- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
Baryka007 #227 üzenetére
Semmi álarc nem volt nincs rajtam, munka miatt és az azok optimalizacioja és a QuicksNc miatt erre van szükségem...
Hozzateszem baromi szívás hogy azonos áron, 3x akkora fogyasztást kapok, prémium lapot és prémium hűtőt kell alá vennem és foshatok a degradaciotol. Ha játszanék eszembe nem jutna ezt venni, de emiatt erre van szükségem.
De ahogy láthatod én nem a termékbe hanem az általad tolt szélsőséges faszsaghoz szóltam hozzá, az teljesen független attól mit használok, vagy mit fogok. Bár lehet ezt így nem érted de nincs kedvem jobban kibontani. -
mokus1
addikt
válasz
Mr.Csizmás #222 üzenetére
Ezen jót nevettem
-
mokus1
addikt
válasz
Baryka007 #162 üzenetére
Én konkrétan meg sem nézem a tesztjeidet mert teljesen hiteltelenné váltál, az fals kamu dolgaiddal. Nem is akarok semmit bizonyítani, elfogadni vagy cáfolni.
Egyszerűen a sok mellébeszelesed, fórumtarsak hülyének nézese miatt reagáltam.
Na menj dobd be a fagyasztoba a géped, hátha tudsz - 2fokos vízről is posztolni. -
mokus1
addikt
válasz
Baryka007 #159 üzenetére
Ja meg ahogy kiraktad az erkélyre...
Egyébként min megy a vita? Össze-vissza csapongsz. Egyszer az számít mi mennyit fogyaszt, egyszer az hogy hány fokos, egyszer hány fpsed van.
Ráadásul a saját tesztjeiddel már ott megbuktal, hogy télen kirakod és ezzel próbálod hülyének nézni a fórumot. Gyere vissza nyáron...Szerk. : azt már csak költőien teszem fel hogy itt nem számít a 16 VS 12 szál... Eddig volt ahol ez volt a problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest