Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Bajgunar #144153 üzenetére
A TV nem tudja a normál hálózati fájlmegosztást böngészni, mint egy PC. Ha viszont a routeren elindítasz egy DLNA klienst (miniDLNA, twonky mediaserver vagy amit a routered támogat) és beállítod a rádugott HDD-n lévő filmek megosztását akkor a TV máris látni fogja ezeket.
-
Mauzes
addikt
válasz
Bajgunar #144155 üzenetére
Nem igazán értem, hogy min vagy kiborulva. Ez nem egy laptop, az emberek 99%-a még azt sem használja ki, amit tudnak ezek a tévék, szóval nem biztos, hogy a technológával van baj. Az én Samsung TV-m
- bármiféle beállítás nélkül érzékeli a NAS-omat és minden tartalmamat elérem
- van rá Youtube, Netflix, Prime, HBO Go, Plex, Spotify, Vimeo, hírcsatornák, online rádiók meg még egy csomó app, amit nem is ismerek. Mégis mit kellene még tudnia EGY TÉVÉNEK?
- eddig az összes kipróbált telefonnal automatikusan párosul hálózaton, azaz bárki tud rá Youtube-videót vagy Spotify-zenét, stb ráküldeni. A tévéhez hozzá sem kell érni
- böngészője működik
- a Youtube-ot a telefonon keresztül 10x gyorsabban tudom kezelni, és eközben a TV-re cast-ol, ezért billentyűzet nekem felesleges
- a Youtube reklámok nehogy már a tévé hibája legyen, semmi köze hozzá. Fizess elő Premiumra, ha zavar, hogy 1500 W-ra táncikálás közben reklám jön be -
kzkz
őstag
-
PuMbA
titán
válasz
Bajgunar #143840 üzenetére
Nem tudod tovább frissíteni, mert a TV-k támogatása 2-3 év után lejár, azután már új funkciók, működésfejlesztés nincs. A TV-n lévő böngészőre sosem szabad úgy gondolni, hogy ugyanaz, mint egy mobilos vagy egy PC-s böngésző. Kb. negyed annyit tud csak, mint azok, szóval ez van, ha eddig azt hitted, hogy egy mindent kiváltó és örökké működő dologról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- macOS PC-re
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest