- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
anyonyimus
tag
ööö...az nem oldható meg esetleg hogy rajta maradjon a tt hűtő?Doboz nem kell se a karihoz,se a hűtőhöz.(Őszintén megmondom hogy félek a hűtőszerelgetéstől,egy karit már kinyirtam a bénaságom miatt).Szóval csak jóól be kellene csomizni,és küldeni.Ahogy megjött,szedem ki az ati-t,és küldöm.Privi meg megy a címemmel.Így ok?
-
anyonyimus
tag
Teljesen jól működik,csakén úgy vettem meg,hogy az előző tulaj moddolhatónak mondta.Nem ez az első Ati kártyám,és még egy sem volt amivel 100%-ig meg lettem volna elégedve.Más szóval Nvidia-párti vagyok,és abból is a Ti4xxx-eket szeressem.Semmi baja amúgy a karinak,mint mondtam garanciát is vállalok rá.Ha kell papirt is írok róla neked
-
anyonyimus
tag
Fölkelés..
-
anyonyimus
tag
Fel,fel ti rabjai a földnek..
[Szerkesztve] -
anyonyimus
tag
hUPákolás..
-
anyonyimus
tag
Eddig volt egy vagon érdeklődő,mostmeg mind eltünt...Nem értem én eztet
-
anyonyimus
tag
FELjebb
-
anyonyimus
tag
Nohát,senkinek sincs egy normális állapotu Ti4200 128Mb-se,amiért szőr a szőrén kapna egy radeon 9800 se-t?El se hiszem...
-
anyonyimus
tag
Segond uraim,valami megoldást mindenképp találok.Elvégre még van egy nap..
-
anyonyimus
tag
válasz
anyonyimus #20 üzenetére
Még azért várok,hátha valaki feláldoz egy Ti4200 128Mb-st,ami a legmegfelelöbb lenne nekem.(főleg ha valami normi márka,hajjaj micsoda álmok kéremszépen..)
Amúgy köbö 15 k-t kérnék érte ha eladósorba menne.Mivel a pro-k mennek 20 k-ba,szerintem reális -
anyonyimus
tag
Nohát nohát semmi ajánlat?
Pedig aki segit nekem lebonyolitani a cserét ajándékot is kap -
anyonyimus
tag
Mint mondottam játékok alatt nem csinál semmi különöset.a 3dmark2001 tesztek hibátlanul futnak,viszont a 3dmark2003 nature tesztjében pár jól látható fekete háromszög bevillan a képbe.Filmnézés közben a film felső negyedébe kis fehér pöttyöket villogtat.Tömören ennyi,softmod nélkül minden hibátlanul megy.
-
anyonyimus
tag
Noshát...
Lenne nékem egy Sapphire Radeon 9800 Se 128Mb/128bit videókarvalyom.Ezt szeretném elcserélni valami Ti4xxx-re,esetleg valami kisebb FX karira.A kártya 2 éves,garit én tudok rá adni egy hetet.Telepítő cd,és zacsi jár hozzá.Moddolni lehet ugyan 8 pipára,de ez esetben teszteknél,és filmnézés közben érdekes effekteket produkál.(Viszont az általam próbált játékok hiba nélkül mentek 8 pipával:Sims2,Far Cry,NFS:MW,Fifa06).Tuningolva nem volt ne kérdezzétek hogy mit bir..
Akkorhát biznicre fel
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged