Hirdetés
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz Bajgunar #143840 üzenetére
Nem tudod tovább frissíteni, mert a TV-k támogatása 2-3 év után lejár, azután már új funkciók, működésfejlesztés nincs. A TV-n lévő böngészőre sosem szabad úgy gondolni, hogy ugyanaz, mint egy mobilos vagy egy PC-s böngésző. Kb. negyed annyit tud csak, mint azok, szóval ez van, ha eddig azt hitted, hogy egy mindent kiváltó és örökké működő dologról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
-
gyeniko
őstag
válasz Bajgunar #144150 üzenetére
H szériás a legrégebbi "okos" Samsung TV-m, de van HU, KS, MU, NU, LS és QT is. Mindegyik látja és le is játssza a NAS-okon lévő tartalmakat, ramindegyiken fut a böngészó és a YT is. Mi lehet rossz nálad?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Mauzes
addikt
válasz Bajgunar #144155 üzenetére
Nem igazán értem, hogy min vagy kiborulva. Ez nem egy laptop, az emberek 99%-a még azt sem használja ki, amit tudnak ezek a tévék, szóval nem biztos, hogy a technológával van baj. Az én Samsung TV-m
- bármiféle beállítás nélkül érzékeli a NAS-omat és minden tartalmamat elérem
- van rá Youtube, Netflix, Prime, HBO Go, Plex, Spotify, Vimeo, hírcsatornák, online rádiók meg még egy csomó app, amit nem is ismerek. Mégis mit kellene még tudnia EGY TÉVÉNEK?
- eddig az összes kipróbált telefonnal automatikusan párosul hálózaton, azaz bárki tud rá Youtube-videót vagy Spotify-zenét, stb ráküldeni. A tévéhez hozzá sem kell érni
- böngészője működik
- a Youtube-ot a telefonon keresztül 10x gyorsabban tudom kezelni, és eközben a TV-re cast-ol, ezért billentyűzet nekem felesleges
- a Youtube reklámok nehogy már a tévé hibája legyen, semmi köze hozzá. Fizess elő Premiumra, ha zavar, hogy 1500 W-ra táncikálás közben reklám jön be -
Celtis
veterán
válasz Bajgunar #144153 üzenetére
A TV nem tudja a normál hálózati fájlmegosztást böngészni, mint egy PC. Ha viszont a routeren elindítasz egy DLNA klienst (miniDLNA, twonky mediaserver vagy amit a routered támogat) és beállítod a rádugott HDD-n lévő filmek megosztását akkor a TV máris látni fogja ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest