- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Uzmany
őstag
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Köszönöm a választ. :) Ma egész nap ezzel foglalkoztam, de a kézírásos szöveget nem tudtam a word számára értelmezhetővé tenni :( Feladom, már elegem van...
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, segítsetek, ha tudtok. Van egy pár fénymásolt ill. kézzel írt dokumentumom, amit szeretnék beszkennelni (HP 2400C) Omnipage 12pro szoftverem lenne, de mivel ebben nagyon kezdő vagyok megkérdezném jó ez, vagy mást kellene használnom? Hogyan lehet kézzel írt doksikat a word számára értelmezhetővé tenni? Kezdetnek ennyi, a segítséget előre is köszönöm.
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest