Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Lehet fikázni, lehet imádni ezeket a moncsikat, de ennyi pénzért jobbat valszeg nem kapsz. Nekem egy 765 MB van, de nagyon meg vagyok elégedve vele, egy Belinea után meg főleg. Szép a képe, 100 Hz 1024-ben, MagicBright (ami még jól is működik szvsz), én moire-t nem tapasztaltam, az itt leírtak közül sem sok hibát, úgyhogy ... Az utód - a topic - csak jó lehet. Mondjuk, amikor haver mondta, hogy 793-at akar venni és neten utána néztem, akkor elámultam, hogy ez igen, jól is néz ki! Akkor mondta, hogy az itthon beszerezhetők nem ilyenek, snassz vajszínűek.
Egy hibája van az enyémnek, igaz nem zavaró: egy darab piros pixelecske (vagy mijez???) a képernyő középtáján.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell UP3017 30" monitor forgatható, dönthető, professzionális használatra, PremierColor !!!
- Eladó - 34" Dell Gaming S3422DWG - Alza Garancia 2028.02.14. - VA Ultra Wide QHD, 3440 1440, 144HZ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest