- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Sztem menj inkább aludni, mert az ilyenekből akár ban is lehet...
Én is elteszem magam holnapra, csak láttam még ezt a topikot...
(Még ha valamiért uppolnád, megérteném, de a smileykon kívül nem is írtál bele...
)
ON: Én is próbáltam az alaplapimat, amikor a Live 4.1-emen nem akart menni a 4.1 normálisan DVD-nél, de csak szenvedés volt: az Au2 mindent megoldott.
Közben észrevettem azt is, hogy csak LuckyL hozta fel az egészet, sőt, azóta még további HSZ-eket ''alkotott''. Na mindegy: +1 nagy pirospont az Au2-nek, ezért csak megérte beírni.A felesleges HSZ-eket úgyis törlik majd...
Mod: nem, rájöttem, hogy azt sem érteném meg, ha uppolnád: uis tök fent van, másodpercenként nem kell uppolni semmit, pláne ilyenkor.Na én mentem.
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hcol7
senior tag
mindenkeppen jobb egy live a rilteknel. legalabbis szerintem is
nekem is 650es van intergalt, vinyo, cd hang belehallatszik, es dorombol a melynyomobol kifele. most csereltem egy tobb eves live 5.1 re amely zaj es hjangzas szempontjabol eg es fold. szal nem a live ilyen jo hanem a realtek ilyen szar. -
Raymond
titán
Ide valaszoltam:
Bővebben: link -
Viktor77
titán
Elméletileg tud EAX-et, gyakorlatilag nem.
A legújabb driver itt van:
Bővebben: link -
sirály12
őstag
Hát én is tapasztaltam az integrált csodák tudását. TErhelik a procit, xar a hangjuk, xarok az illesztőprogik amiket adnak hozzájuk.
Ezután vettem egy AU2-est. Azóta nincs semmi gondom. A hangja az alc650-hez képest egyszerűen gyönyörű. A játékok alatt a térhatás király. Az alaplapiuval csak szenvedtem. Valameik topikban még segítséget is kértem, mert 3d-s játékok alatt elkezdett ciripelni + egyebek. Szal csak ajánlani tudom egy külön hangkari beszerzését. Egy live is sokkal jobb mint az integrált. -
mattheus
őstag
#27-re tudna valaki segíteni ??? Gondolom sok embernek van ilyen integrált megoldása....Tud EAX-ot és ha igen akkor hogyan, milyen driverrel??? Én az alaplapi driver CD-vel telepítettem. Lehet,hogy ez a baj ??? Honnan lehet letölteni ? Köszi
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Nekem van egy MSI K7N2 Delta-L alaplapom. Egy darabig még integrált megoldással (ALC 650). Kérdésem az lenne, hogy ez tud EAX-ot vagy nem ? Eddig a játékok ,amit futtattam,azt mondták nem támogatja, pedig egy 5-1-es képességű csiptől már elvárná az ember......Ha esetleg támogatja, akkor vki tudna abban segíteni, hogy akkor milyen drivert tegyek, fel, hogy működjön ??? Köszi -
tuctuc
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Hú, az elég sok. A 20%is, és a difi is az Audigy-hez képest. Köszi az infokat!
-
tuctuc
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #22 üzenetére
És azt hogy tudtad lemérni? Van erre valamilyen progi? Vagy fraps-al megnézted több kártyánál ugyanazon a gépen? Kábé mennyi a difi az audigy1-hez képest?
-
tuctuc
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Nekem a Philips Seismicem winamp közben 1%-ot használ a prociból. Drivertől függ, le kell szedni az újat az oldalukról. Vagy az 1% sok?
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Dehogy cserélném le. pl Sosem értettem azokat akik lecserélik a vieókariukat egy olyanra ami csak 20 %-kal gyorsabb
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Akkor jó a helyzet mert nekem egy SB live ! value hangkártyám is van. Ez miben különbözik mint az SB live? akkor ezt használjam?
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Most egy Ozaki Q3-am van, ezzel is nagyon meg vagyok elégedve, de most készülök lecserélni egy Sony erősitőre, meg hangfalakra, ezért is aktuális a kérdés.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
fügike
senior tag
Nekem is ez van a KT3V-n, és semmi bajom vele, pedig filmet is szokok nézni, játszom is elég sokat! Igaz, csak sztereoban hallgatom.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
És mennyivel jobb az Audigy 1, mint a 2? Érdemesebb a 2-őt venni? És elég az OEM változat is?
-
Alvin_ti4200
félisten
Sweex hangkarikat nem ismerem, ha belefér, akkor egy Live!-ot vennék, akár használtan is. Genius-okat kerüld, Philips-nek szép hangja van, de nagy a CPU terhelése, Inno-val nem volt dolgom, Abit hangkariról se hallottam túl sok jót. SB128 vagy Live!, inkább utóbbi. Audigy-t ajánlanám legszívesebben, de azt nem kapsz 9000 HUF alatt használtan.
-
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Szerinted milyen kártyát érdemes venni 5ezer forintig. Én jókat olvastam a sweex soundcard 5.1-ről (3100Ft). Mi a véleményed?
Érdemes egy új kártyát venni egy Ozaki Va 303 2.1-es hangrendszerhez vagy jó ennek az Sb live/integrált. Ezek kb mennyit hoznak ki belőle? -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Hát épp ez az. Integrált ALC650-em van, én meg vagyok vele elégedve, szépen, gond nélkül meghajtja az 5.1-es cuccomat. Nem vagyok egy nagy vájtfülü, ezért kérdeztem.
Ja, filmet nem nézek, zenét sem hallgatok túl sokat. A játékok meg ezen is jól szólnak.
Ja, mégvalami. Azért is félek cserélni, mert itt elég sokat olvasok arról, hogy így nem megy, úgy nem megy, összevesznek az Audigy-k az XP-vel, stb.
[Szerkesztve] -
Tomhal
tag
A másik kérdésem pedig elég érdekes. Van egy Ozaki VA 303 2.1-es hangfalam. Ha Dismanről hallgatom akkor minden oké, de ha PC-ről megy akkor a jobb csatorna az hangspabb és magasabban szól mint a bal? Kipróbáltam úgy is hogy az eddig bal hangfalat kötöttem a jobb csatornára. ekkor az eddigi halk hangfal vált a hangosabbá. Íyg bizotsan nem a hangfalban van a hiba. De akkor hol?
-
Tomhal
tag
Sziazstok!
Eredetileg volt a gépemben egy SB live! hangkártya. Aztán lett egy új alaplapom (ASUs a7vbx) amint ALC650 hangkártya van. Nem tudom hogy melyiket használjam? Tudom hogy az integrált hangkártyát nem tanácsos hanszálni de a SB live meg már régi, így nem tudom hogy melyik a jobb??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest