- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Hát akkor nem tudom... én 970p monitor kapcsán kerültem kapcsolatba a MagicTune nevű ürülék heggyel. Az egy újabb típus mint a 193P, és az akkori MT4 már túl új volt hozzá, szóval azért én mégis utánanéznék a helyedben (ha még nem tetted), hogy mivel kompatibilis hivatalosan a monitor, és akkor elsősorban azzal az MT verzióval variálnék.
Amúgy videó kártya driver frissít, XP SP2, stb... de attól tartok ezzel nem mondtam újat. Meg persze MT leszed, újraindít, MT feltesz és egyéb hasznos időtöltések. Aztán jöhet a haverok videókártyájának kölcsönkérése, reményvesztettség, depresszió, öngyilkosság...(A Samsung meg lassan azért fevehetne néhány tökösebb programozót... ja gondolom nincs rá pénzük. De ebben az esetben ha netán lennének szivesek a gombokat visszatenni a monitoraikra...)
-
OTee
aktív tag
Hi!
Nos:
3.5 nem műxik, nem támogatott monitor=exit
3.6 a color beállításokra kattintva kilép
4.0 változatlanul #341 hiba
SoftMCCS semmi extra, csak a fényerő ill kontraszt állítható, viszont rengeteg kiszürkített (halványított) adatot tartalmaz, illetve tudna adni.
Magyarul: a Helyzet változatlanul szar.
THX: OTee -
ddekany
veterán
-
joshua7
veterán
Az enyém 5 hónapos.
Pixelhiba nincs.
Utánhúzást nem vettem észre semmit. Előtte jó 10 évig crt-m volt, de simán ment a váltás, semmit nem vettem észre játékokban.
A sima 193P MVA paneles, 20 vagy 25ms-os. Az enyém 193P plus, ami már csak 8ms-os. A sima 193P-nél lehet, h látnál utánhúzást. Ki kellene próbálnod.
Ha nem pixelhibás, simán megveheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest