A Fast Write az enebled, vagy disbled legyen, nekem a disabledet mondták
Ha nincs problémád a vga-val, akkor enabled, ha gáz van, akkor disabled.
és az AGP Aparture size az miért 64MB? vagy az jó?
Attól függ, mekkora a vga-d memóriája. Akkorára érdemes állítani, mint amekkora a vga kapacitása. (Ha 128mb, akkor 128mb-ra állítsd.)
Az ide devicben mit kellene állítani az on chip IDE Controller és a PCI IDE Busmasternél?
Ezt nem kell állítgatni, alapon az on chip IDE Controller [Both], a PCI IDE Busmaster [Disabled]
Azonkívől Az auto Disble DIMM/PCI Clock nál?
Vagy a Spread Spectrum nál? Lehet valami ilyen gondja van?
Semmit nem kell állítgatni. Ez nem hiszem, hogy okozhat problémát.
Nem tudok vele játszani és miután kifagy most például a hangot felejtette el....
Ez lehet, hogy a játék hibája, de lehet a Directx is, hangkártya is, driver probléma is.
Windows telepítés után felraktad az alaplaphoz kapott chipset drivert, raid drivert és ilyesmiket? Mert kellene, hogy fent legyenek.
Az ezközkezelőben az van: VIA SATA RAID 0 SCSI Disc Device
(Láttam, neked NVIDIA van, de más a chipset-ed nem? Ehez nem értek!!!)
Illesztőprogram szállítója: Microsoft 2001.07.01. 5.1.2535.0
Akkor ez a nem jó?
Ja, tényleg, neked VIA chipseted van... (már volt dolgom nekem is via-s alaplappal, igaz az intel volt, de nagyon berágtam rá)
Ha az illesztőprogram szállítója Microsoft, akkor az neked nem biztos, hogy jó. Telepítsd az alaplaphoz kapott lemezről a raid drivert. Rajta kell lennie.
Nekem VIA SATA RAID 0-át ír pirossal a HD Tach
és 138.8 Mb/s-lett az eredmény!
Az eredmény nem olyan rossz, ami az olvasást illeti, viszont a burst speed az nagyon kevés. Ez valószínű a raid vezérlő drivere miatt van, ismét csak azt tudom javasolni, hogy telepítsd az alaplaphoz kapott lemezről a raid drivert.
Mondjuk én megnézném az MSI honlapján a legfrissebb drivereket és letölteném... sőt biztos van újabb bios is, mint ami most van neked... feltéve, ha eddig még nem frissítetted.