Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Euronics -ban vásárolt Samsung tv -kre jár a +12 hónap gari?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
A KU6400 és MU6100 között mekkora különbség?
-
anorche1
őstag
Megjött a 43colos ku6400 -as tv -m. Eddig nagyon tetszik, nagyon szép képe van
Viszont rádugtam egy usb3 -as külső hdd -t (a hdd -s usb portot használtam), és a teljesítmény tesztje sikertelen, nem tudok rá felvenni
Leformáztam a tv -vel, de így sem jó.
Gépen a crystaldiskmar ezt mérte:Nem értem ez miért nem elég neki. Hisz az usb portja csak 2.0, lehet azon még ennyit sem tud.
-
anorche1
őstag
Még 1 dolog van amire nem tudok rájönni. Az előző tv -en rca kábellel vittem tovább a tv -ből a hangot. De ezen a tv ugye ilyen csatlakozó alapból nincs.
Hogyan tudnám mégis a hangot elvezetni az erősítőmbe? Nincs rajta optikai bement, mindenképp rca -val kellene megoldani."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz A megváltó #111443 üzenetére
A tv -n sajnos nincs jack, az erősítőmön meg nincs hdmi
Ahogy néztem, vagy veszek egy optikai - rca átalakítót, vagy egy optikai bemenetes erősítőt."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz mfranky #111447 üzenetére
Régi és olcsó
Igazából a tv hangszórója is jó lenne nekem, csak ebben is benne van a hülyeség, hogy ha játék üzemmódot választasz ki, akkor nem csak a képhez, de a hanghoz is hozzányúl, és tompa doboz hangja lesz. Mintha be lenne dugulva a fülem.Más:
Falikonzolból mi az ajánlott? Kell valamire figyelnem?
-
anorche1
őstag
Hogyan tudom a ku6400 -as tv -mel lejátszani a win10 -es gépemen lévő filmeket neten keresztül?
Faterom 40d6100 -as tv -je tudja a hálózaton megosztott fájlokat lejátszani, de ezen nem jöttem rá hogy kell."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz PuMbA #111478 üzenetére
Már csak arra kellene rájönnöm, hogy tudom úgy beállítani az eset tűzfalat, hogy engedje a tv plex appját kommunikálni a gépemmel.
Csináltam egy olyan szabályt, hogy mindkét irányba engedélyeztem a tcp és udp protokollnon belül a 32400,1900,3005,5353,8234,43410,32469 portokat, de nem jó"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz zsintai1987 #111547 üzenetére
A kézi beállítas nem jó. Az Ip d nem lehet 102.168.0.1, ha a hálózat címtartománya 102.168.1.1/24
Ha a routered lan oldali interfésze valóban 192.168.1.1, és a netmaszk 255.255.255.0, akkor tv ip -nek 192.168.1.2-192.168.1.254 között válassz (csak ne olyat, amit a router dhcp vel már kiosztott másik eszköznek).Szerk.: De ha rá sem tudsz csatlakozni, akkor ez így fekesleges.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Olvastam egyszer valahol valamikor, hogy nem szabad bekapcsolt eszközökből kihúzni a hdmi kábelt, mert ezzel kinyírhatom a csatlakozót. Ez igaz?
-
anorche1
őstag
Bállítottam a ku6400 -amat, hogy vegye fel a ma hajnali bokszmérkőzést.
Fel is vette, az első 30mp -et.Most próbáltam vele először időzítve rögzíteni, de nem jött össze. Azóta próbálgattam párszor, de mindig csak pár mp -et vesz fel. Egy 500-as külső hdd van rákötve, 99% -a üres.
-
anorche1
őstag
Egyébként mennyire gyakori a Samsung tv -k meghibásodása? Családban van 4, 1db 10 éves, 1db 9 éves, 1db kb. 6 éves és egy 5 éves, és egyikkel sem volt még soha semmi baj.
Remélem az enyém is sokáig kihúzza."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Most néztem először filmet a ku6400 -as tvmen, és feltűnt valami: a fehér, világos részek helyén ha a szemem mozgatom, piros, zöld és kék színeket látom. Nem tudom pontosan leírni a jelenséget, de ahogy a pásztázza a szemem a képet, ezt a 3 színt látom megjeleni. Főleg akkor feltűnű, ha kép teljesen sötét, csak egy kevés részen fehér (pl. a film felirata). Ez a VA panel sajátossága? Eddig ilyennel még soha nem találkoztam.
-
anorche1
őstag
válasz N.YCityBoy #111838 üzenetére
Pontosan miből gondoljátok hogy hibás?
A csíkozódásból, vagy mert piros a csíkozódás?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz korcsi #111841 üzenetére
Nem, vagy csak nem látszik 1/16400 és 1/8000 -es záridőn sem.
A csíkozódás oké, mert nem pwm mentes a háttérvilágítás. Na de miért vörös? Kizártnak tartom, hogy a tv hibás lenne. Ha az látszana a megjelenített képen is."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz korcsi #111989 üzenetére
Próbálgattam, maxiumra tekert háttérvilágításnál is jelen van, és a bfi -t bekapcsolva tényleg láthatóbb.
Ennek a jelenségnek mi a neve?
Ha előre tudom, hogy ez ilyen, nem valószínű, hogy ezt a tv -t választom.[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz anorche1 #112028 üzenetére
Megint próbálgattam, tévedtem.
Ha nincs bekapcsolva a bfi, akkor 10-es, és a fölötti háttérvilágításnál nem jön elő. Ha be van kapcsolva a bfi, akkor 20-ason is elég durván jelen van.
Szerk.: Mégsem tévedtem. Nem mind1, hogy a tv -n milyen kép jelenik meg. Egy sötétebb képnél 10-es háttérvilágításnál is jelen van. Sőt, 20ason isÍrtam az ügyben a Samsung ügyfélszolgálatnak, hogy ez normális e. Vissza írtak, hogy kérdésem továbbítják valami technikusnak.
Bemennék én a media markt -ba többi sva paneles Samsungot fotózni, de gondolom mindegyiknek maxon van a háttérvilágítása
Esetleg itt valakinek nincs kedve letesztelni az övét? Csak egy kamera vagy telefon kell, amin lehet állítani a záridőt, meg a tv, ami lehetőleg sva paneles.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
ku6400 -on hogyan tudom biztonságosan eltávolítani a rákötött usb -s hdd -t? Persze, a tv kikapcsolása nélkül.
-
anorche1
őstag
A ku6400am jelzett, hogy van uj firmware. Ilyenkor vegyes erzelmeim vannak. Orulok, hatha gyorsabb lesz tole a tv, stabilabb lesz a kapcsolata smart view appal, stb. De felek, hogy pl. kiveszik belole a youtube appot, vagy bizonyos video formatumok tamogatasat.
Changelog termeszetes nincs. Felrakhatom, tudja esetleg valaki, hogy mi valtozott?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Van egy ku6400 tipusu tv -m, ami sajnos 2 napig kocsiban allt, ami nem igazan volt arnyekban.
Valoszinuleg ennek koszonheo, hogy a teljes keperynon szetszortan apro fekete pottyok jelentek meg, mintha kosz lenne, de nem az.
Tudom, hogy a kerdesemre a valasz a nem, de hatha:
Van esely, hogy ezek a pottyok maguktol eltunnek? Vagy ezek veglegesen odakozmaltak, es vagy megszokom, vagy uj tv -t veszek, mert panelcsere gazdasagi totalkar lenne?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
A smasung ku6400 tv -mnek meghalt a bal szelso hattervilagitasa.
Ennek a javitasa kb. mennibe fajhat? Jol sejtem, hogy gazdasagi totalkar?Ha nem, akkor tudtok ajanlani szervizt?
-
anorche1
őstag
válasz bul07 #134247 üzenetére
Vegul elvittem a miskolci samsung szervizbe.
114k +afa az alkatresznek az ara, komplett lcd panelt szeretnenek benne cserelni.
Ez gtk, ennyiert nem csinaltatom meg.Megprobalok keresni valami fuggetlen szervizt, vagy apron valami muszereszt.
Ha megis igy maradna, kb. mennyiert tudnam eladni?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Egy samsung ku6400 -as tvrol lenne szo.
Olyan problemam van, hogy 2160p.REMUX.UHD.BluRay.TrueHD.Atmos7.1.HDR.HEVC hazi videokat nem jatsza le. A sample -t igen, de a teljes videot nem. Lenne valamilyen meret korlat ami folott nem nyitja meg? Lehet tudni, hogy mennyi?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz PuMbA #138635 üzenetére
Pedig merletkorlat lesz az. 1oras szeletekre splitelve hibatlan.
Halozatrol hogy? Mert plexszel mar tobbszor szenvedtem, de mindig csak a baj volt vele.
Szerver egy e6440, i7-4800mq, 16GB ram, linux (manjaro). Fullhd -nal meg oke, de 4k nal kihagyott a hang.
Pedig a gigabites routerre mind a tv mind a gep vezetekkel csatlakozott.Meg a plex mukodese sem tiszta. Hogy most a kepet es a hangot a gepem dekodolja, es csak mintha egy hdmi kabel lenne a netkabel, rakuldi a kepet es a hangot?
Vagy csak folyamatosan kuldi a fajl szeleteit, es tv kodolja?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Vasaroltam egy hasznalt Qe55q60ratxxh tipusu tv -t.
A problema, hogy minden bekapcsolasnal feljon, hogy "Please go into service mode and setup below options. - Type, Local Set, Front Color Option."
Typnel osszesen 78db 55 -tel kezdodo ertek van: [link]
Melyik lehet az, ami nekem kell?
Hogyan lehet ezt kideriteni? Szet kellene szedni a tv -t?
Vagy a serialbol kiderulhet?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz wallace 234 #148870 üzenetére
Gyarit csinaltam, de a "sima" menubol.
Service menube -be tudok lepni, de itt csak a minimalis dolgokat modositanam. Factory resetet sem szivesen nyomnam meg, tartva attol, hogy valamit olyat allit vissza, hogy utana kepet se ad a tv.
E szerint az oldal szerint [link] 55A1AU0RR -t kellene beallitanom.
Alszom ra egyet, aztan lehet megprobalom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest