- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
''Hűtő bordák a memóriára? valaki?''
beszerzel pl pár darab régi procihoz való hűtőbordát és feldarabolod őket a kívánt méretre vasfűrésszel, ez elég költséghatékony, de láttam már valakinél aluminium függönykarnist feldarabolva a bordákona bordák felragasztását én kétoldalú ragasztóval oldottam meg, de ha nem akarod őket leszedni akkor lehet pillanatragasztó vagy kétkomponensű ragasztó. Kevésbé költséghatékony ha pl veszel egy komplett zalman ramhűtő szettet, van benne 8db borda plussz a kétkomponensű ragasztó.
-
Toness
őstag
Bővebben: link
én speciel innen szoktam letölteni a softmod catalystet mert az omega nem mindig működik nekem jól
Amúgy a bordákat mivel rögzítetted a memóriákra?
ezt a kérdést kihez intézted? -
maxthor
tag
válasz
Panzermeyer #4 üzenetére
Grat! jó a cikk! Csak kimaradt a ''+4pipeline'' rész!
de gondolom ezt az Omega magába foglalja!?
Amúgy a bordákat mivel rögzítetted a memóriákra? -
maxthor
tag
Toness! Köszi szépen!
A hidak összekötéséhez hol találok részletes doksit?
Egyébként ehez a kareszhoz melyik softmod Ati catalyst ajánlatos?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
BIOS frissítéssel nem fogod tudni megoldani a +4pipe bakapcsolását, ott csak az alapórajeleket tudod birizgálni meg a memóidőzítéseket. Ezt csak hidak összekötésével tudod megoldani a vga-n. De nem egy túl bonyolult dolog az hogy a sima catalyst driver helyett egy omega-t vagy egy softmod drivert teszel fel
-
maxthor
tag
Walószínűleg már lerágott csont a következő kérdés!
Van egy Sapphire Ati Radeon 9500@Pro ,Szoftmoddolt kártyám! 3,6-os Samsung memóriákkal! fekete nyák,memók egymás mellett! hogy tudnám BIOS moddal megoldani a +4pipeline bekapcsolását! csakhogy ne kelljen mindig szoftmoddolni??
Milyen Biost flasheljek bele,hogy a 8pipa alap legyen?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest