- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #96 üzenetére
ha addig van jelentkező akinek jobb az ajánlata ne várj rám. nekem bőven jó a mostani kártya is, úgyse használom semmire. Viszont tvout kábelt a radeonhoz necces lesz szerezni.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #93 üzenetére
hali.
van egy probléma, hoztam 3vga-t cserének és egyik se működikígy nem tudom holnap feladni a kártyát. még megpróbálok holnap szerezni valami akár egy 2 megás pci-os is megfelelne de még olyant se találtam ma ami működne. A hűtőt akkor majd megoldom, de ha nincs semmi amit találok akkor felmegyek pestre jövő héten.
-
anyonyimus
tag
ööö...az nem oldható meg esetleg hogy rajta maradjon a tt hűtő?Doboz nem kell se a karihoz,se a hűtőhöz.(Őszintén megmondom hogy félek a hűtőszerelgetéstől,egy karit már kinyirtam a bénaságom miatt).Szóval csak jóól be kellene csomizni,és küldeni.Ahogy megjött,szedem ki az ati-t,és küldöm.Privi meg megy a címemmel.Így ok?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #91 üzenetére
papír nem kell, csak egy cím és holnap adom fel a kártyát. priviben is jöhet ha van itt privi
hwsw-n szoktam inkább üzletelni. szereztem egy gf2-őt hamarosan megyek érte, addig elég lesz nekem amíg megérkezik az ati. A hűtőt leszedem róla és úgy csomagolom be, nehogy megsérüljön szállítás közben, szóval gyári hűtő lesz rajta, a tt hűtőt majd rászenveded, elsőre 1 óra alatt megvan :Đ remélem belefér a hűtő is a gyári dobozba majd megoldom, lehet hogy a tt hűtő dobozát nem tudom beleszorongatni, akkor szépen becsomagolok mindent újságpapírba és úgy adom fel hogy ne sérüljön meg véletlenül se. Jó lesz így?
-
anyonyimus
tag
Teljesen jól működik,csakén úgy vettem meg,hogy az előző tulaj moddolhatónak mondta.Nem ez az első Ati kártyám,és még egy sem volt amivel 100%-ig meg lettem volna elégedve.Más szóval Nvidia-párti vagyok,és abból is a Ti4xxx-eket szeressem.Semmi baja amúgy a karinak,mint mondtam garanciát is vállalok rá.Ha kell papirt is írok róla neked
-
diegho
nagyúr
amúgy konkrétan mi nem jön be a kártyán hogy cserélsz? mi az ami nem tetszett? tökéletesen működik? fagyás ilyenek nincsenek?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #88 üzenetére
okés holnap próbálok kártyát szerezni aztán ha nem tudok akkor megbeszéljük hogy legyen.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #86 üzenetére
hm, ezt a postát lehet meg tudjuk oldani, elküldöm a kártyámat, aztán amikor megkaptad küldöd a tiédet, feltéve hogy tudok szerezni egy vga-t 1 hétre. amúgy felmenni pestre vagy hétvégén tudok vagy talán csütörtökön, esetleg jövő hét elején.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #84 üzenetére
felőlem mehet postán is a dolog, ha gondolod. én mindig postán intézem a dolgaimat, de személyesen is fel tudok menni csak az időbe és szervezésbe kerül. mikor lenne jó neked?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #82 üzenetére
na most akkor mi lesz? hogy lesz?
éjjel futtattam 3dmarkot 10 órán át, hogy tuti legyek stabil a kártya és mikor felkeltem akkor is szépen futott a teszt, szóval tuti stabil és jó a karesz. -
anyonyimus
tag
Fölkelés..
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #80 üzenetére
oké, akkor majd holnap is benézek ide, hogy mi a helyzet
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #78 üzenetére
na hogy áll a dolog? ki lesz a befutó?
-
anyonyimus
tag
Fel,fel ti rabjai a földnek..
[Szerkesztve] -
anyonyimus
tag
hUPákolás..
-
Oliverda
titán
válasz
anyonyimus #74 üzenetére
Ma tudok beszélni a haverral a csere ügyében.
-
anyonyimus
tag
Eddig volt egy vagon érdeklődő,mostmeg mind eltünt...Nem értem én eztet
-
anyonyimus
tag
FELjebb
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #68 üzenetére
ha a legjobbat akarod akkor azt az asus ti4400-at szerzed meg, gyorsabb mint a ti4200, passzív hűtéses. nekem csak a tvout a lényeg egy kártyán, a sebesség nem érdekel, de tvout kábel beszerzése nehézkes lenne számomra így lehet azt kell mondanom hogy kiszállok. mindenestre próbáld meg megszerezni a ti4400-at, aztán ha az valamiért nem jön össze szólj és megbeszéljük a dolgot.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #60 üzenetére
milyen tv kimenet van a kártyán? úgy értem hány tüskés kábel kell neki? jövő hét eleje elvileg jó lenne nekem.
Amúgy meg lehet kérdezni hogy miért cserélsz? -
Attesz
aktív tag
Szia!
Nekem 1 Abit Siluro Ti 4200 128 MB/128 bit-es kártyám van!
Ha esetleg érdekel szólj!
Semmi baj a hütő tök jo!(gyári)
Pesti vagyok!
Üdv
Attesz -
csanika
tag
válasz
anyonyimus #29 üzenetére
Az én ajánlatom akkor még érdekel?
Nekem mondjuk pénteken vagy szombaton lenne a legjobb.
Merre vagy?
Nálad kitudjuk próbálni mind a két karit? -
Oliverda
titán
Hali!
Egy haveromank lenne egy ASUS V8440es kártáyja, Zalmannal felvértezve. Ez alapból Ti4400as, de simán megy 4600on. BGAs Samsung RAMok, lila nyákos. Ha érdekel akkor légyszi írj privit, és írd meg hogy mennyit kellene ráfizessen. -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #59 üzenetére
Megértem...
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #56 üzenetére
mivel ingyen utazok egész európában így végülis bárhol bármikor jó nekem, akár ezen a héten, vagy a jövő héten. neked mikor lenne jó? pesten nem vagyok valami ismerős, esetleg délibe ki tudsz jönni? ha nagyon kell akkor metró vonalakon is tudok mozogni, az még nem bonyolúlt.
még egy kérdés: tv-out jó a kártyán? tv-out kábel megvan?
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
én meg ajánlok egy jó márkájú 64mb-osat ami tökéletes és 0decibel a hangja a dual heatpipe-os thermaltake hűtő miatt ugyebár.
ime a kártya:
http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=324
és a hűtő:
http://thermaltake.com/product/cooler/vganchipnmem/cl-g0003/cl-g0003.asp -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #52 üzenetére
Nemépp tökéletes...
VGA kimenet sötét, DVI átalakítóval 100% os, a TV out nem müxik.
Ennyi.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #50 üzenetére
Ez az enyém! Rossz Hsz.-re válaszoltál!
A kézikönyv említést tesz erről a DOTH dologról, ez az amikor az az extra nagy hűtő van a kártyán ami divatos x800akon.
De nem DOTH, csak normális gyári ventis! -
csanika
tag
válasz
anyonyimus #48 üzenetére
Nem tudom hogy mi az a DOTH,de ez egy sima AGP-s lesz.
Nem baj hogy nem modolható a tied csak működjön tökéletesen SE-ként.
[Szerkesztve] -
csanika
tag
válasz
anyonyimus #45 üzenetére
Valszeg holnap vag holnapután lesz nálam a kártya.
Kipróbálni nálad tudjuk,de 3nap gari így is úgy is van rá.
A tiedre mennyi garit adsz? -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #40 üzenetére
Ma kapok 1 választ egy hibás ti4200-re és ha megegyezek az egyénnel újra beszállnék a 9800asért az én ti4200 64mb dvi müxik kártyával a ''licitbe''
Én ajánlatom. Ti4200 64mb dvi + te találd ki mennyi KP!
u.i.: nagyon kéne ez a 9800as...
[Szerkesztve] -
csanika
tag
válasz
anyonyimus #42 üzenetére
oks
Amúgy érdekelne?
Doboza úgy tudom nincs meg,de kitűnően működik. -
csanika
tag
válasz
anyonyimus #40 üzenetére
Esetleg Abit Gef4 Ti4200 128mb 8xagp tv-out dvi-out érdekelne?
Még nem tudom mik vannak hozzá,mert még nincs a kezemben.
3 nap próba gart adok rá. -
csanika
tag
válasz
anyonyimus #38 üzenetére
Ez a ''szőr a szőrén'' azt jelenti 1 hogy 1 az egyben?
-
anyonyimus
tag
Nohát,senkinek sincs egy normális állapotu Ti4200 128Mb-se,amiért szőr a szőrén kapna egy radeon 9800 se-t?El se hiszem...
-
anyonyimus
tag
Segond uraim,valami megoldást mindenképp találok.Elvégre még van egy nap..
-
mongi
senior tag
sorry de én is kiszálltam, elvitték a kareszt irreális áron
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #33 üzenetére
okés, szerdán csak este 9 után leszek elérhető, de a diegho2@freemail.hu email címen szinte mindig elérsz, ha msn-en nem is vagyok fent email-en elérsz.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #31 üzenetére
én vidéki vagyok, de fel tudok menni pestre. majd jelentkezz, ha netán én lennék a befutó.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #29 üzenetére
okés. amúgy merre laksz? hova kellene menni?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #1 üzenetére
van nekem egy msi ti4200 64MB-os kártyám, tvout + dvi is van rajta, doboz, kábelek megvannak cd-k nincsenek meg egyedül, van rajta egy thermaltake fanless vga cooler is, ha érdekel, akkor jelezz.
msn: diegho2@freemail.hu -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #24 üzenetére
Mostmárcsak 1 dolog érdekel... Hogy menne e 2x AGP-ben?
Mert haveromnál levő ti4200t cserélném erre és akkor oda menne a 9800! -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #22 üzenetére
Akkor mennyit kéne rádobnom a Ti4200mre? Mondjuk 5-6k-t?
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #20 üzenetére
Még azért várok,hátha valaki feláldoz egy Ti4200 128Mb-st,ami a legmegfelelöbb lenne nekem.(főleg ha valami normi márka,hajjaj micsoda álmok kéremszépen..)
Amúgy köbö 15 k-t kérnék érte ha eladósorba menne.Mivel a pro-k mennek 20 k-ba,szerintem reális -
mongi
senior tag
válasz
anyonyimus #20 üzenetére
előre is köszönöm
kollégának pedig üzenem, türelem, ne izguljon, majd eldöntöd -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #17 üzenetére
Hát az itt felajánlott kártyákból választasz magadnak!
Csak egy köbö árat kérnék! -
mongi
senior tag
válasz
anyonyimus #16 üzenetére
semmi gond el tom passzolni másnak, ha mégsem lenne bolt
annyit kérek, ha mehet a biznice dobj majd egy sms-t mert nem leszek net elött megint sokáig.
thx és üdv
mongi -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #14 üzenetére
Engem érdekelne a 9800 KP-ra is!
Mennyi lenne? -
mongi
senior tag
válasz
anyonyimus #11 üzenetére
akkor is mehet a csere.
nem tudom, de a ramokból ítélve igen, valszeg 64bites (sajnos nincs már agp-s lapom hogy kipróbáljam).
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #10 üzenetére
Adom hozzá az átalakítót meg a dobozt meg mindent! Ha nem fontos a TV-out akkor nagyon jó kis kártya ez!
Húzást nemtudom, de nem bizakodnék nem a venti miatt, hanem mert a gyári bordázata nevetséges. A borda mélysége kb 1-2mm és ide van beültetve a ventillátor. De megkérdezem havert hogy mennyit ment!
Viszont tudok neked 1 nagyon jó hűtőt 1k ért! TT rézbordás 4cm-es ledes, itt árulják PH!-n. -
mongi
senior tag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
Abit siluro fx 5200 128mb, passzív bordás + tv-out kábel csereajánlatnak tőlem
nekem elég ha a tv-out kábelt adod hozzá, a többi a tied maradhat... -
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
Lenne egy Abit Siluro GF4 TI 4200 64MB kicsit beteg kártyám... (jelenleg haver gépében, de az enyém!
)
Betegség jelei: Tv-out nem műxik, VGA csati nagyon sötét.
Megoldás: VGA-DVI átalakítóval tökéletesen működik
Doboza minden tartozékkal, átlátszó kábelekkel átalakítókkal tv-outhoz. Buherált hűtővel, gyári megállt, helyére 4x4es rack venti került, megfelelően hűti!
Érdekel? -
anyonyimus
tag
Nohát nohát semmi ajánlat?
Pedig aki segit nekem lebonyolitani a cserét ajándékot is kap -
Shapord
tag
Sok sikert! UP!
[Szerkesztve] -
anyonyimus
tag
Mint mondottam játékok alatt nem csinál semmi különöset.a 3dmark2001 tesztek hibátlanul futnak,viszont a 3dmark2003 nature tesztjében pár jól látható fekete háromszög bevillan a képbe.Filmnézés közben a film felső negyedébe kis fehér pöttyöket villogtat.Tömören ennyi,softmod nélkül minden hibátlanul megy.
-
Shapord
tag
Ez 325/300-as?
-
Reac^
őstag
válasz
anyonyimus #1 üzenetére
Milyen effekteket?
Nekem volt egy ilyen kártyám, csak minimálisan pöttyözött 8pipával a bal alsó sarokban és csak HL2 meg NFS alatt jött elő!
Nemtudnál jobban körülirni az ''effekteket'' ? -
anyonyimus
tag
Noshát...
Lenne nékem egy Sapphire Radeon 9800 Se 128Mb/128bit videókarvalyom.Ezt szeretném elcserélni valami Ti4xxx-re,esetleg valami kisebb FX karira.A kártya 2 éves,garit én tudok rá adni egy hetet.Telepítő cd,és zacsi jár hozzá.Moddolni lehet ugyan 8 pipára,de ez esetben teszteknél,és filmnézés közben érdekes effekteket produkál.(Viszont az általam próbált játékok hiba nélkül mentek 8 pipával:Sims2,Far Cry,NFS:MW,Fifa06).Tuningolva nem volt ne kérdezzétek hogy mit bir..
Akkorhát biznicre fel
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest