- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Dehogy cserélném le. pl Sosem értettem azokat akik lecserélik a vieókariukat egy olyanra ami csak 20 %-kal gyorsabb
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Akkor jó a helyzet mert nekem egy SB live ! value hangkártyám is van. Ez miben különbözik mint az SB live? akkor ezt használjam?
-
Tomhal
tag
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Szerinted milyen kártyát érdemes venni 5ezer forintig. Én jókat olvastam a sweex soundcard 5.1-ről (3100Ft). Mi a véleményed?
Érdemes egy új kártyát venni egy Ozaki Va 303 2.1-es hangrendszerhez vagy jó ennek az Sb live/integrált. Ezek kb mennyit hoznak ki belőle? -
Tomhal
tag
A másik kérdésem pedig elég érdekes. Van egy Ozaki VA 303 2.1-es hangfalam. Ha Dismanről hallgatom akkor minden oké, de ha PC-ről megy akkor a jobb csatorna az hangspabb és magasabban szól mint a bal? Kipróbáltam úgy is hogy az eddig bal hangfalat kötöttem a jobb csatornára. ekkor az eddigi halk hangfal vált a hangosabbá. Íyg bizotsan nem a hangfalban van a hiba. De akkor hol?
-
Tomhal
tag
Sziazstok!
Eredetileg volt a gépemben egy SB live! hangkártya. Aztán lett egy új alaplapom (ASUs a7vbx) amint ALC650 hangkártya van. Nem tudom hogy melyiket használjam? Tudom hogy az integrált hangkártyát nem tanácsos hanszálni de a SB live meg már régi, így nem tudom hogy melyik a jobb??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest