- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
J.J. András #7 üzenetére
A 12-est nem használtam, csak a 14-est. Kissé marketingíze van a dolognak, mert kb. egy év alatt ugrott 2-vel a verziószám.
Ammit előtte használtam, az még a Recognita nevet viselte.
Szerk.: -m
[Szerkesztve] -
shtml
őstag
Amikor nemrég nagyobb mennyiséget (kb. 200 könyvoldal) kellett OCR-eznem, próbát tettem az Finereader Pro 7-tel is. Én éppen fordítva tapasztaltam, az Omnipage Pro 14 volt a pontosabb. Természetesen alapos összehasonlító tesztet nem végeztem, mert nem tesztelni akartam, hanem munkát végezni. Ezért persze lehet, hogy nagy átlagban a Finereader a jobb és csak én rontottam el valamit.
-
shtml
őstag
Néha érdemes lenne elolvasni az alkalmazás helpjét is. Az Omnipage 12 helpjében ezt találod (legalul), ha a Search gombbal rékeresel a handwriting szóra:
''OmniPage Pro only recognizes machine printed-text characters such as typewritten or laser-printed text. It can handle dot-matrix characters, though accuracy may be lower on draft-quality texts. It cannot read handprint or handwriting. However, it can retain signatures or other handwritten text as a graphic.''
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest