- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Szia!
El kell, hogy keserítselek, mert szerintem sehol. Ha jól tudom amióta a Diamond megvásárolta az S3-at, azóta nem nagyon kreálnak drivereket.
Nekem Savage4-em van/volt és win2000-re pakoltam. A hozzá adott eredeti driver sem képes kihasználi a 3D-s teljesítményét. Még a directX diganosztikája sem jeleníti meg a direct 3d grafikát
("C:Program FilesdirectxsetupDxDiag.lnk").
Gyakorlatilag olyan mintha nem lenne 3D-s kártya a gépben csak valami jobb PCI-s.....
Személyes véleményem szerint nem nagyon fogsz drivert találni, és jobb lenne egy olyan gyártó után nézned, akik azért odafigyelnek az update-re. Ma vettem egy Asus MX400 kártyát pontosan e miatt. -
mikro
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna egy kis segítséget nyújtani, hogyan lehet bekapcsolni savage2000 ben a hardveres t&l (s3t&l)- t ? Továbbá hol lehet találni egyáltalán Win xp hez drivert?
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged