- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Hello!
Windows XP alatt szeretném használni az AHCI-t. Letöltöttem drivert is hozzá, de nem tudom miként tudnám működésre bírni. Ehez kellene segítség, ha tudnátok esetleg. XP újra rakni ezért nem akarnám.
Köszi.
-
krystman
őstag
Üdv! Van egy SATA SAMSUNG winyóm és most vettem észre, hogy az eszközkezelőben nem írja, hogy SATA winyóm lenne. Így néz ki.[link]
Vagy ez így normális SATA-nál?
-
krystman
őstag
Szia! Nekem is pontosan ugyan ilyen problémám van. Csütörtökön vettem egy Samsung Sata 400GB-os winyót. Első gép indításkor egyszerűen nem ismeri fel a winyót, csak ha újra bootoltatom. Utánna már látja. Előtte egy Maxtor 120GB-os IDE winyó volt benne, és hasonlót művelt azzal is, csak nem mindig. Most, azt akarnám kérdezni, hogy ez tipikusan VIA-nál fordul elő, vagy Nforce lapoknál is? Egyébként a winyó, és az alaplap is SATA l.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest