- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tylerddd #157615 üzenetére
A HDMI valójában egy borzasztó érzékeny szabvány. Mindenki plug-and-play-ként gondol rá, pedig valójában nem teljesen az. Nem szabad bekapcsolt eszközöknél dugogatni.
Teljesen áramtalanított állapot a javasolt módszer a kábelezésre. Nem szabad addig sem kihúzni, míg nem áramtalanítottad mindkét eszközt. -
belan
addikt
válasz
tylerddd #151201 üzenetére
Van va panel is neoQledbe 65 col cirka 730 ezer 55 most akcióba is 470. NQ90A meg ips panele élőben kell meg nézni szerintem is nagyon nem fér húzás ez Samsungtól a amcsik meg kapják itt meg vedd meg drágábbat és ahogy nézzem a európai modell elég Bloomingés volt videóba ! Mindenhol ezt infót találtam local diming csak 2400 gondolom Mini LED miatt nem feltűnő annyira ! Durva , 8 széria is ips panels . Nem erem olcsóbb a ips panel vagy legtöbb vásárló nem ért hozzà és meg veszik .
-
Helmoras
őstag
válasz
tylerddd #151197 üzenetére
Én VA-panelest kaptam multhéten, hibátlan
Annyi hogy egyelőre, csak sima analóg kábelen van TV, de valamit nem jól csinálok mert érzékeli a kábelt de nem talál csatornákat, majd utána olvasok.
Nekem annyi észrevételem van a tv-vel kapcsolatban, hogy majd kell állítgatnom, mert pl netflixhez a filmmaker mód teljesen jó, addig a game modeban nekem pl túl sok a fényerő.(hah mindenhol keveslik a fényerőt a tvknél nekem meg mégsokis... )
-
-
válasz
tylerddd #151197 üzenetére
Teljesen random szerintem, hogy milyet kapsz! Az aláírásomban szereplő tévét 1 hete vettem, de az első hibás volt így kaptam egy másikat, nos az első az IPS(ADS) paneles volt, ez meg amit másodjára kaptam VA paneles, teszteltem mindkettőt tehát 100%, pedig itt az EU-ban elvileg kizárólag IPS-t árusítanak, de ezek szerint vannak kivételek! Hozzáteszem én sem minőségben, sem képi világban nem tapasztaltam különbséget, egyedül a betekintési szög a mostaninál nem olyan jó mint az IPS-nél volt, tehát mindkét panellal kiváló ez a típusú készülék, ezt leszámítva, de gondolom mindenki szemből nézi a tévét 😁
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #128125 üzenetére
Erről a típusról van szó. Közben átnéztem a 196 oldalas útmutatót, de semmit nem ír erről. Még szerencse, hogy csak egy ideiglenes tárolóval történt meg, nem egy teletömött 2TB-os cuccal. Kivágtam volna a tévét a halálba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest