- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Nah jó. Szerintem én születésemtől fogva nem kaptam meg azt a tulajdonságot hogy Sata-s vinyóra windows-t rakjak. Egyszerűen nem megy.
Tennap 4 órán keresztül szarakodtam, mindent kipróbáltam.
Mindenki segítőkészségét köszönöm, veszek egy IDE-s vinyót. -
Ferdzsoo
addikt
Most találtam az alaplap CD-jén olyat hogy valami silicon driver. Ez lehet a sata?
Mert ezt is meg akarom próbálni csak mert biciklivel ingázok két gép között és ha netalántán az integrálás se jó, akarok még egy valamilyen lehetőséget mielőtt megint idetekernék. -
Ferdzsoo
addikt
Ezt már próáltam annó de az a RAID illesztőprogram floppyja és utána sem műxik, viszont amit a kollega írt alattad az ne egyszerű dolognak tűnik, és kb csak a felét értettem. lehet hogy ott van a megoldás?
Zso kifejtenéd egy pöttyet érthetőbben és bővebben?
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Könyörgöm szülje meg nekem valaki hogy az istenbe lehet satás vinyóra windóóóóóóóózt rakni!
Mert a telepítő elindul, fájlokat fel is másol, és amiután újraindul ezt írja ki: ''hiba a rendszer indításakor''.
Könyörgöm valaki seítsen, mert régebben már kérdeztem ugyanitt, de senki nem mondott semmit!!!! -
Ferdzsoo
addikt
Sp2-es windózzal csinálja ezt. És az elején kiírja hogy F6-más gyártótól származó scsi-vagy raid illesztőprogram telepítése.
Az alaplaphoz semmiféle floppy-t nem kaptam. Lehet hogy a cd-n van?
Jól van az alaplapi cd-n van egy olyan lehetőség hogy ''make nvidia sata raid driver disc'' akkor ez lesz az szerintem ugye?
Ja és még annyi sata 1-re 2-re 3-ra vagy 4-re rakjam? Mindegy?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
válasz
mr_ricsi #668 üzenetére
A bootnál a sata van előbbre állítva patánál, sőt a pata meghajtót az install erejéig le is húztam.
Ilyen floppy-s F6-ot már csináltam régebben a raid kártyám miatt. De akkor ezekszerint ezt is így kell, oks ez menni fog, de a Sata drivert honnan az istenből szedjem össze?
Köcce a segítséget. -
Ferdzsoo
addikt
Hogyan lehet satás vinyóra oprendszert rakni?
Minnél rövidebben ha lehet.
Megpróbáltam, bejön a telepítő, elindul a telepítés, partíciót választok, kiválasztom a satát, elekezdi másolni a fájlokat, mikor a végéreér újraindul, és akkor a bootnál kiírja hogy sikertelen rendszerindítás, vagy valami ilyesmi.
Mi a teendő? A gépemben csak ez az egy vincsi és egy pata lesz. THX -
Ferdzsoo
addikt
Van egy pata vinyóm és most vettem egy sata2-est.
Sata1 masterre ismeri fel az ASUS A8N-SLI lapom.
Viszont a vindóz betöltése vagy 3 percig tart. Nem azért mert belassítja hanem mert olyan mintha keresne másik vinyót vagy én nem tudom de van 2 szer is hogy töltés közben megáll vagy 25-30 másodpercre is.
A boot beállítások biosban helyesen be vannak állítva. SZóval először a CD-rom után a pata majd legutoljára a sata.
Ha a windóz felállt utána semmi baj nincs.
Szóval mért van ez a ''várakozás'' boot közbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest