- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Mondjuk a Vr-t hol láttad tesztelni AMD-vel? Vagy úgy esetleg tuningolni?
Ha nem küldték volna ki szerinted az AMD-t választanák?
Megvehetnének házastól barátom.Mondhatták volna az ASUS-nak, hogy ilyen szart nem is használnak, főleg úgy, hogy az ARROW LAKE nem is lett jó. Kár ezen rugózni.
-
Baryka007
addikt
Azon már régen túl vagyunk mókus ... CP77 teszt van már...
DigitXT:
Dragon3000 nagyon fent akadt azon a képen... Tényleg hoztam egy ilyen képet, muszáj most vissza idéznem azokat az időketFeri #45 csatlakozó hsz.-e
Erre reagáltam ezt:
"Bár mielőtt belekezdek szeretnék én is mondani valamit... i5 12600K val 25°C os a CPU-m 200w terhelésnél"És alá oda kommenteltem a képnek, hogy:
"Ez most azoknak szól, akik nem látják a fától az erdőt !
Nálam a fa az egy épített Direct-DIE hidegvizes rendszer
Nálatok meg CO undervolt..."Miért kommenteltem ezt?
Kiemeltem a lényeget...Szóval teljesen mindegy volt, hogy hány fokot írok a kép alá...
Ez az egész kép azért került ide be, mert teljesen ABSZURD összehasonlítani egy hidegvizes kupak nélküli intel CPU-t egy gyári akármilyen másik CPU val !
Ezért is írtam 25°C ot...Csak senkinek nem jött le, hiába kommentáltam oda, hogy "Nálam a fa az egy épített Direct-DIE hidegvizes rendszer
Nálatok meg CO undervolt..."hogy ez-alatt arra gondoltam, hogy a téma rohadtul az volt, hogy melyik típusú CPU hűthető jobban, és erre az AMD-s hadsereg jött mindenféle baromsággal aminek köze sem volt a témához !
Ezért én is behoztam egy baromságot aminek semmi köze nem volt az adott témához ...és legalább annyira abszurd volt, mint amit az AMD-sek csináltak ez volt ez a hidegvizes képem....!
Hiszen nem látták a témát a fától !
És ez annyira bejött, hogy azóta is azon van fennakadva főleg Dragon, amiből nagyon látszik hogy ő tényleg nem látja a fától a témát... Mert azóta is ezen pörög...
Te viszont most csatlakoztál csak be a beszélgetésbe, így egészen biztos vagyok benne hogy nem egyértelmű ...
A gond az, hogy neki sem volt az, pedig olvasta végig (bár többször kiderült hogy a végére nem szokott érni a HSZ.-eknek)
Sőt most kiderült az is, hogy a nyers teszteket se nézi meg mindenkiInnentől kezdve mosómedvés videót is linkelhettem volna, kb ennyire nincs értelme ...
Hihetetlennek tartom, hogy ezt az abszurd hasonlatot nem hogy nem fogta fel Dragon, de 100 hsz.-en keresztül egy abszurdsággal érvelt végig ... És észre sem vette, hogy full brahiból raktam be azt az abszurdumot
De annyira, hogy már rég tök más a téma... CP77 benchmark verseny volt egy R5 vs i5 mezőnyben, de még mindig azon a hidegvizes képen pörög Dragon
-
Baryka007
addikt
Nyugi, nem kell a fagyasztó. A számok már önmagukban elég hűvösek.
-2 fok már különben sem lenne jó, mert kicsapódik a pára :|
Ezt is csak azért tudom, mert betegesen jégkockákat dobálok a tartályomba
Hupsz lebuktamHa tényleg hiteltelennek tartasz, akkort miért nem tudod bebizonyítani?
-
Baryka007
addikt
Ti terelgetitek a témát jobbra balra, én még mindig a hűthetőségről beszéltem...
Amit Lackki fel is fogott ...
Mivel az intelt meglehet hűteni 200w fogyasztásnál is.
Az AMD meg ugyan azon a hőmérsékleten megy 90w fogyival.És megint ez van... Hoztam egy eredményt i5 vs r5 ...
A számok beszélnek, amiről megint nem vesztek tudomást szóval megyünk vissza személyeskedésekbeRáadásul ha most kicsit keményebb választ szerettem volna adni neked, akkor írhattam volna, hogy 1 évvel öregebb i5 vs r5 és still jobb az i5
És még csak nem is beszélhetünk semmiféle tahóságról ebben az esetben, mivel ott vannak a számok, ami titeket nem érdekel... Kivéve ha ti vagytok benne a jobbak
Egyszer az számít, mennyit fogyaszt, egyszer az, hogy hány fokos, egyszer hány FPS-ed van
Döntsd el akkor egyszer, és nézzük meg abból az aspektusból ...
És figyu, ha nyáron is lefuttatjuk a tesztet, és ugyanilyen eredmény lesz, akkor mi lesz a következő kifogás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest