- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila1980
csendes tag
Sziasztok!
Őrület ami megy a géppel.
MSI CX6000X
Ezt a vinyót vettem bele a gépbe,de őrület amiket művel, sokszori telepítés után csak úgy kikapcsol, elmegy a kép, magától elmegy a wifi, minden efféle. Borzalom.
Mi a kutya füléért lehet ez??
Vadi új a vinyó, a gép eddig a régi vinyójával,ami 80 gigás volt, semmi effélét nem csinált.
tudtok segíteni? már amit bírtam, midnent kipróbáltam
Köszönöm -
attila1980
csendes tag
Sziasztok!
Minimum életmentő lenne a segítségetek.
Nálam van egy Asus laptop X55U, ebben van egy Hitachi 500 Gigás vinyó
telepítésre készültem vele (nem az enyém) és a renszer számára fenntartott 200 megás és itt ez esetben egy 2 gigás kis elkülönítmény is volt, ezeket én törölni szoktam, sosem volt semmi baj.
Most is ezt tettem, csak C és D partíciókat hagytam, viszont a C-re innentől kezdve nem engedi tenni a Windows, mondván, hogy GPT partíciósémát használ.
Nem tudom mit jelent, ilyen bajom még nem volt.
Kivettem a vinyót, asztali gépben, másik laptopban is próbáltam.
Bios látja, eszközkezelő látja, de egyik adatmentő progi sem látja és a windows sem. Most már a telepítőnél is a D meghajtó 465 giga a teljes méret és azt mutatja,hogy 465 a szabad rész, pedig direkt nem formáztam és a C is eltűnt azóta.
100 giga anyag van rajta, de egyszerűen nem tudom láthatóvá tenni, KEZELÉS-ben sem enged semmit, ott inicializásált ír ki, vagymit.
Mit tudok tenni? Nagyon fontosak lennének az adatok, mivel nem az enyém, borzalom ez az egész.
Nagyon szépen köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest