- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
hitman, #24948 üzenetére
Azért melegszik fel olyan gyorsan, mert a szilícium jó hőszigetelő a vörösrézhez viszonyítva, és a chip belseje termeli a hőt, ami nem vezetődik azonnal el. Fel kell melegednie, hogy a hővezetés megindulhasson. Ha a CPU nagyobb teljesítménnyel fűt, ez a delta T is magasabb.
HGyu
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
hitman, #24939 üzenetére
Akkor pedig jónak kell lennie a pasztázásnak, de az érték nekem is sokan tűnik, mert nekem is F13Pro van. Egyébként az időjárás is közre játszhat, ugye melegebb van. Plusz valószínű, hogy egy melegedősebb procit fogtál ki. Másik lehetőség, hogy az AS lapod rosszul mér, mert ezt már vele is eljátszotta egy korábbi H55-ös deszkájuk: Ugyanazt a procit át tettem a jelenlegi Asus lapomba és mindjárt reálisabb értékeket kaptam.
-
MPowerPH
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hitman, #19566 üzenetére
4GHz simán, még nem túl jól szellőző házban is (saját tapasztalat). Ha persze gyengébb procit fogtál ki, akkor nem biztos, de csak te tudod kideríteni. Én mindenesetre beszereztem egy jó hűtőt, azóta nem kell holmi melegedési problémákkal foglalkoznom.
asuspc96: Nálam 1.296V kell a stabil 4.5GHz-hez, fölötte annyit kellene emelni, amennyit nem akarok, ráadásul annak a + 2-300MHz-nek semmi értelme. Persze, én nem kapcsolom le az alaplapi feature-öket, így a spread spectrum-ok és egyebek is ON-ok, és sehol sem ütközöm semmiféle, akár véletlenszerű hibába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-9100F
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest