- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Aktív témák
-
lagodzi
csendes tag
Amugy az alaplapot ezt az egyedi hibát leszámítva jónak tartom.
A Chipset hűtése kifejezetten jól van megcsinálva. A debug led-ért odáig vagyok, sok USB3.0 van benne és a kialakítását is csak dicsérni tudom. -
lagodzi
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Sapphire Pure Platinum A75-öt, és szoftver problémám van vele.
Gép összetevői:
Sapphire Pure Platinum A75
AMD Llano A6-3650 (2.6GHz, integrált HD6530D)
Geil 2x4 GB RAM kit (1600MHz)
WD Blue Caviar 500GB
Hipro 350W tápEgy hete vettem, kicsomagoltam mindent, összeszereltem és tökéletesen működött Win7 Ultimate 64bit-es op. rendszeren.
Tegnap este telepítettem a FIFA 12 játékot, játszottam vele majd kikapcsoltam a gépet. Mikor ma reggel bekapcsoltam a rendszer 640x480-as képet tudott csak előállítani. Természetesen a Windows szerint az illesztőprogram rendben működött. Letöröltem a videókártya driverét, majd ujratelepítettem. Ez persze nem oldotta meg a problémát, így nem láttam más megoldást mint ujratelepíteni a Windows-t.
A Windows és a chipset driver ujratelepítést követően még mindig nem oldódott meg a probléma. Ha telepítve van a Radeon HD6530D, akkor 640x480-as felbontásban csodálhatom a FullHD monitoromat... Ha nem telepítem a drivert akkor ennél magasabb felbontást is tudok használni, de értelemszerűen ez nem megoldás.
Próbálkoztam már mindennel. Megszüntettem az összes partíciót és egybe formáztam az egész merezlemezt, majd úgy telepítettem a Win7-et. Kipróbáltam már Win7Ultimate-en és Home Premiumon is. Frissítettem a Flash Bios-t. Letöltöttem a legfrisebb drivert a gyártó honlapjáról, de a problémát így sem tudtam megoldani.
Kérlek segítsetek kitalálni valamit. Szerintetek mi a hiba? Szoftver, hardver?
Üdv:
Áron
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest