 20 férőhelyes szeró, az esti órákban mindig 10 felett a játékosszám. Eventek, DM-ek vannak.
Discord szerver is van: https://discord.gg/9xvXjfBy -
szTotyy
őstag
Sajna nem nagyon van itt aktivitás, de azért beírom, hogy most steamen 40%-os leárazás van a játékra. Hátha valaki pont most gondolkodik a beszerzésén. Nagyon ajánlott!
A játékba még mindig folyamatosan érkeznek a fejlesztések. -
szTotyy
őstag
Az említett magyar szerón egy kicsit felcuccoltam magam, már amennyire időm engedte pénteken, de játékosok nem voltak fent. Talán majd később forgalmasabb lesz.
-
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #142 üzenetére
Pénteken - ha nem jön közbe semmi - majd tervezek hosszabb időre meglátogatni.
A szerver alapbeállításokat használ, vagy van valami szorzó lootra, zombira vagy egyebekre?
-
szTotyy
őstag
Aki esetleg már nem követi a játék fejlődését, örömmel írom, hogy a fejlesztők mostanság szerencsére aktívak (azért csodákat ne várjon senki!).
A steam-es hírek között minden héten van vagy 2 új bejegyzés, update leírás.
Linket nem szúrok be, csak pár apróság, ami a játékba bekerült, vagy hamarosan érkezik:
-sok íj, íjászat skill, íjak készítése.
-autóvezetés skill (ha gyenge a képességed, többször lefulladsz, akadozva)
-készülnek a panelházak
-készülnek a női karakterek
-quad érkezik hamarosan
-csónak -
szTotyy
őstag
Végre jönnek panelházak a játékba!!!
Ezzel együtt talán lesznek akkor nagyobbacska városok is! -
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #128 üzenetére
Én most, kb. egy hónapja függtem rá a játékra, előtte csak hébe-hóba próbálgattam. Szóval, ha nálad 3 hónap alatt kifutott, akkor még van jó 2 hónapom.
Egyelőre nálam a cél - pve-n -, hogy minél több mindent összehordjak a kis befoglalt házamba, minél egészségesebben életben tartani a kis emberkémet és kalandozni a mech-es területeken.Pvp szerón meg nyilván a vadászat a gyűjtögetés mellett. Elég óvatos üzemmódban közlekedek (kb, mint az Escape from Tarkovban), de mindig akkor lőnek ki lesből, amikor már elegem lett az óvatoskodásból, és bátran rohanok előre. Azután megyek a nyugdíjas pve szerverre.
De valóban jó lenne egy konkrét cél a játékban, hogy ne égjenek ki túl hamar az emberek.
-
szTotyy
őstag
Én találtam magamnak egy jó pve, meg egy jó pvp szerót, ahol mindig van 30-40 ember. Normális, segítőkész társaság. Csak áámerikai mindkét szerver és a ping ugyebár nem a legjobb, de azért bőven élvezhető.
Kár, hogy nincs egy magyar közössége a játéknak!
Én is nagyon remélem, hogy nem merül feledésbe a játék, mert tényleg ígéretes.Az a baj ezekkel az korai hozzáférésű játékokkal, hogy mire elkészül a végleges verzió, már mindenki megunja.
-
szTotyy
őstag
-
szTotyy
őstag
Ha szerzek egy kocsit, mi történik vele online, miután kiléptem?
Ha elrejteném valami kis zugba, ottmaradna a benne hagyott loottal? Amíg ki nem fosztják?
Esetleg a kocsit nem lehet valahogy lezárni, hogy az is a sajátom legyen?
..csak mert single playerben megmarad ahol hagytam a benne lévő fontos dolgokkal. -
szTotyy
őstag
Köszi szépen mindkettőtöknek a segítséget!
-
szTotyy
őstag
Na, megevettem a játékot.
Még csak ismerkedek vele, de lenne pár kérdésem:
-A legutolsó update-nél olvastam, hogy már lehet befoglalni házakat. Egy háznak minden ajtaját be kell foglalni és úgy lesz a "tiéd". Elvileg. Ezt hogy kell? Az ajtóknál semmi más interakciót nem ir. Valaki tudja esetleg?
-A kulacsot, vagy bármilyen üveget hogy lehet feltölteni vizzel? Próbáltam már több kútnál is, de nem sikerült, csak ott helyben lehetett inni belőlük.
Válaszokat előre is köszönöm. -
szTotyy
őstag
válasz
spank0309 #110 üzenetére
Amúgy a Dayz fejlesztői úgy gondolták amikor a csúcson volt a játék, "hogy köszönjük szépen, ennél jobban soha nem fogunk állni befektetett munka/nyereség arányában, úgysem lesz már soha újra 'divat' Dayz-zni" , úgyhogy köszönik szépen, eltették a pénzt és boldog elégedettséggel élnek és ülnek a fenekükön?
A Scum fejlesztői talán nem jutnak el ilyesmi elégedettségre.
-
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #107 üzenetére
Na szuper, annak örülök, hogy vannak magyar játékosok. Ha megvettem a gémet, szerintem úgyis felteszek itt még néhány kérdést.
Annak kevésbé örülök, hogy egy hónapja nem jött update. De ez lehet, hogy normális (ne várjak már hetente fejlesztéseket!)
Az különösen tetszik, hogy a közeli horvát tájat, közeget csinálták meg és nem valami messzi vidéket. Főleg, hogy elvileg ez csak a végleges pálya negyede. Talán a végső mapon térképészetileg elmennek majd északabbra, és jó sok erdős, dimbes-dombos táj lesz benne, az meg már olyan lenne, mintha idehaza járnám a természetet. -
szTotyy
őstag
Helló!
Mostanság tervezem megvenni a játékot. Az eddig látottak alapján nagyon érdekel, ígéretesnek látszik.
Látom a topikba 1 hónapja nem írt senki. Azért csak nem tűnt le ilyen hamar a játék! Játszik vele még valaki folyamatosan?
Érdekelne, hogy továbbra is jönnek-e hozzá update-ek..Remélem nem merül feledésbe vagy érdektelenségbe ez a játék!
Lefffii! Látom neked is megvan, játszol még vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PS Plus előfizetések
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó