- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
Ja Te is full alap beállítással csinálsz teszteket? mesélj még.
Azt megengeded, hogy legalább a ramot felrakjam 6000mhz-ra?
-30co és Expon kívül semmi más nem lett állítva. Így kérte a tulaj. Teszt is csak a stabilitás miatt ment egyáltalán le.
Kicsit túlzásba viszed mostmár.
Gondolod baryka nem ezzel kel fekszik 3napja, hogy biosban zongorázik és dobálja a jégkockát a tartályba?Ha egyenlő feltételek akarsz látni, akkor erre van 100 különböző weboldal és jó párat linkeltek is itt már.
-
Lackki
őstag
Tök fölösleges volt tele mocskolni a topikot.
Ráadásul áttértünk egy kinek a gépe erősebb versenyre, közben az egész a hőmérsékletről szólt.
Itt persze összedőlt a kamugyár, és sehol sincs 25fok, és jégkockával hűtött eredményeket láttunk tőle... Hát nem fantasztikus? mindenkinek akad ilyen a háztartásban végülis. -
Lackki
őstag
mai kazán a szokásos 360as 32ezer forintos aioval.
-
Lackki
őstag
válasz
Varázslóó #260 üzenetére
én GTX760Ti óta csak nvidiaztam saját gépemen.
760ti 970 (kigyulladt a gépben) 1070 1080 3070 3080 4070ti 4080s
Asszonynak volt RX570 RX580, hát nem volt éppen a legjobbígy nála is 3060 lett utána. Viszont most 7800xt pörög gond nélkül.
Saját gépen most rápróbáltam egy 7900xtxre és rég volt ilyen jó kártyám, igaz g*ci sokat zabál (420w), de hűtő mérete miatt nem melegszik és iszonyat stabil. Pici UV-t is enged, így nekem tökéletesen megfelel, nem hiányzik a raytracing egyáltalán.
5000es szérián csak nevetni tudok, már bemutató után mindenki sejtette, hogy gond lesz ha ekkorát kellett hantázni a teljesítményről, de hogy megbízhatósági gondok is legyenek, meg hiányzó RoP. Erre senki se gondolt
-
Lackki
őstag
válasz
Baryka007 #238 üzenetére
Milyen szakmaiságot vársz mikor, neked 99%-ban intellel van tapasztalatod és látszólag ki is maxoltad a tudásod belőle. Örülj, hogy ennyi időd és energiád van erre.
Látszik, hogy nagyjából 100x több tesztett futtattál le 1 hét alatt, mint itt mindenki összesen élete során. Jaj de jó.
Ipon videóban asrock lap van (ami most pont szívás megint a 9800x3dnél), nálam először egy retek asus x670 volt és 4070ti nem mondom, hogy minden simán ment.
Ezért is váltottam most giga x870e-re és azóta 0 hiba és minden azonnal ment.
Gigánál azonnal működött minden, expo, co. Engem ez érdekel, tuningolni nem egy x3d-t kell, nem erre vettem.
Legnagyobb szívást viszont magasan a B650 Tomahawk lapokkal szenvedtem, egy borzalom az a lap.Te kategorikusan kijelentetted, hogy az AMD egy kazán. Innen indult az egész. Reszelheted a fingot, hogy kevesebb árammal tudja csak alacsonyabban tartani "az intel" alatt, de ezt kit érdekel?
Hidegebb ugyanazzal a hűtéssel? igen
És pont. Teljesítmény, meg áramfelvétel senkit se érdekelt itt, mindenki csak arra reflektált, hogy egy baromság amit mondasz és ugyanolyan körülmények között, hűvösebb mint a vele egy kategóriába sorolt intelek.
Ez így van ugye? meg tudod erősíteni. -
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
válasz
Hegyirabló #218 üzenetére
igen, ezen már az újabb 0db verzió van, viszont nekem hangszigetelt tégla házam is van.
North XL házba is ilyen AIO-t és ventiket raktam, de ott sem volt gond hanggal főleg, hogy 60fok fölé nem ment játék alatta 9800x3d.Én most rendeltem magamnak új házat (o11 Dynamic evo RGB), így fractaltól elköszönök. De az arctic p12 14 ventik halkak.
-
Lackki
őstag
válasz
Baryka007 #211 üzenetére
Más itt nem panaszkodott rá csak tőletek hallottam erről a microlagról. Véresszájú fanboi és aki nem tudja felrakni a cpu hűtőt és fórumon kér helpet.
Meggyőztetek.
Titeket amúgy intel fizetett akkor, nem?
Nem tök mind1 ki mire esküszik éppen? Nem tom mit zavar titeket.
Pár éve fixen nem vettem volna még AMD-t, most sokan "átálltak". Ne fájjon már ennyire. -
Lackki
őstag
válasz
Dragon3000 #209 üzenetére
már eladta másnak
-
Lackki
őstag
válasz
Baryka007 #185 üzenetére
tényleg azt hiszed, hogy ez így működik?
iszonyat torz képed van erről.
De látom te inkább a konteóhívő tábort erősíted, nem is az intelt, ami így mostmár sok mindent megmagyaráz nekemÉn aztán minden vagyok csak nem fanboi, mert 11éve intelem volt és tavaly áprilisban váltottam róla amdre. És hidd el, én aztán végigvittem a palettát mind2 oldalról. zx81óta nyomom a gépezést és nagyon nagyon kevés procira vagy vgara mondhatom, h sz*r volt ahogy megjelent. Egyik ilyen a slot-a AMD athlon volt, ha AMD. Na az tényleg kazán volt. 2db kis ventit kellett ráraknom a giga bordára hogy ne menjen 100 fok fölé.
Intel fronton meg a 7700k volt egy foskupac. 105fokot is mértem vele itthon, és a 90nek már örültem, de egy noctua d12 kellett rá, hogy ezt elérjem.Én leszarom ki a gyártó, évek óta csak nvidiam volt, de most 4070ti>4080 super után váltottam 7900xtxre. Superrel semmi bajom nem volt, de a 4070tivel annál több.
Ez a mikrolag téma, hát nem tom miről van szó, semmi ilyet nem tapasztalok. Rakok össze elég gépet másoknak és legutóbb pont egy pubg örült srácnak kellett 13700kf-ről 9800x3dra váltani. Nem panaszkodik semmilyen laggra, pedig ő versenyeket, nem a standard player szinten.Bennem semmi elvakultság nincs, de nem fogok egyedi vizes konfigot építeni már, én ebből kinőttem, nekem halk gép kell inkább. Első és utolsó egyedi vizes (igaz én csak a procira raktam) konfigom 2700kra volt.
Én örülök hogy nem kell évente új lapot vennem, mert új chipset vagy socket kell az intelnek, nekem ebből lett elegem.
De ez hogy minden újságírót lefizet pont egy AMDhát oké.
-
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
válasz
Dragon3000 #117 üzenetére
-
-
Lackki
őstag
Én értem amit mondasz, hogy 200w fogyasztás mellett CSAK x fokos "az intel", de itt pont az a lényeg, hogy intelnek ennyi áram kell, hogy egyáltalán megközelítse a 7800x3d teljesítményt.
kicsit olyan, mint amikor a régi amcsi v8 8000ccm motorok tudtak 200lóerőt 30literes fogyasztás mellett és mégis megeszik a modernebb 2.0turbok.
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #79 üzenetére
jó de te mikrolaggolsz!
-
Lackki
őstag
én arra gondolok hogy másik oldalra kéne rakni a ventit
mert így most a 2 venti elszívja egymástól a levegőt.
@Baryka007: "Te mondtad, hogy 'CO' .... az undervoltot UV nak hívják, előbb nézz utána a megfelelő szóhasználatnak, mert így senki nem érti mit halandzsázol"
Nem kell ám ferdíteniés nem CO-t írtam, nem -40CO és -50CO... pontosan tudod, hogy ez mivel jár, szal fölös most ezt itt előadnod.
Meghát, az AMD videokártyák tönkremennek... Szerintem itt kell elengedni a Te szakvéleményed
-
Lackki
őstag
válasz
Hegyirabló #26 üzenetére
biosból is 3 kattintás... ryzen masterben van validate offset amivel instant kiderül ha szopi van
-
Lackki
őstag
válasz
Hegyirabló #18 üzenetére
nagyjából 2 kattintás a CO
eddig 3db 9800x3d konfigot raktam össze, és vannak különbségek ismét.
Volt amelyik -40nél már kifagyott, másik kettőnél -50nél is stabil.
70fok fölött én ezt a procit nem láttam semmilyen körülmények között. Mind3on Arctic freezer III volt, 280 és 2x 360as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest