- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ha nem látod sehol az azt jelenti nem jelenik meg a meghajtók között? Nézted az eszközkezelőben? Már az XP is magától teszi fel magának az eszközillesztőt, ám ha a berendezés új, a Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Számítógép-kezelés ablakban, a tárolóknál a lemezkezelés menüpontnál kell kiválasztod, és particionálod, illetve formázod a partíciókat, ha ez megvan, egész biztos megjelenik. Ha ezt mind tudtad, és a vinyó tényleg hibás, akkor elnézést!
Ha meg nem, figyelj oda, magad állíthatod be a meghajtó betűjelét és persze méretét, a partíciók kiosztását és típusát. Célszerű végiggondolni mire használod és hány partíciót akarsz. A múlt héten sokat szoptam a meggondolatlanságom miatt. Végül csináltam egy 6 gigás winxp-partíciót (4 giga rammal semmi szükségem swap-file-ra, még akkor sincs ha csak 3-at lát belőle a rendszer, mellesleg oda van írva hogy a memória-kiterjesztés aktív, ami remélem jelent is valamit), egy 40 gigás Vista-partíciót, ez lehetett volna kisebb is de Norton Ghosttal akartam átmenteni a korábbi Vistám, és ennyit kért, nos, nem is sikerült így se. A maradék helyre tettem egy százakárhány gigás "Stuff" cimkéjű partíciót a játékaimnak (nagy májerség) és egy 300 gigásat "Store" névvel, ez afféle raktár, mindennek.
Remélem tudtam segíteni!
Mellesleg remélem nem bántok meg senkit vele, de a múltkor informatikus barátaim sem tudták hogy ezt egy új hdd-vel meg kell csinálni, és elhangzott a kérdés: "nem az a sata lényege hogy ilyesmikre nincs szükség?" Khm. Már nem azért, de miket tanítanak az egyetemeken, ha ezt harmad éves infósok nem tudják?
Pedig én egy nyomi bölcsész-kolonc vagyok, aki magáról jött rá mindenre - mert nincs szerencséje a hardverekkel, de imád játszani és a gép neki munkaeszköz...
Az én fenti problémáimra valaki? Nem merem használni a Vistát :S...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest