- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
válasz
m0h0senator #159 üzenetére
köszi
azért nem játszok nagyon ilyen pvp multi játékokat, mert nem rajongok ezért az öljük le egymást stílusért. Sokkal jobban szeretem a coop stílust mindenben. Nézegettem, hogy van benne valami pve lehetőség ez mit takar? Annyira erősek a zombik, hogy kell ilyen?
Videókból tetszik a játék, szeretek csak úgy barangolni/keresgélni az open world játékokbanInnen játszik még egyáltalán valaki?
-
Xorith
tag
válasz
m0h0senator #144 üzenetére
Mivel gyári szeró.
-
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #142 üzenetére
Pénteken - ha nem jön közbe semmi - majd tervezek hosszabb időre meglátogatni.
A szerver alapbeállításokat használ, vagy van valami szorzó lootra, zombira vagy egyebekre?
-
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #128 üzenetére
Én most, kb. egy hónapja függtem rá a játékra, előtte csak hébe-hóba próbálgattam. Szóval, ha nálad 3 hónap alatt kifutott, akkor még van jó 2 hónapom.
Egyelőre nálam a cél - pve-n -, hogy minél több mindent összehordjak a kis befoglalt házamba, minél egészségesebben életben tartani a kis emberkémet és kalandozni a mech-es területeken.Pvp szerón meg nyilván a vadászat a gyűjtögetés mellett. Elég óvatos üzemmódban közlekedek (kb, mint az Escape from Tarkovban), de mindig akkor lőnek ki lesből, amikor már elegem lett az óvatoskodásból, és bátran rohanok előre. Azután megyek a nyugdíjas pve szerverre.
De valóban jó lenne egy konkrét cél a játékban, hogy ne égjenek ki túl hamar az emberek.
-
Peppo
őstag
válasz
m0h0senator #130 üzenetére
Szerintem akkor is számít. Amelyik képességre semmit nem teszel, az nagyon szar lesz. Ha csak egy pont is van rajta, már elég jó. Hallásod is függ tőle, de pl. a jó lopakodás képességgel az ellenfél is nehezebben lát meg. Szóval ha mondjuk neked az észlelés minimumon van, neki meg a lopakodás maximumon, akkor tényleg csak közelről látod.
Ez a része kicsit fura a játéknak, és bár értem, mi vele a céljuk, de kicsit felemás az eredmény. -
Peppo
őstag
válasz
m0h0senator #128 üzenetére
A látótávolság elvileg skilltől függ. Ha nem tettél rá pontokat, akkor nem látsz messzire. Egyébként akár 1000 méterről is látható egy ember.
Igen, valami küldetés jellegű dolog kellene bele. Vagy legalább olyasmi, mint pl. a Tarkovban, hogy ki kell jutni egy adott ponton. Bármi, ami célt ad a létezésnek a játékban.
-
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #107 üzenetére
Na szuper, annak örülök, hogy vannak magyar játékosok. Ha megvettem a gémet, szerintem úgyis felteszek itt még néhány kérdést.
Annak kevésbé örülök, hogy egy hónapja nem jött update. De ez lehet, hogy normális (ne várjak már hetente fejlesztéseket!)
Az különösen tetszik, hogy a közeli horvát tájat, közeget csinálták meg és nem valami messzi vidéket. Főleg, hogy elvileg ez csak a végleges pálya negyede. Talán a végső mapon térképészetileg elmennek majd északabbra, és jó sok erdős, dimbes-dombos táj lesz benne, az meg már olyan lenne, mintha idehaza járnám a természetet. -
RazoR
veterán
válasz
m0h0senator #103 üzenetére
Nekem is volt hogy megette a vram-ot 1080Ti-vel
-
yozsee11
aktív tag
válasz
m0h0senator #97 üzenetére
"Unfortunately no update today, since we're working on a large update for next week and we had our game moved to the new updated version of unreal engine and that will take some time to properly test and see if there are any new problems tied to the transition. This new version should bring a much more smoother experience for players. Thank you for your patience."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest