- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Útbaigazítás után lezártam.
-
lagodzi
csendes tag
Amugy az alaplapot ezt az egyedi hibát leszámítva jónak tartom.
A Chipset hűtése kifejezetten jól van megcsinálva. A debug led-ért odáig vagyok, sok USB3.0 van benne és a kialakítását is csak dicsérni tudom. -
lagodzi
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Sapphire Pure Platinum A75-öt, és szoftver problémám van vele.
Gép összetevői:
Sapphire Pure Platinum A75
AMD Llano A6-3650 (2.6GHz, integrált HD6530D)
Geil 2x4 GB RAM kit (1600MHz)
WD Blue Caviar 500GB
Hipro 350W tápEgy hete vettem, kicsomagoltam mindent, összeszereltem és tökéletesen működött Win7 Ultimate 64bit-es op. rendszeren.
Tegnap este telepítettem a FIFA 12 játékot, játszottam vele majd kikapcsoltam a gépet. Mikor ma reggel bekapcsoltam a rendszer 640x480-as képet tudott csak előállítani. Természetesen a Windows szerint az illesztőprogram rendben működött. Letöröltem a videókártya driverét, majd ujratelepítettem. Ez persze nem oldotta meg a problémát, így nem láttam más megoldást mint ujratelepíteni a Windows-t.
A Windows és a chipset driver ujratelepítést követően még mindig nem oldódott meg a probléma. Ha telepítve van a Radeon HD6530D, akkor 640x480-as felbontásban csodálhatom a FullHD monitoromat... Ha nem telepítem a drivert akkor ennél magasabb felbontást is tudok használni, de értelemszerűen ez nem megoldás.
Próbálkoztam már mindennel. Megszüntettem az összes partíciót és egybe formáztam az egész merezlemezt, majd úgy telepítettem a Win7-et. Kipróbáltam már Win7Ultimate-en és Home Premiumon is. Frissítettem a Flash Bios-t. Letöltöttem a legfrisebb drivert a gyártó honlapjáról, de a problémát így sem tudtam megoldani.
Kérlek segítsetek kitalálni valamit. Szerintetek mi a hiba? Szoftver, hardver?
Üdv:
Áron
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest