- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zjuhasz
aktív tag
nekem egy egyszerű vezeték nélkül sony fejhallgatóm van.
A TV scartba dugtam az adójának a csatlakozóját, így nem kell álandóan ki-be dugdosni. Ha fejhallgatóra vágyom, akkor bekapcsolom és a fülemen van hangerő állítás. A tv saját hangszórója is szól persze ilyenkor, de ha a családot zavarja, akkor az le lehet venni nullára, a fejhallgató hangerejét nem befolyásolja -
tachikoma
aktív tag
Csak Samsung Soundshare meg Multiroom Link cuccok mennek. (Az egyik BT-s, a másik wifis)
Inkább soundbarok meg hangszóró rendszerek. Én is fülest keresek, eddig még nem találtam, de gyanítom, ha van is, akkor olyasmi áron, mint pl az a 2-3 féle USBs kamera, amit hozzá lehet passzintani a tévéhez, ha nincs benne alapból, hogy lehessen mondjuk skype-olni. (az pl 20khuf, mindezért 720p, még az idei modell is, nonszensz...)
Ebayen vagy Aliexpressen nézek inkább valami dzsunka vezetéknélküli fülest, saját adóval, simán vannak 20 dodó alatt, a minőséget meg letojom, úgysincs fülem hozzá... -
ChipKng
aktív tag
Nekem meg a Pana G20-al volt ilyenem. Megdoglott a kartya egyik naprol a masikra. Egyebkent az meg sima SD-s CI+ volt, megis HD tartalmakat neztem rajta. Miutan megdoglott csereltek az egeszet egyben HD-re es azota azt hasznalom a Samuban is.
Viszont az erdekelne, hogy bekapcsolasnal allandoan rinyal a Samu TV, hogy a UPC mediacard SW frissitesre szorul rajta, majd mikor a menuben belemaszok es azt mondom frissitse, akkor azt valaszolja, hogy a legfrissebb SW fut rajta. Ilyenkor WTF??? Masnal is igy viselkedik a kartya?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...