- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
''Hűtő bordák a memóriára? valaki?''
beszerzel pl pár darab régi procihoz való hűtőbordát és feldarabolod őket a kívánt méretre vasfűrésszel, ez elég költséghatékony, de láttam már valakinél aluminium függönykarnist feldarabolva a bordákona bordák felragasztását én kétoldalú ragasztóval oldottam meg, de ha nem akarod őket leszedni akkor lehet pillanatragasztó vagy kétkomponensű ragasztó. Kevésbé költséghatékony ha pl veszel egy komplett zalman ramhűtő szettet, van benne 8db borda plussz a kétkomponensű ragasztó.
-
Toness
őstag
Bővebben: link
én speciel innen szoktam letölteni a softmod catalystet mert az omega nem mindig működik nekem jól
Amúgy a bordákat mivel rögzítetted a memóriákra?
ezt a kérdést kihez intézted? -
Toness
őstag
BIOS frissítéssel nem fogod tudni megoldani a +4pipe bakapcsolását, ott csak az alapórajeleket tudod birizgálni meg a memóidőzítéseket. Ezt csak hidak összekötésével tudod megoldani a vga-n. De nem egy túl bonyolult dolog az hogy a sima catalyst driver helyett egy omega-t vagy egy softmod drivert teszel fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest