- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RyanGiggs #1791 üzenetére
Most esik le, hogy Te a Virtuális XP-s örületet írod...
Ugyan én még nem tettem fel, de már futattam virtuális gépet és az örök tapasztalat, hogy a virtuális gép soha sem fogja megkapni a host operációs rendszer összes erőforrását!!! Értsd: hiába van 2GB ram a gépedben, azon fut a host Windows 7 és hát ugye plusszban még az XP is... Namost az XP-s "gép" nem kaphatja meg mind a 2GB-ot...
Persze ezt lehet, hogy lehet állítani valahol... Mint írtam, még nem raktam fel a Virtuális XP-t...
A VGA-val gondolom hasonló lesz a helyzet. Persze így eleve esélytelen a játékok futattása...
-
-
válasz
RyanGiggs #1786 üzenetére
Na ugye...
Elsőre nem mindíg sikerednek a dolgok. Annó XP-vel (magyarrral) nem akart menni az Audigy 1-em. Nem lehetett felrakni a driverCd-ről. Aztán jött egy új driver a Creative-tól, összeollóztam a gyári CD-vel és így írtam ki. Érdekes módon mindjárt lett hang is...
Ezt a Support Pack (3.5)-ot felraktad?
sirdond: igazán írhatnál a kollégának valamit, hogy hogyan is sikerült a W:A-t működésre bírnod... (Patch, kompatibilitási mód, XP mód, stb...)
-
válasz
RyanGiggs #1782 üzenetére
Valóban írtak ebben a topicban is olyasmit, hogy a 6.1-et nem viszi. Lehet, hogy a 7.1-et sem... A helyedben ezt a Creative Support Pack-ot tenném fel.
A Worms-ot meg lehet, hogy patch-elni kell. Persze az is lehet, hogy elég neki, ha az indító EXE-jén jobb klikk és a kompatibilitás fülön XP-t állítasz be neki.
Tény hogy az XP eddig sokkal stabilabb és kompatibilisebb volt, de szerintem ez meg fog változni. Odahaza alapvetően XP-s gépek vannak, de a sajátomon fennt van a Win7 RC verziója és szoktak futni a játékok (és van 5.1-es hang is).
Most egy kis nosztalgia keretében éppen a FEAR-t tolom.
(Megj. az viszont kétségtelenül igaz, hogy a régebbi játékok, amik még EAX-szal csinálták a térhatású hangot a játékhoz, azokkal most szívás van, mert ez mint olyan kikerült a Vista-ból és így a Win7-ből is. Ezzel a Creative Alchemy-vel meg nem akarja engedni, hogy bekapcsoljam az EAX-ot...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest