- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Mr.Csizmás #294 üzenetére
Te minek neveznéd akkor az enciklopédiád szerint amit csináltok?
Őszintén érdekelne
-
Baryka007
addikt
válasz
Mr.Csizmás #237 üzenetére
De ebben mi a pofára esés ?
Nem értem ... Témáról témára vándoroltok, nehéz követni titeket.Örülök, hogy P4 óta magadnak építed a gépeidet.
Ezzel a folytonos bagatelizálással, és kitérő dumákkal amit tol(tok)sz csak nem hinném, hogy azt látják a nézők akiket szórakoztatunk hogy ott minden rendben volna ...Ha valamiben is tévedtem volna, vegyük például a videót amit az Ipon tesztjéről linkeltem... Arról egy szót sem említettél, hogy miért vol 1 fps végig az amd cpu-n pár játékban... Akkor hozz róla valamit, és bizonyítsd be hogy tévedtem... És az már szakmai vita...
Kb hozok mindenre valamit, amivel lehet érvelni majd menekülsz egy következő témára.
Mint például arra, hogy nagy arcom van mert van egy ócska vízhűtésem, és egy 3dmark pontszámomKérem szépen, nem ez volt a téma
....
Ezt vedd észre, és akkor helyben leszünk. Mert talán beesik majd 1-2 vállalható tény, amiről lehet beszélgetni diskurálni véleményezni ....
De őszintén mondom neked, azt hiszed hogy pofára esek és lejáratom magam... Ez utóbbi még talán igaz is, abból az aspektusból hogy még mindig itt írogatok nektek ... De brutál módon lejáratod ezzel a közösséget, amit a ph képvisel.
És itt most a PH moderátoroktól ezúton is elnézést kérek, hiszen ebben én vállalom hogy részt vettem a kazános indításommal.
Ami megjegyzem, pontosan úgy sült el ahogyan terveztem... Szóval hazudnék ha nem volt bennem egy kis hátsószándékos kárörvendőség ...De volt jó pár pillanat, ahol próbáltam szakmai szempontba átmenni veletek ...
Amit ti ebből kihoztatok az a csalás megannyi formája volt egyetlen teszt alatt, személyeskedések, és indulatok ...
Semmi szakmaiságot nem hoztok vissza, mindig témát váltotok és fűszerezitek személyeskedéssel ...
Szerinted, kit érdekel itt hogy kinek mekkora arca van ? Ez nem a facebook, hanem a Prohardver, hozz egy tesztet oszt érvelj ...
Addig csak fröcsögsz.Én úgy gondolom hogy nem vagy már gyerek, sem serdülő korban. Szóval lépjük meg ezt a szintet.
Ezzel most kiszálltam, nyugodtan maradhatsz ebben a gyerekes stílusodban és beszólhatsz még egy utolsót. Nem fogok rá reagálni...
Vagy gyere vissza hozz valamit, és érvelj szakmai szempontokból.
Addig nem vagy több annál, mint amit rólam írsz sok hsz.-óta. -
Baryka007
addikt
válasz
Mr.Csizmás #222 üzenetére
Szerintem az az "arcraesés", amikor kiderül hogy egy i5 12600K ami 1 évvel öregebb az R5 7600X től, 55 fps +t hoz átlagba úgy... Hogy nekem fitgirl verzióm volt, míg a túloldalon eredeti hibajavításos verzió ..
A sok csalásról amivel próbálkoztatok nem is beszélve ... Pl FrameGen... + Eltitkoljuk mi van a gépben, hogyan van beállítva ... Meg direkt olyan spotról videózunk ahol az egész gameben a legjobb az FPS ... Pedig ti állítottátok fel a szabályokat is ... Azt mondtátok OC-zhatok jöhetek bármivel... Jó nagy arcotok volt...
Noh szerintem innen veszíteni, az az arcraesés...
Amit te csinálsz az vergődés, mert nem tudsz már semmit felmutatni vagy idehozni, csak köpködsz...Aztán amikor már mindenre IS hoztam bizonyítékot és teszteket, ti még utána is csak személyeskedtek
Ez a pofára esés nálam
mokus1:
Azért az intel fórumon látom fent vagy, és intelt is szeretnél vásárolni mert jól körbeérdeklődted már pár napja (jelenleg is) hogy milyen CPU-hoz milyen alaplap / ramot vegyek téma ...Itt azért még rajtad van az álarc, eddig nem akartalak belevenni a témába ... De játszunk nyílt lapokkal ....
Itt mutogathatjátok hogy mi a jobb szerintetek, de amúgy mindenki húz az intel felé
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Csizmás #222 üzenetére
Ezen jót nevettem
-
Dave567
addikt
válasz
Mr.Csizmás #200 üzenetére
És mindenki.
Engem nem érdekel ki hogy kapja, és mit.
Nekem flottul menjen amiért pénzt adok.
Rog x670 Crosshair nem ment, B650 alaplappal nem ment.
3. Rammal nem megy.
2 vga val nem megy
Microlaggok össze vissza.
Nem boostol rendesen, be esik az FPS. -
Baryka007
addikt
válasz
Mr.Csizmás #130 üzenetére
Mit? Hogy hozok teszteket és érvelek ?
Nem én hozok CPU teljesítményre GPU limites teszteket
Először is tisztában kéne lenni a dolgokkal, a cringe stílus amit pedig említesz az értetlenségetekből fakad.
Másrészről nem én vagyok az, aki nem olvassa el a HSZ.-eket... és leginkább nem én, aki nem érti meg őket. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #105 üzenetére
Azért az UV mellett a jó szellőzéssel rendelkező ház is sokat tud segíteni, illetve a paszta is, persze itt kérdés mennyire volt hitvány az első. Az aio esetében az ár nem sokat mond, mert lehet, pont a csicsa és látvány miatt került többe és nem azért, mert jobban hűt.
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #79 üzenetére
jó de te mikrolaggolsz!
-
Baryka007
addikt
válasz
Mr.Csizmás #69 üzenetére
Az a TDP besorolás nem ér semmit... A Dark Rock Pro4 re rá írta annak idején a BQ hogy 250w ....
Szerinted meghűti a mostani inteleket 250w on ? ... Nem
Régen meghűtötte a régi inteleket? Igen
És pont itt jön a témába termikus disszipáció ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Unigine Superposition Benchmark
- Spórolós topik
- SkyShowtime
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest