- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Hú, az elég sok. A 20%is, és a difi is az Audigy-hez képest. Köszi az infokat!
-
tuctuc
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #22 üzenetére
És azt hogy tudtad lemérni? Van erre valamilyen progi? Vagy fraps-al megnézted több kártyánál ugyanazon a gépen? Kábé mennyi a difi az audigy1-hez képest?
-
tuctuc
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Nekem a Philips Seismicem winamp közben 1%-ot használ a prociból. Drivertől függ, le kell szedni az újat az oldalukról. Vagy az 1% sok?
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Dehogy cserélném le. pl Sosem értettem azokat akik lecserélik a vieókariukat egy olyanra ami csak 20 %-kal gyorsabb
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Akkor jó a helyzet mert nekem egy SB live ! value hangkártyám is van. Ez miben különbözik mint az SB live? akkor ezt használjam?
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Most egy Ozaki Q3-am van, ezzel is nagyon meg vagyok elégedve, de most készülök lecserélni egy Sony erősitőre, meg hangfalakra, ezért is aktuális a kérdés.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
És mennyivel jobb az Audigy 1, mint a 2? Érdemesebb a 2-őt venni? És elég az OEM változat is?
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Szerinted milyen kártyát érdemes venni 5ezer forintig. Én jókat olvastam a sweex soundcard 5.1-ről (3100Ft). Mi a véleményed?
Érdemes egy új kártyát venni egy Ozaki Va 303 2.1-es hangrendszerhez vagy jó ennek az Sb live/integrált. Ezek kb mennyit hoznak ki belőle? -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Hát épp ez az. Integrált ALC650-em van, én meg vagyok vele elégedve, szépen, gond nélkül meghajtja az 5.1-es cuccomat. Nem vagyok egy nagy vájtfülü, ezért kérdeztem.
Ja, filmet nem nézek, zenét sem hallgatok túl sokat. A játékok meg ezen is jól szólnak.
Ja, mégvalami. Azért is félek cserélni, mert itt elég sokat olvasok arról, hogy így nem megy, úgy nem megy, összevesznek az Audigy-k az XP-vel, stb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest