- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Achiles #112923 üzenetére
Azt gondoltam maga a TV kapcsolgat ki-be, de ott más a gond, valóban a szoftvere vagy nemtom, valami nem kerek. Enyém nem dobálja el a video-streamet, számítógépről ( HDMI kábelen ) és pen/HDD- ről is stabilan tolja a videokat. Még nem találtam olyan formátumot, melyet nem játszik le, feliratok is jók.
-
mfranky
őstag
válasz
Achiles #98037 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyanezt csinálja, UE40ES7000-es TV, ma besétálok az oktogoni samsung szervízbe, rákérdezek mit lehet tenni... Majd megírom mit mondtak....gari gondolom már a tiéden sincs...
Egyébként szerintem túlmelegszik az alaplap a tv hátuljába, és elkezd ki-be kapcsolgatni. Biztos van benne valami védelem a hevülés ellen...
Nézd meg, neked is égeti a kezed a csatlakozók környékén? Mert akkor alaplapon valami nem klappol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest