- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
0.8 óta azért voltak változások. Akkoriban jött be a radioaktív terület, aztán a főzés, meg a fame pont rendszert is átalakították. A zombik is durvábbak lettek, már bejönnek utánad az ajtón/ablakon, ha tudnak. Meg egy csomó apróbb változtatás. Jött sok új cucc, fegyverek, stb. Szép lassan a járműveket is visszahozták.
Én se nagyon toltam már az utóbbi 1-2 évben, csak be-beléptem időnként, hogy mi változott. Most talán komolyabban is fogom, ha a társaság megmarad, akikkel szoktunk menni.
De bázist építeni most sem akarok.
Iszonyat sok idő, és folyamatos felügyeletet igényel, az meg már nekem sok.
-
Peppo
őstag
Ha valaki követte a játékot eddig is, akkor a 0.9 és az 1.0 verziók közt túl sok különbséget nem fog találni. Elvileg vannak fegyveres NPC-k, de mi még nem találkoztunk velük, vagy legalábbis nem tudunk róla.
A szerver, amin játszottunk, meglepően jó volt, semmi laggolás vagy ilyenek. Ez talán az első nagy különbség az early accesshez képest, de talán a legfontosabb is. Meglátjuk, milyen lesz a teljesítmény, mikor elkezd felgyűlni a loot a bázisokon meg az elásott ládákban. Az a laggolás, ami a korábbi verziókra jellemző volt, nem lesz megengedhető a továbbiakban, mert kinyírná a játékot. Remélem, ezt tényleg sikerült megoldaniuk!
Most sokan játszanak vele, és aránylag pozitív visszajelzések jönnek. Hogy aztán merre tovább, milyen egyéb játékelemekkel lesz (vagy már lett) kiegészítve a játékmenet, azt majd meglátjuk. Ahogy azt is, hogy mi lesz a szerverekkel, esetleg átvihetők-e karakterek egy kihalt szerverről egy másikra (legalább official szervereknél), arról egyelőre szó sincs, pedig szerintem hamarosan sokaknak fontos lesz, mert az biztos, hogy némely szerver ki fog ürülni, míg másokon sokan maradnak. Ez eddig is így volt, de mivel itt a karaktered is fejlődik (ráadásul elég lassan), aligha örülne bárki is, ha ki kellene dobnia több hónapnyi progresst, csak mert az a szerver történetesen kiürült.
Egyelőre a raidekről sincs még tapasztalat, hogy mennyire könnyű vagy nehéz. Ezt az évek folyamán folyamatosan hangolták, egyszer nerfelve a semmiig, máskor meg agyonbuffolva.
Szerintem kell egy pár hét, hogy ténylegesen lehessen látni, hogy áll a játék. Annyi elmondható, hogy nagyobb problémák, összeomlások nélkül sikerült a start, és több órányi játék alatt nem crashelt se nekem, se haveroknak.
Egyelőre cheaterrel sem találkoztunk, de kínai van bőven az Eu szervereken is, szóval csak idő kérdése. Meglátjuk, ezt hogy tudják kezelni.
-
Peppo
őstag
Abban az állapotban nem lett volna szabad kiadni. A rengeteg technikai probléma mellett (amiből még most is bőven van), a másik nagy baj, hogy nincs még mindig célja a játéknak. Bemész, lootolsz, aztán lelőnek vagy jön a wipe. De addig is kb. a pvp az egyetlen hosszabb távon is szórakoztató része, de az is elég vacakul működik.
Valami (akár kezdetleges) küldetésrendszer vagy végcél kellene bele, hogy végre legyen mit csinálni. De pont ezekről még semmi hír nincs. Apróságok jönnek folyton, amelyeknek persze örülünk (leginkább az autóknak, azok már nagyon kellettek), de a lényegről nem hallani.
-
-
Peppo
őstag
A kocsi megmarad, és benne a loot is. Ugyanúgy, mintha egy láda lenne. Hacsak nem nyúlja le valaki vagy nincs szerver wipe.
A kocsit nem tudod lezárni, de beteheted egy garázsba, amit már le tudsz. Persze aki ért hozzá, az fel tudja törni. Jobban jársz, ha valami elhagyatott helyen eldugod.
Tuti recept nincs. Én kiloggolás előtt magamra pakolok annyi cuccot, amennyit csak tudok. Így legalább azok megmaradnak, ha a kocsit elviszi valaki.
-
Peppo
őstag
A kulacs feltöltése működik, csak kicsit hülyén. A lényeg, hogy NE legyen a kezedben a kulacs, hanem pl. a táskában, viszont legyen az inventoryban pirossal kijelölve. Ilyenkor ha a kúthoz vagy más vízhez mész, a drink helyett fill jelenik meg, és ha rányomsz, feltölti.
A ház foglalása még nem működik, de állítólag pénteken jön egy új patch, abban talán benne lesz.
-
m0h0senator
őstag
No,
szerintem a ház foglalás még nem működik még nincs benne, lehet azóta bekerült. Házat 100 pont-ért tudsz foglalni, szerintem 100pont/épület nem pedig ajtó.
A víz töltés még ezek szerint bug-os. Menj a kúthoz, fogd az üres üvegedet dobd el vedd fel újra és akkor a lehetséges interakciók között megjelenik az ivás alatt az újratöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync