- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #96 üzenetére
ha addig van jelentkező akinek jobb az ajánlata ne várj rám. nekem bőven jó a mostani kártya is, úgyse használom semmire. Viszont tvout kábelt a radeonhoz necces lesz szerezni.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #93 üzenetére
hali.
van egy probléma, hoztam 3vga-t cserének és egyik se működikígy nem tudom holnap feladni a kártyát. még megpróbálok holnap szerezni valami akár egy 2 megás pci-os is megfelelne de még olyant se találtam ma ami működne. A hűtőt akkor majd megoldom, de ha nincs semmi amit találok akkor felmegyek pestre jövő héten.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #91 üzenetére
papír nem kell, csak egy cím és holnap adom fel a kártyát. priviben is jöhet ha van itt privi
hwsw-n szoktam inkább üzletelni. szereztem egy gf2-őt hamarosan megyek érte, addig elég lesz nekem amíg megérkezik az ati. A hűtőt leszedem róla és úgy csomagolom be, nehogy megsérüljön szállítás közben, szóval gyári hűtő lesz rajta, a tt hűtőt majd rászenveded, elsőre 1 óra alatt megvan :Đ remélem belefér a hűtő is a gyári dobozba majd megoldom, lehet hogy a tt hűtő dobozát nem tudom beleszorongatni, akkor szépen becsomagolok mindent újságpapírba és úgy adom fel hogy ne sérüljön meg véletlenül se. Jó lesz így?
-
diegho
nagyúr
amúgy konkrétan mi nem jön be a kártyán hogy cserélsz? mi az ami nem tetszett? tökéletesen működik? fagyás ilyenek nincsenek?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #88 üzenetére
okés holnap próbálok kártyát szerezni aztán ha nem tudok akkor megbeszéljük hogy legyen.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #86 üzenetére
hm, ezt a postát lehet meg tudjuk oldani, elküldöm a kártyámat, aztán amikor megkaptad küldöd a tiédet, feltéve hogy tudok szerezni egy vga-t 1 hétre. amúgy felmenni pestre vagy hétvégén tudok vagy talán csütörtökön, esetleg jövő hét elején.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #84 üzenetére
felőlem mehet postán is a dolog, ha gondolod. én mindig postán intézem a dolgaimat, de személyesen is fel tudok menni csak az időbe és szervezésbe kerül. mikor lenne jó neked?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #82 üzenetére
na most akkor mi lesz? hogy lesz?
éjjel futtattam 3dmarkot 10 órán át, hogy tuti legyek stabil a kártya és mikor felkeltem akkor is szépen futott a teszt, szóval tuti stabil és jó a karesz. -
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #80 üzenetére
oké, akkor majd holnap is benézek ide, hogy mi a helyzet
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #78 üzenetére
na hogy áll a dolog? ki lesz a befutó?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #68 üzenetére
ha a legjobbat akarod akkor azt az asus ti4400-at szerzed meg, gyorsabb mint a ti4200, passzív hűtéses. nekem csak a tvout a lényeg egy kártyán, a sebesség nem érdekel, de tvout kábel beszerzése nehézkes lenne számomra így lehet azt kell mondanom hogy kiszállok. mindenestre próbáld meg megszerezni a ti4400-at, aztán ha az valamiért nem jön össze szólj és megbeszéljük a dolgot.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #60 üzenetére
milyen tv kimenet van a kártyán? úgy értem hány tüskés kábel kell neki? jövő hét eleje elvileg jó lenne nekem.
Amúgy meg lehet kérdezni hogy miért cserélsz? -
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #56 üzenetére
mivel ingyen utazok egész európában így végülis bárhol bármikor jó nekem, akár ezen a héten, vagy a jövő héten. neked mikor lenne jó? pesten nem vagyok valami ismerős, esetleg délibe ki tudsz jönni? ha nagyon kell akkor metró vonalakon is tudok mozogni, az még nem bonyolúlt.
még egy kérdés: tv-out jó a kártyán? tv-out kábel megvan?
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
én meg ajánlok egy jó márkájú 64mb-osat ami tökéletes és 0decibel a hangja a dual heatpipe-os thermaltake hűtő miatt ugyebár.
ime a kártya:
http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=324
és a hűtő:
http://thermaltake.com/product/cooler/vganchipnmem/cl-g0003/cl-g0003.asp -
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #33 üzenetére
okés, szerdán csak este 9 után leszek elérhető, de a diegho2@freemail.hu email címen szinte mindig elérsz, ha msn-en nem is vagyok fent email-en elérsz.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #31 üzenetére
én vidéki vagyok, de fel tudok menni pestre. majd jelentkezz, ha netán én lennék a befutó.
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #29 üzenetére
okés. amúgy merre laksz? hova kellene menni?
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus #1 üzenetére
van nekem egy msi ti4200 64MB-os kártyám, tvout + dvi is van rajta, doboz, kábelek megvannak cd-k nincsenek meg egyedül, van rajta egy thermaltake fanless vga cooler is, ha érdekel, akkor jelezz.
msn: diegho2@freemail.hu
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest