- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
Írjatok mailt gyerekek, a többit ott. :) (cím az adatoknál)
-
Sanyo
senior tag
60 éves újságokat szoktam scannelni, eddig kb 5-700 oldal van készen. Ugyanazon az oldalon végeztem a tesztet a két programmal, az Omni14 alig ismert fel néhány szót, míg az Abbyy7 éppen ellenkezőleg, alig volt mit javítani. Nyilván sokmindentől függ a dolog, nem biztos hogy ez az általános. :)
A topicnyitó kérdésére válaszolva, az Abbyy sem igen boldogul kézírással. Nyomtatott levelek, újságok, könyvek amiket könnyen fel lehet dolgozni. -
shtml
őstag
válasz
J.J. András #7 üzenetére
A 12-est nem használtam, csak a 14-est. Kissé marketingíze van a dolognak, mert kb. egy év alatt ugrott 2-vel a verziószám.
Ammit előtte használtam, az még a Recognita nevet viselte.
Szerk.: -m
[Szerkesztve] -
shtml
őstag
Amikor nemrég nagyobb mennyiséget (kb. 200 könyvoldal) kellett OCR-eznem, próbát tettem az Finereader Pro 7-tel is. Én éppen fordítva tapasztaltam, az Omnipage Pro 14 volt a pontosabb. Természetesen alapos összehasonlító tesztet nem végeztem, mert nem tesztelni akartam, hanem munkát végezni. Ezért persze lehet, hogy nagy átlagban a Finereader a jobb és csak én rontottam el valamit.
-
Sanyo
senior tag
Ha javasolhatnék egy (véleményem szerint) jobb programot: Abbyy Finereader. Jelenleg a 7.0 verziónál tart. [L]http://www.abbyy.com[/L] Pontosabban dolgozik mint az Omnipage, kevesebb hibát kell javítani a már felismert szövegen.
-
shtml
őstag
Néha érdemes lenne elolvasni az alkalmazás helpjét is. Az Omnipage 12 helpjében ezt találod (legalul), ha a Search gombbal rékeresel a handwriting szóra:
''OmniPage Pro only recognizes machine printed-text characters such as typewritten or laser-printed text. It can handle dot-matrix characters, though accuracy may be lower on draft-quality texts. It cannot read handprint or handwriting. However, it can retain signatures or other handwritten text as a graphic.'' -
Uzmany
őstag
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Köszönöm a választ. :) Ma egész nap ezzel foglalkoztam, de a kézírásos szöveget nem tudtam a word számára értelmezhetővé tenni :( Feladom, már elegem van...
-
J.J. András
őstag
fogod, és a scennelt lapokat beolvastatod az OmniPage 12 proval....(Ctrl+O)
akár automatiksan a Wizard gombra kattintva megcsinálja neked......
nézegesd a progit......érdemes....én is csak úgy kezdek rájönni néhány dologra magamtól....
de hátra vannak profik itt , akik régóta használják....:))
[Szerkesztve] -
Uzmany
őstag
Sziasztok, segítsetek, ha tudtok. Van egy pár fénymásolt ill. kézzel írt dokumentumom, amit szeretnék beszkennelni (HP 2400C) Omnipage 12pro szoftverem lenne, de mivel ebben nagyon kezdő vagyok megkérdezném jó ez, vagy mást kellene használnom? Hogyan lehet kézzel írt doksikat a word számára értelmezhetővé tenni? Kezdetnek ennyi, a segítséget előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- E-roller topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest