- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTee
aktív tag
Hi!
Nos:
3.5 nem műxik, nem támogatott monitor=exit
3.6 a color beállításokra kattintva kilép
4.0 változatlanul #341 hiba
SoftMCCS semmi extra, csak a fényerő ill kontraszt állítható, viszont rengeteg kiszürkített (halványított) adatot tartalmaz, illetve tudna adni.
Magyarul: a Helyzet változatlanul szar.
THX: OTee -
OTee
aktív tag
Először is köszönöm, hogy válaszoltál.
A MT 4 féle (2.5, 3.6, 4.0/1, 4.0/2) változatát próbáltam, szinte azonos eredménnyel.
a 4.0/1-t kaptam attól akitől a monitort vettem (eredeti CD-t nem kaptam) a /2-t és a többit a Samsung oldaláról töltöttem le.
Taláén a 2.5-nél volt 1-2 alkalom, hogy a színhőmérsékletre adott 3 lehetőséget- cold, normal, warm- de rákattintva semmi sem történt.
Most leszedem a 3.5-t (THX NEKED) és kipróbálom, majr referálok.
Köszi még1szer: OTee -
OTee
aktív tag
Hi!
Nos megvettem ezt a szépséget. (193P)
Az LG 1915S mellé téve, hát van különbség!
A gondom viszont az, hogy feltettem az összes Magic Tunet-t amit csak találtam, de a színhőmérsékletet és pl a kép paramétereit nem engedi állítani (not available)
1szer-1szer megjelent a színhőmérsékletnél a cold-warm gomb, de nem változtatott semmit, aztán újra nem elérhető a funkció.
THX ha vki tud rá +oldást
OTee -
OTee
aktív tag
Tisztelt 193P Tulajdonosok!
A következő kérdéseket szegezném néktek:
Tisztelve a fórum szabályait, természetesen végigolvastam ezt is és több mási fórumot is, ami a TFt monitorokkal kapcsolatos.
Hogy mégis ide írok, annak oka az, hogy látókörömbe került 1 ilyen monitor, amit szívesen megvennék ha minden összejön.
A készülék:
Képernyő neve Samsung SyncMaster 193P/MagicSyncMaster CX910P (Digital)
Képernyő azonosítója SAM00ED
Modell SyncMaster
Képernyő típusa 19'' LCD
Gyártás ideje 45. hét / 2004
Sorozatszám H4JXB04488
Maximális látható kijelző méret 38 cm x 30 cm (19.1'')
Képarány 4:3
Vízszintes frekvencia 30 - 81 kHz
Függőleges frekvencia 56 - 75 Hz
Maximális felbontás 1280 x 1024
Gamma 2.20
DPMS mód támogatás Active-Off
Tehát kb. 1.5 éves, a jelenlegi új árához képest igen jó áron juthatok hozzá.
Kérdéseim:
-Mik a tapasztalatok a pixelhibákkal kapcsolatban? Kialakult vkinél az első bekapcsolást követő 1-2 hónap után? Várható hogy ez majd nálam jön elő?
-Háttérvilágítás fényereje, összességében a képe, kontrasztja romlott-e 1-1,5 év után?
-Nem jött le 1értelműen az utánhúzás mértéke sem. Nem vok ún. harcore játékos, de heti 3-4, esetleg 7-10 órát játszom, CS Source, BF2, Wolfenstein ET, illetve NFS MW valamelyikével. Eddig 1 19'' Eizot és 1 21'' Compaq (SONY) CRT-t használtam, de nemrégen a gyereknek vettem 1 LG 1915S 19'' TFT-t és ezen vígan játszom. Vajon ehez képest milyen lesz? Sajna nem tudom összehasonlítani a 2-t, mert vidéki az eladó.
-Meg szabad venni 1 ilyen 1,5 éves moncsit?!
-Tekintettel a technológia fejlődési ütemére, MOST MÉG nem invesztálnék nagyobb lóvét TFT-be, hiszen mindenki tudja, hogy ez még nem a csúcs. Nem a játék a legeslegfontosabb, hiszen képszerkesztés, videovágás, filmnézegetés....is ezen történne.
Ezért szeretnék nem TN-Film-s, viszont DVI-s monitort.
-Az Everst adatokból kiderül vmi a panellel kapcsolatban?
-Mire számíthatok?
Előre is köszönöm, ha vki válaszol, hiszen azért nem mai a topic utolsó hozzászólása
OTee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest