- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senkifia*
csendes tag
...arról nem beszélve,hogy a bolt sem biztos, hogy itthon javítja, hanem "hazaküldi" a cuccot mondjuk a németekhez...És akkor egy garanciális javítás lényegesen hosszabb kütyütlen intervallumot jelent,mint egy hazai samsung szervizben is javított egyednél.... Az enyém a gsm home-tól van, amit az eladásoknál, megbízhatóságnál, kommunikációnál, stb 5 csillagosra dicsérnek, a szervizelést meg inkább kerülni kell, mert hónapokig tab nélkül maradhatsz, állítólag
-
Kapanyél
őstag
Annyiért még jó, én 55-60 körül gondoltam, mert 66-ért láttam legolcsóbban, már ha tudják szállítani.
Egyébként az 5,5-6 lehet, hogy kicsi tabletnek, de nekem kizárólag egykezes használatra kell, erre jöttem rá. Este inkább olvasom a telefonomon a cikkeket, mint a tabot tartom két kézzel (hanyatt fekve, ugye). Az S4-em (5") erre már alkalmas, de egy 6"-ost még kényelmesen tudnék fogni, pláne hogy pl. egy Lenovo K920-nak rettentő vékony a kerete.
Amíg asszonynak szarakodott a 3GS-e, addig használta a tabot, nagyon szerette, de most, hogy lecseréltük egy i6-ra, már rá sem néz. Szóval ezért a csere ötlete. -
Senkifia*
csendes tag
Nem csak az 5,5-6 kicsi...a 7 is az
Én a 3110es tab 2ről váltottam a 8,4 pro-ra. A 10 viszont nekem pl túl nagy. Győzködtem magam egy 10 collos tab, t530as(asszem) irányába....Miközben neten kinéztem a tab prot a 8.4es kijelzővel, üzletekbe tapiztam 2-3 alkalommal is a t530ast. Szép, nagy , csinos, elegáns...de ha belegondoltam, hogy a metrón állva, félkézben tartva kéne filmet nézzek... Sok az a fél kiló hosszú távon... ez a 8,4 szerintem a tökéletes méret. Illetve nekem. Már a 9" is nagyocska. És ezzel a hardverrel még elviselem 1-2 évig legalább
Főleg így,hogy látszólag megszűnt az idegesítő újraindulásos cirkusz, mióta nem matatom a háttérképet
-
Senkifia*
csendes tag
ez a hátleszedés+ akku leválasztás, visszadugás a galaxy taboknál az elmondás , illetve youtube videó szerint végleg megszünteti a töltéssel kapcsolatos bug-okat,hogy nem tölt fel 100%ra, csak többszöri bedugással.
Ezt a hosszan nyomvatartást egyszer lefagyott tab 2 3110essel csináltam, semmit nem segítettIlletve isten magának nem akart újraindulni. Majd rájöttem,hogy az ext sd kártya olvasójával van valami gondja, miután kiszedtem az sd-t, újra tudtam indítani. Azért néha jó lenne egy sima reet gomb, amivel akármi van, megszakítja az áramellátását a kütyünek, és újraindítja...
-
Senkifia*
csendes tag
Tabnál ugye nem működik az akku ki akku be
Volt olyan leírás, hogy ha leszeded a tab hátát, lehúzod az akku csatlakozóját majd visszadugod, az segít. De persze csak ezért nem szedem le a garanciális tab hátát. De az esetek 90 %ában sikerül a töltés egyből. A maradék 10%ban bedugom többször, oszt istenjónap
Egyelőre az ujraindulás megszünt. Remélem végleg. Ha nem, majd megírom, mikor, mitől jött elő újra.
-
Senkifia*
csendes tag
Kipróbáltam. Vissza állítottam magyarra, háttérkép abszolút gyári, ahogyan a tab szeretné. Semmi összeomlás, ujraindulás. Lehet ebben a háttérkép dologban valami. Mintha olvastam volna valami hasonlót nemzetközi fórumokon is. Nekem az újra indulásokkor fent volt egy HD wallpapers program, nem tudom, hova mentette a képeket, de nagy eséllyel az sd-re. Omlott is a rendszer rendesen
Hát ha valami változna, vagy vissza jönnének a reboot loop-ok, megírom
-
Sógi
addikt
Köszönöm, ez elég jól néz ki, most egy Tab 3 8.0-át használok, ha kb ugyanazt tudja akkuban, az már bőven okés lenne, csak nem tudom arányaiban hasonlítani, abban 4450-es akku van, ebben pedig 4800-as...
(#159) banhammer: Köszi!
Ez Amoled kijelzős?
Mindenhol ezt látom: Super Clear LCD -
Senkifia*
csendes tag
Helló. Remélem másnak is hasznos lesz, ... a Samsung KitKat 4.4.2 frissítései néhol ilyen újraindulásokat produkáltak( magyar piacra készült s4eseknél pl nem, de nemzetközi fórumozók jelezték a problémát). Egy német szoftverfejlesztő belemászott, rájött,hogy valami guzmi van a rendszerben, javítani nem tudta, viszont írt egy progit, ami kiiktatja a hibát, illetve mikor a rendszer "rosszat gondol" és újra akarna indulni, nem teszi... Nekem a t320as galaxy tab csinálta néha. Telepítettem ezt az apk-t, azóta nem csinálja. Ha fennáll a probléma valakinél, egy próbát megér.
http://thofmann.blogspot.hu/2014_07_01_archive.htmlitt a probléma leírása, és a megoldást jelentő " an Xposed module "-ra klikkelve letölthető progi. Ha istenőrizz valami nem stimmelne a progi telepítése után, simán leszeded. Vagy csinálsz egy hard resetet...de eddig minden hozzászóló csak köszönte a fejlesztpőnek. Nekem is megoldotta a gondom. Tegnap tettem fel a progit, azóta nem volt újraindulás....
Sok sikert. -
-
banhammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest