Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Az,hogy egy pár embernél nemműködik az All-share valami miatt(beállitás-nemodafigyelés)
de szerintem türelmetlenség is közrejátszik.Nem azt jelenti,hogy jobb lenne az általad ajánlott program.Az elöző hozzászólásomban már leirtam gyakorlatikag ugyanezt.Kösz,hogy kiirtad a szóbeli kiejtését az All-share=(ÓLSER) a vége jó mert, bizonyos italfajta jut eszembe -
sandró60
addikt
Az itt "Kinlodó"kollégákból szerintem kevesebb van. A többség betudta állitani az All-share programot,Csak egy kis odafigyelés kell és minden jól működik ebben a programban
A routerrel kapcsolatban meg szerintem ki mire használja.Egy mezei user nembiztos,hogy igénybe veszi az ilyen-olyan tudású routerek minden lehetőségét.Én pontosan a Linksys-től szabadultam meg.
Tapasztalatból ajánlottam Esbeta59 kollégának a TP-linket -
-
sandró60
addikt
válasz
jegenye77 #14017 üzenetére
Szerintem a médialejátszótól függ,de általában elég áramot adnak a külső vinyóknak.2.5" winchesterről beszélünk.Mert a 3.5" van saját tápja
Ha nincs hozzá az a kábel aminek az egyik vége egyenes hengeres csatlakozó akkor reklamálni kéne annál a boltnál ahol vetted vagy veszel egy 5v hálózati adaptert,de vidd magaddal a winchester racket,hogy belepróbáld a csatlakozót. -
sandró60
addikt
válasz
jegenye77 #13999 üzenetére
Nekem is ilyen házban van egy 750GB-os WD-winchester és működik rendesen 1 usb kábelel.Lehet,hogy az a vinyó ami neked a házban van nagyobb áramfelvételt kiván.A hozzáadott másik usb kábelt is dugd a tv-be ami az áramfelvételt is stabilizálja,vagy egy külső 5v-os adapter is segithet
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13836 üzenetére
Mond meg nekem miért más dolog az én esetem? Én is kereskedőnél vettem.
A hozzászólásodból az cseng ki mintha védenéd a mundért:Ez rendben is van. Csak az embert amikor csalódás éri akkor már bizalmatlanná válikVásárolni meg sok helyről lehet.Nembiztos,hogy jó helyről vásárol az ember.A 600 üzemóra felett könnyedén átsiklottálNemcsodálkoztál el rajta ?
Én meg okulás képen leirtam,hoy oda nemmegyek mivel a"BIZALOM"tudod? -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13834 üzenetére
Az se semmi,hogy nemveszed a fáradságott,hogy az én történetemet legalább elolvasd.Lehet,hogy félre értelmeztél valamit én csak rákérdeztem,hogy hol vette?Erre irtam válszul az esetemetLehet,hogy egy páran csak a felét olvassák el a hozzászólásoknak és csak azt emelik ki ami nekik tetszikAkkor mit mondanál az én esetemre igy útólag?Most én nemakarom telerakni ilyen kis szmájlikkal!
-
sandró60
addikt
válasz
kovsol #13829 üzenetére
Igazad van,hogy hibás termék bekerülhet a boltokba,de az már a kereskedő felelősége,hogy nem veri át a tisztelt vásárlót egy többszáz üzemórát működött tv-t újként eladni lásd fentebb irt saját estemet leirva.Akinek válszoltam a leirt történetemmel azt nehezményezte,hogy én megmertem kérdezni,hogy hol vásárolta a tv-tŐ azt irta,hogy semmi felelősége nincs a kerskedőnek,ha a tv jótállási időben elromlik.Olvasd légyszives mégegyszer az esetemet.Vond le a következtetést a kereskedő magatartásáról!
A#13823-hozzászólásra válszoltam a leirt történetemmel -
sandró60
addikt
válasz
PeterPH #13823 üzenetére
Mint tudjuk a kerskedő persze,hogy nemhibás! A beszerzési forrásával van esetleg a hiba,és itt jön képpbe,hogy ő egy megbizható vagy uram bocsá "szürke importból szerezte be"A garanci az más kérdés persze,hogy törvényszerű minden valamire való kereskedő kutyakötelesége a garancia időn belül javitatni vagy szervizbe továbbitani Én a megjegyzésemet sajnos itt a fórumon egy pár ember történetére alapozom
Sajnos annó úgy jártam én is ahogy a kolléga, plazma tv-t vettem újnak aztán egy kisidő mulva(1hét) előjött olyan kikellet hivni a szerelőt a szervizmenűben megnézve az üzemórát 600 óra volt. (a tv napi kb 5-6 órát üzemelt) "teljesen új tv-ben" most nemirom ide hogy "Hülye azért nemvagyok" fiók üzlete Kiállitott darabokat visszacsomagolták
A történet 6-éve volt
Azóta messze elkerülöm öket -
sandró60
addikt
válasz
Zoli-206 #13818 üzenetére
Sajnálom ami a tv-vel történt.Azt megkérdezhetem,hogy hol vetted.Okulásképpen,hogy ha lehet kerüljük el azt a kerskedőt ahol vetted.Tudom bárkivel előfordulhat,hogy nemmegbizhatóan működik még a jótállási időben is, ha van rajta akkor szerencse.Mivel ez egy nemrég vásárolt akkor jó,hogy most jött elő a hiba
-
sandró60
addikt
válasz
Drakuf #13778 üzenetére
Körülbelül 30 vagy 40 hozzászólásal ezelőtt pont erről értekeztem az egyik fórumtársal, hogy a sok negativ kritika a Samsung egy bizonyos széria számú(5-ös)tvi ,hogy milyen "hibái" vannak.Nekem D5500-as van A hibái szót direkt idézőjelbe tettem.Akkor vond le a következtetést.Április óta használom a"kamu 100Hz-el"Gyakorlatilag 2-hibát? hoznak fel:LED-100Hz.Ahogy az utóbbi hozzászólásokat olvasom az emberek nincsenek eleresztve anyagilag és próbálnak kevesebb pénzből vásárolni "olcsóbb" minőségi SamsungotEzt a tv-t én anno sokkal drágábban vettem és nembántam meg:Ha lehet akkor élőben kell megnézni a vásárolni kivánt tv-t
-
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #13737 üzenetére
Ne haragudj,Ok,hogy leirjátok sokszor a tv hátrányait,de a sportszerűség azt diktálja,hogy a negativ hozzászólásnál azért oda kéne irni amit már annyiszor leirtam ÉLŐBEN-kell megnézniA hozzászólásodban emlited a "szakértő" szót erre csak azt tudom mondani "Akinek nem inge...."Elnézést,hogy belegázoltam a lelki világodba
A hozzászólásokból itélve aki ilyen tv-t vett nemláttam volna,hogy megbánta.Gondolom vagyunk egy páran.Ahányszor leirjátok a negativ véleményeteket az azt jelenti,egy a most ide tévedt embernek egyből az jut eszébe,hogy ez a "tv-használhatattlan"
Mégegyszer elnézést ha valakit megbántottam -
sandró60
addikt
válasz
#75912448 #13736 üzenetére
Tehát napi használatban nem nézed
Akkor elég rég nézelődöl és miért nem vetted meg azt a sorozatú tv-t amit te is "nem napi használat alapján" ajánlgatsz, hidd el sok ember megvenné a jobb minőséget,de ahogy irtam nem mindenki engedheti meg magának.Gondolom a Samsung azért hozta létre az 5-ös sorozatot- most azért teszem idézőjelbe"LEBUTITOTT" tv-it,hogy a kisebb anyagi lehetőségekkel biró emberek is hozzájusanak egy aránylag jó minőségű tv-hez
Merem remélni aki ezt a tv-t megvette még nemvették el a fórumon a kedvét.Sokadjára irom- Élőben-Élőben.......Kell megnézni -
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #13728 üzenetére
Jó tudom a TESZTEK sokat elárulnak,de had döntse már el a saját szemével a leendő Samu tulajdonos,hogy veszi vagy nemveszi meg ezt a tv-t.Én azt szoktam irni itt a fórumban megkell élőben győzödni róla,hogy ez a "KAMU100Hz"jó vagy nem.Sok hozzászoló rendre csak a teszteket linkelgeti,de egyszóval se mondja,hogy ÉLŐBEN-az igaziNe vegyük már el a kedvét a leendő tulajdonosoknak.Lehet,hogy anyagi lehetősége csak ezt engedheti meg.Én nemdicsérem a D5500-as tv-met, nekem bevált a "kamu100Hz-"el eggyüt
-
sandró60
addikt
válasz
szijartg #13679 üzenetére
Azért irtam,hogy nézd meg azt a tv-t élőben ami nekem is van.Élőben azért nemhiszem,hogy észre vennéd a "Kamu 100Hz-t"-ha nemmondanák,hogy mit figyeljél-meg
Amit meg az elöző hozzászólásokra utaló irásoknál -Azt akartam mondani,hogy a Samu minden retorzió nélkül 100Hz-nek relkámozza a D5500-sorozat tv-itAkkor most mivan?
Gondolom azért nemtehetné meg ha nemlenne igazság a 100-Hz-ben.Nemtudom az ajánlott hozzászólásoknál mennyire kerülte el a figyelmedet.Tudom a szakemberekMár egyszer irtam- tisztelet a kivételnek
Konkrét kérdésedre a válasz-otthoni körülmények között tudod a 100Hz-t beállitani -
sandró60
addikt
válasz
szijartg #13676 üzenetére
Helo!
Sajnos ezért a pénzért csak" KAMU" 100Hz-t kapsz- ami az enyém is.Őszintén láttál már működés közben,ahogy te mondod "Ál 100Hz-t"?Ha nem, akkor élőben is jóvolna megnézni.Lehet,hogy bejön a "KAMU-is"Viccet félre téve nekem április óta jól működik egy 40D5500-as csak sajnos én még elég drágán vettem,de nembántam meg mintahogy itt a fórumon jó pár ember
Olvass vissza a:#13428-#13432 hozzászólásokat
-
sandró60
addikt
válasz
zoltika66 #13587 üzenetére
Szeretném megkérdezni,hogy miért mentél a szerviz menűbe?Mindenkinek csak a saját felelőségére lehet bóklászni.Elképzelhető,hogy valamelyik résznél nem "tovább" gombot nyomtál,hanem le okéztad! Én még nempróbáltam:Szerelőt rá 1-hónapra is csak azért hivtam,hogy megnézze tényleg "szűz" tv-t vettem azaz mégnincs benne többszáz óra.Sajnos az elöző plazma tv-vel már póruljártam ezügyben az más márkájú volt
-
sandró60
addikt
válasz
stimea #13566 üzenetére
Erről a tv-ről itt található a leirás,hogy egyáltalán mit tud. Samsung oldala
másold ki a linket
http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=102&prd_mdl_cd=UE32D5000PWXXH&prd_mdl_name=UE32D5000PW&srchword=UE32D5000PW+32%22+LED+TV+%7C+2011-es+model -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Produkció #13542 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a SamsungD5500-s tipusát nálam hiba nélkül megy április óta
A kamu 100HZ-ről szoló diskurzust elolvashatod a
#13429-#13431-es hozzászólásoknálA kövezkeztetést meg levonhatod
Itt a fórumon már sok ember vett ilyen tipusúTV-t.Nemhallottam,hogy megbánták volna -
sandró60
addikt
Persze nincs semmi gond én is elfogadom a gyár müszeres beállitást amit a hozzászólásomban is irtam.Mivel nembiztos,hogy van mindenkinek megfelelő műszere otthon.Én csak a környezeti tényezőt irtam ami szerintem minden embernél más. Most nemakarom újból felsorolni amit már egyszer lirtam.Lehet,hogy valakinek az extrémebb beállitások a jók.Nincs 2-egyforma ember.Remélem
-
sandró60
addikt
válasz
xrvman #13483 üzenetére
Szerintem próbáld meg ujra feltenni a Samsung ALL-SHARE programát.Lelehet tölteni a legfrisebb verziót A link ittvan ez minden Samsungra jó amit persze a számitógépre kell instalálni Ottvan a win7-re az útmutató is
http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=102&prd_mdl_cd=UE40D5500RWXXH&prd_mdl_name=UE40D5500RW&srchword=UE40D5500RW+40%22+LED+TV+%7C+2011-es+model -
sandró60
addikt
Szerintem meg az a jó beállitás amit az ember a saját szeméhez állit.Az lehet-most mondok egy extrémet- pont ellenkezőleg kell beállitani és nem finomitani.Nagyon leragadtál a műszereknél pedig hid el az Emberi agynál(egészséges) ami felfogja a külső ingereket jobb műszer nincs.Persze sajnos van olyan,hogy segédlet kell(szemüveg-orvosság)
-
sandró60
addikt
Gyakorlatilag ugyanaz a végkövetkeztedésed mint nekem.Kisérletezni lehet vele
Amit a hozzászólásom legvégén irtam NINCS 2 EGYFORMA Ember Az,hogy aki e-szerint állitja be a tv-jét amit az internetten ajánlanak, most neharagudjon meg akit érint talán lustaságból vagy fél,hogy valamit elállit és nemtudja visszaállitani
A gyári beállitásokat is műszerrel csinálják ez evidens
Végkövetkeztetés ahogy Kija fórumtárs is irja mindenki a saját környezetében beállitott tv-vel tud megfelelő minőséget beállitani -
sandró60
addikt
válasz
Dani Pécs #13469 üzenetére
Elnézést,hogy közbeszólok.Aztán nehogy úgyjárj mint én nekem is javasoltak ilyen-olyan szuper beállitásokat.Mégis a majdnem gyárira raktam vissza.
1sajnos nálunk MO-n nemegyforma minőségben adják a különböző filmeket(film minőség-kópia)
2 a csatornák szintúgy nemegyformán sugároznak hol jobban hol rosszabbúl (jelminőség)
meguntam,hogy állitgasak a külöböző kép-hang funkciókon a menűben Ezért maradta az arany középúton.Megaztán nemmindenkinek egyforma a látása(szemüveg)
Ezért az tudom ajánlani mindenkinek sajnos saját magának kell a könyezete(szoba) és a
(szeme) ahogy érzékeli.Nemlehet megsporólni azt a kis időt ezekkel az ajánlott beállitásokkal mindekinek szerintem a környezetéhez kell állitani(két egyforma ember nincs)hálistenek -
sandró60
addikt
Sziasztok!
Új Firmware van fent a Samsung UE40D5500-tipusú tv-hez ne tévesszen meg senkit,hogy még az elöző sorszámmal van,de ha letöltjük abban már az új sorszám van
Régi:MST5DEUC-1015 ez van kiirva hozzá-ha letöltüd az már az új-1016
ÚJ:MST5DEUC-1016 ez a friss firmware
A LINK:
http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=102&prd_mdl_cd=UE40D5500RWXXH&prd_mdl_name=UE40D5500RW&srchword=UE40D5500RW+40%22+LED+TV+%7C+2011-es+model -
sandró60
addikt
Szerintem lehet,hogy elbeszélünk egymás mellet ,mert én konkrétan az áprilisi akciókról beszéltem amikor a tv- vettem.Akinek meg irtam annak figyelmébe ajánlottam a Samsung akciós lehetőségét a web lap ajánlásával ami természetesen engem már nemérint.Különben köszönöm,hogy nekem is ajánlottad,de sajnos az anyagi lehetőségem nemengedi meg,hogy félévenként igénybe vegyem a Samsung TV-akcióit
UI:Segitsünk már annak akit per pillanat érint lehet,hogy ő nemértelmezi a mi kis diskurzusunkatAmúgy neked is ez a tipusú tv-an? -
sandró60
addikt
Ha visszaolvastál volna a hasznos információdat nem nekem kellet volna cimezned hanem,
Voriand- fórumtársnak kellet volna irnod én csak tájékoztattam a lehetőségről
Más:Már nemelőször fordul elő a különbzö fórum témáknál,hogy aki hasznos infomációt osztana meg az érintettel rossz válaszgombot nyom meg. Nembiztos,hogy ahoz jut el az információ akit éppen érint
Remélem akit érint (Voriand) azért elolvassa -
sandró60
addikt
válasz
voriand #13434 üzenetére
Remélem örömöd leled benne mint ahogy én is
Üdv a D5500-ok között-megelőlegezve
Azért ha lehet vásárlás előtt élőben is nézd meg lehet,hogy akkor mégjobban fog tetszeniA másik:azt is nézd meg,hogy a Samsung mostanában különböző akciókkal árulja a 2011-modeljeit.Amit a Samsung oldalán nyomon lehet követni.Amikor én vettem(ápilis)akkor 5-évre lehetett a jótállását meghosszabbitani.
-
sandró60
addikt
válasz
voriand #13418 üzenetére
Én azt mondom neked mint egy D5500-as tulajdonos,hogy más az amit irnak itt a"szakemberek"tisztelet a kivételnek, meg más ha élőben győzödsz meg olyan helyen ahol kivan állitva és működés közben tudod megnézni a saját szemeddelÁprilis óta működik nálam nagyon jól
.A média lejátszója meg szerintem az egyik ha nem a legjobb a most forgalomba hozott TV-közöttNálam mindent lejászott a sok GB-os mkv-tól a legkisebb KB-os fényképekig.Szerinted a 100Hz-et miért irja a Samsung ennél a tipusnál?Talán becsapja az embereket, én még nemhallottam,hogy valaki eljárást inditott volna,mert"KAMU" a 100Hz
-
sandró60
addikt
válasz
nfsu17 #13391 üzenetére
Mondjuk nem dicsérem, csak a majdnem féléves tapasztalatomat irtam.Sajnos a pénztárcám ezt a tv-engedte megvenni,de én is úgy godolkodtam ahogy te nemmuszáj a tv-nek mindenféle csili-vili dolggal felszerelve-beépitve lennie. TV-nézésre nekem ez megfelel és a média lejászó része nekem megsporólt egy külső lejátszótNembeszélve én egy 6-éves plazmáról váltottam ami kb300-400 wattot fogyasztott a mostani ha fulon van beállitva max60w.Azért van különbség
Amit kinéztél ahoz már nemis kell az C-STB mert ebben már benne van aC-tuner közvetlen antennáról a tv-be dugva gondolom DIGI-van kábelen? -
sandró60
addikt
válasz
Loozaa #13388 üzenetére
Ha gondolod várhatsz még a vásárlással,de lehet,hogy az új technológiának meglessz az ára
Amit irtam a tapasztalatimról mindezen"(HIBÁKKAL)"elfogadtam ezt a tv-t.Sajnos vagy nemsajnos a technikai fejlődés nemáll meg és a mi tv-nk lehet,hogy félévmúlva elavult lessz,de kár ezért sopánkodni ha most kell akkor megkell venni
-
sandró60
addikt
válasz
Loozaa #13386 üzenetére
Állitólag akinek nincs ilyen tipusú tv-je(nekem van) azok mondják,hogy felhősödik(maximium csatorna váltáskor látszik egy kicsit- sötét képernyőnél) meg azon megy még a vita a Samsung kamu 100 hertzet tett bele.Mindezen "hibák" ellenére ha nincs annyi kereted egy más tipusú tv vételére én nyugodt szivvel ajánlomMondom április óta azért nagyjából kitapasztaltam
-
sandró60
addikt
válasz
trippla #13305 üzenetére
Mivel mindenképpen egy router ajánlatos a gép és a tv összekötéséhez.A használatijában gyakorlatilag"szótagólva" levan irva a szgép és a tv összekötése.Mindenképpen a Samsung-ALL SHARE programja is kell amit letudsz tölteni innen Az ne zavarjon,hogy a 2011-es modelt adtam meg a lejátszó program egyforma
http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=102&prd_mdl_cd=UE40D6000TWXXH&prd_mdl_name=UE40D6000TW&srchword=UE40D6000TW+40%22+3D+LED+TV+2011-es+model -
sandró60
addikt
Heló nemúgy gondoltam,hogy" nemhivatalos" nem is úgy irtam le én a csili-vili üzletközpontokra gondoltam Megasztán van internetes vásárlás ahol szintén vannak komoly webbáruházak Én meg az EURONICS-ot ajánlom kisebb árrésel dolgoznak,de ugyanúgy megadják a különböző akciókat mint a többi nagy áruházlánc. A jótállási feltételek a Samsung gyári feltételeivel megegyező
-
sandró60
addikt
Ha jól körbenézel akkor találsz ebben az árban D6500-as tv-t.
Ne a nagy üzletközpontokban keres!lehet,hogy ott drágábbak
A 6500-as a Samsung egyik jól müködő tv-je.Minden földi jóval felszerelve.Itt egy link a Samsung oldaláról erről a tv-ről
http://www.samsung.com/hu/function/search/espsearchResult.do?keywords=ue40d6500vs+40%22+led+tv+%7C+2011-es+model&input_keyword=ue40d6500vs+40%22+led+tv+%7C+2011-es+model -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13133 üzenetére
Hát elég sokára reagáltam a "negativra"ahogy elnézem már ugrottál rám 1-félóra múlva(grat a figyelmességért) ,de ha figyelmesebben olvastad volna akkor azt is olvastad volna,hogy én a kérdezőt nembeszéltem le a már megvett tv-ről.
-
sandró60
addikt
válasz
Katter #13105 üzenetére
Azért nemmindenki dicsérte a NAGY-C 650-t Kicsit ha visszaolvasol volt itt egy fórumtárs ő megbánta,hogy ilyen tv-t vett(audió probléma)Különben nemérdemes az egy évvel ezelőtt kiadott 650-sel példálozni, már nemkapható.Vagyis attól a fórumtárstól lehetett volna venni akinek problámája volt vele, itt a PH-hirdette. Inkább várj még egy kicsit,mert az árak úgyis mennek lefelé
-
sandró60
addikt
válasz
zsozso1975 #12948 üzenetére
Itt küldöm a Samsung firmware lekőhely ehez a tipusú tv-hez
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #12947 üzenetére
Aktiv!
-
sandró60
addikt
válasz
zsozso1975 #12944 üzenetére
Még azt nézd meg mikori kiadású firmware.Ujonnan vetted a tv-t?Vagy kerskedötől aki nemhivatalos forgalmazó?Azért mondom,hogy a firmwaret nézd,mert sajnos a Samsungnál volt mostanában egy kis hiba amit aránylag hamar korrigáltak egy frissitésel
-
sandró60
addikt
válasz
zsozso1975 #12941 üzenetére
Na erre én is kiváncsi vagyok!Ugyan nekem nincs ilyen problémám de a kisördög nemalszik.Ez a tipusú tv nálam április óta jólműködik
Szerintem a beállitási menűben az első üzembehelyezés menű pontnál kellene megnézni ott van olyan,hogy otthoni-üzleti használat.Nálam az otthonira van állitva,de ez csak egy ötlet nálam nemvolt ilyen soha -
sandró60
addikt
válasz
gyulaszu #12904 üzenetére
Szia!
Nekem egy 40D5500-as van április óta.Megvagyok vele elégedve
Amit ajánlottak neked abból a D6500-as led már elég kiforrott tipus itt a NAGY C650-esek is már azért elismerik,hogy az Ő több mint 1-éves tipusú tvknél azért már jobb.Nálam is szempont volt a kisebb energia fogyasztás.Plazma tv után szinte nemis fogyaszt!(200-300)w leeset olyan, ha maximum beállitásokon használom 75w-ra -
sandró60
addikt
válasz
78zolika #12743 üzenetére
Szia!
Az az igazság a tv képminősége igazából majd otthon derűl ki.Az üzletekben általában demó lemezekről megy gyakorlatilag minden. A kedves vásárló meg hülledezik."HOGY ILYEN SZUPER KÉPET"még életemben nemláttam
Az otthoni használat: álltalában az emberek túlnyomó többsége az ilyen- olyan minőségű antenna jellel használja és lehet,hogy csalódás éri mert sajnos még nemegyforma minőségben kapjuk a különböző adók jeleit(kábel-DIGI)Vagy az adókról sugárzott különböző minőségű filmek,se jönnek le a képernyőn megfelelően.Tehát csodák nincsennek -
sandró60
addikt
válasz
guest666 #12683 üzenetére
Szia!
Nincs visszalépés!Mint ahogy az életben itt is a fejlődést nemlehet megállitani
Most sokan ellent mondanak nekem és elkezdik megint ,hogy igy megúgy a tavaji Samsungok milyen jók,de könyörgöm ne ajánljunk már 1-éves tipusokat amit már csak elvétve agyon használt kiállitási darabokban lelhető fel!!!
Humorosan leirom az előnyét és hátrányát főbb jellemzőkben!
Előnye: felhőket lehet látni
Hátrány :kis energia fogyasztás
Megint már sokadjára azt tudom ajánlani mindenki aki teheti saját szemével győzödjön meg arról,hogy az a tipusú tv kell vagy nem amit esetleg itt a netten ajánlottak -
sandró60
addikt
válasz
Blackdeath #12679 üzenetére
Szia!
Aztán majd csalódni fogsz a javasolt beállitásoknál?
Mint ahogy már más is irta,hogy neki ez "NEMJÖTT BE"
Erre csak azt tudom mondani amit már egyszer leirtam ebben a topikban Minden ilyen javasolt beállitás az egyéni.Lehet,hogy a te szemed másként viselkedik a fényre lehet,hogy szemüveges vagy,vagy más részét szeretnéd kiemelni a képnek.Nekem a 40D5500-as változat van meg április óta Én is kisérletezgettem vele,de rájöttem,hogy a filmeknél is meg az élőadásoknál is mindig állitgatni kellet volna, igy hagytam a gyári beállitáson.Ez az arany középút -
sandró60
addikt
válasz
zeus26 #12648 üzenetére
Szia!
Szerintem hiába irja ide a fórumra az ember a saját beállitását nembiztos,hogy az a kérdezőnek megfelel!
1=nincs két egyforma szemű ember van akinek igy jó van akinek úgy jó
2=szerintem függ az adások milyenségén(filmek minősége) vagy a szolgáltató milyen(minőségű) jelet küld az antennára(Digi)
Nekem is ugyanez a tipus van(Április) és az elejétől kezdve gyakorlatilag gyári beállitásal használom -
sandró60
addikt
válasz
gygalilei #12571 üzenetére
Aztán nehogy úgy járj ahogy én.Megkaptam az egyik fórumtárstól a következő letolást
IDÉZEM:"Azért az hihetetlen (illetve kissé már mókás), hogy mennyire személyes sértésnek veszed, ha valaki más véleménnyel van a LED-es háttér világítású TV-kkel kapcsolatban"Idézet bezárva
Azért mert én megmertem dicsérni a tvt
Ezek szerint nem személyes,mert más is irt róla másképpen,mint ahogy elvárják egy páran
Nyilván való,hogy még a NAGY-C sorozatúak vannak többségben,de ha ők is vissza tekintenének az 1vagy másfél évvel ezlőti hozzászólásaikra akkor egé sz máskép irtak.Akkor talán aNAGY-B-ről irtak -
sandró60
addikt
válasz
ORCA58 #12561 üzenetére
Szia!
Nem kötözködésképpen,de megkérdezem neked milyen tipusszámú tv-d van?
Olvasom a hozzászólásaidat most az utolsó kettőt valahogy olyan mint, egy hipnotizőr aki az akaratát minden mondatában ráerőszakolja a másikra Lásd A LED TECHNOLÓGIA lesajnálása(ócsárlása) kapcsolatban.Szerintem ha egyszer lecseréled majd a tv-t a NAGY-C után mifog jönni a kis-c.Ezzel csak azt akartam iluszrálni te is rákényszerülsz az újabb tipusú tv vásárlására és nem visszafelé mész a tipusokban
UI:akinek neminge ne vegye MAGÁRA -
sandró60
addikt
válasz
gygalilei #12539 üzenetére
Szia!
Van:"CRT"
Viccet félretéve nem kell már fanyalogni,hogy kifutot tipust miért nem lehet kapni?
Vegyél olyat az új tipusok közül amit személyesen a 2-szemed által megtapasztalsz
A tv-ket általában nogyobb áruházak elektronikai osztályán megnézheted
Igy csináltam én is áprilisban igy vettem meg a Smart tv-UE5500 tipusát
Itt a topikban nagyon nekem ugrottak mert megdicsértem a LED-tv állitólag a "FELHŐKTŐL" nem olyan jó a kép.én pedig azt állitottam,hogy felhősödést maximum csatorna váltáskor észleltem, amikor teljesen lesötétűl a kép arra A 0,5 másodpercre
Mostmár 4-hónapja megelégedésel használom -
sandró60
addikt
válasz
alec28 #12517 üzenetére
Szerintem sehol!Tudom sok embert beoltottak,hogy milyen jó a C-sorozat?Lehet,hogy jóvolt,de ittvan már a D-sorozat azok közül kell választani.Minden ellenkező hiresztelésel szemben azért ezeken a tvken is lehet nézni mindent.Kár mostmár nosztalgiázni a C-sorozaton.Előre kell tekinteni.A D-sorozatú is lehet 1-év múlva szintén a C-sorozatú sorsára fog jutni, ellehet majd nosztalgiázni vele. Akinek most van C-sorozatú modelje lehet akkor ők majd kicserélik az E-F-G vagy mittudomén tupusúra és nemfogják isteniteni a NAGY-C-t.A technikai fejlődésben nincs megállás.Tudom most sokan felszisszenek
-
sandró60
addikt
válasz
cassius.clay #12499 üzenetére
A fenti hozzászólásban BBéci fórumtárs már irta,hogy csak Samsung stickkel megy
-
sandró60
addikt
válasz
cassius.clay #12496 üzenetére
Ezen a tipuson 2db-USB-bemenet van
Tehát ha az egyik foglalt a másikat vigan használhatod másra -
sandró60
addikt
válasz
cassius.clay #12484 üzenetére
Szia!
Elnézést,hogy belekotyogok a kérdés ugyan nemhozzám lett feltéve
Nekem ápriis óta van a SmartD5500-tv és nagyon megvagyok elégedve vele
Sajnos nincs beépitet wifi vevője csak usb-n lehet rácsatlakoztatni egy vevőt
A képe szerintem nagyon jó
A média lejátszó része szerintem amit idáig próbáltam(mkv-avi különböző felbontásokban)mindent lejátszott)persze függ,hogy milyen tömöritővel lett csinálva
Úgyhogy ajánlom -
sandró60
addikt
Szia!
Nekem április óta Smart UE40D5500-as van Fényes kijelzővel!Szerintem Sokan a C6000-est fogják ajánlani,én tapasztalatból mondom az igen csak lesajnált Led TV nálam jól muzsikál.Sokan még mindig a tavalyi modeleket ajánlgatják holot ahol árulják azok szerintem bemutató darabok amik akár több száz órát működtek.Itt a fórumon páran póruljártak,sok üzemórával megvett TV
Úgyhogy, ha lehet az idei modellek közül válasz
A Samsung oldalát ajánlom ott most akcióznak(ajándék winchester) -
sandró60
addikt
válasz
fardavid #12403 üzenetére
Látom a DIGI-szolgáltatóhoz mész át
Arra a kérdésedre még nemkaptál választ azt hiszem,hogy kell-e külső box
Válaszom,ha a tv-ben van C-TUNER akkor nem, tehát közvetlenül antennáról kapod a digitális jelet.Ha nincs akkor sajnos 1-plusz költség,mert kell venned, egyet vagy többet vagy a DIGI-től bérelsz -
sandró60
addikt
válasz
pezo00 #12374 üzenetére
Szia!
Amit (nightshadow)fórumtárs ajánlott azt bátran megveheted nekem egy kicsit nagyobb Smart tv van40D5500-as április ót.Ha mostanába veszed akkor a Samsung oldalán akciót hirdetnek! Találsz egy bolt listát akik részt vesznek benne és ha a készülék tipusa is a listában van akkor most egy külső Winchestert is kapsz ajándékba
A Tv-vel megvagyok elégedve, azóta már kiadtak 2db szoftver frissitést is -
sandró60
addikt
válasz
Carvus #12314 üzenetére
Szia!
Nemakarlak jobban,"mérgesiteni"de a Samsungnál ugyanilyen feltételek mellet Áprilisban(akkor vettem a tv-t) 5-évre meghosszabbitott garanciát adtak ami tartott 1-hónapig.Úgyhogy aki most tervezi a Samsung tv vásárlását érdemes megnézni (zjuhasz) fórumtárs betett linkjét -
sandró60
addikt
válasz
zjuhasz #12310 üzenetére
Akkor nekem azért müködött,mert én annó a normálra tettem a menüben és ezért nemvettem észre,hogy ha valamelyik filmnél más tipusú hangok voltak.mert autómatikusan érzékelte
Amit mondasz,hogy visszaugrik nálam nemvehető észre mert ha HDD-ről játszok filmeket ha az egyik film sztereó akkor PCM ha másikk film dolbi digitalt tartalmaz akkor aként érzékeli.nem kell kézzel állitgatni -
sandró60
addikt
válasz
zjuhasz #12298 üzenetére
Szia!
Az a baj,hogy az én időmben az Oroszt erőlteték az iskolában.Ezért amióta a számitógéppel közelebbi kapcsolatba kerültem ragadt rám valami kis Angol,de nem elég amit küldtél linket köszönöm. Persze,hogy mindegy milyen külső lejászó(Pen-HDD)de nemmindegy,hogy mit játszól le róla.Több hozászólásal előbb irtad a számitógépről felvett teszt fájlokkal próbálkoztál.Vagy lehet,hogy már kipróbáltad mondjuk egy olyan AVI-val ami tartalmaz Dolbi digital hangot?.Én most teljes filmre gondolok nemegy pár száz megás teszt fájlra -
sandró60
addikt
válasz
zjuhasz #12294 üzenetére
Szia!
Eddig ezt vettem észre.Még örültem is az elöző szoftver verzióban még megvolt a visszaállitási lehetőség.A tv-t áprilisban vettem eddig két frissités volt rajta.Nemvolt az elöző frissitéseknél MENÜPONT szürkitése.Ha tudom előre akkor nemengedtem volna rá a frissitést.Ezért kérdezem hátha valaki tud egy olyan weboldalt ahol leirják,hogy mit javitottak a frissitésekben.A kérdésedre csak azt tudom válaszolni ha nincs az USB-re rákötve olyan külső lejátszó(Pendrive-HDD) ami nemtartalmaz dolbi digitalt akkor nálam is szürke ez az állitási lehetőség
Egy szerencsém van az elöző beállitásaim megmaradtak:jön továbra is a dolbi digitál amit kipróbáltam HDD-re vett AVI-val.Azt tudom mondani nálad ha még nemszereztél be egy külső HDD-t próbálj valakitől kölcsön kérni és azzal próbálkoz,mert továbbra is mondom a TV usb-re kötöt külső meghajtóiról autómatikusan küldi optikán az erösitő felé a megfelelő audió jeletHa belegondolsz ez természetes ha egyszer csakPCM-jelet érzékel akkor nemválasztható a dolbi mód
Nálam is ugyanaz a verzió -
sandró60
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne az UE40D5500 Samsung tulajdonosokhoz akik már frissitették a Tv szoftverét,hogy náluk is megszünt az a lehetőség amivel visszalehetet a menüből állitani az elöző verzióra:Sajnos ma frissitettem nemgondolván arra,hogy Samsung gondol eggyet és külöböző menüpontokat elhalványit(kiiktat)Eddig csak ezt vettem észre:Egyedüli javitásként a YUTUB-betöltése lett talán gyorsabb.
Kérdésem még nemtudjátok,hogy Samsung amikor kiad frissitéseket a TV-re valahol előzetesen leirva meglehet nézni a javitásokat ami a szoftverben van? -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12287 üzenetére
Szia!
A téves válaszgomb nyomkodásokra meg mit tudsz felhozni?
A megjegyzésem teljesen jószándékú.
Sokszor úgy érzi az ember,hogy amit estleg hozzászólt az nemesik jól 1-2 embernek.Tisztelet a kivételnek!
Vagy felindulásból ir ide és esetleg nemszámol 3-ig
Aki nem inge ne vegye magára
Elnézést ha szóltam -
sandró60
addikt
Sziasztok!
Úgyveszem észre,hogy sokan nemnézik ebben a topikban hogy kinek is szánják a jószándékú tanácsaikat A Válasz gomb megnyomásakor sokszor rossz helyre küldik.Nálam is előfordult sajnos már ilyen Ha lehet figyeljünk oda kinek küldjük,mert aki kérdezi azt se tudja,hogy most melyik válasz lenne neki jó!
Más,ha irunk ide vagy más topikokba a tisztelet legalábbis úgy kezdődik,hogy Köszönünk.
Néha szintén előfordult már nálam is(nemdicsőség)
Üdv a Samsungosoknak! -
sandró60
addikt
Már neharagudj nálam igenis autómatán váltja a hang tipusát,de csak akkor ha USB-n csatlakoztatott eszközről játszok le,Akkor az erőstő felé olyan formába küldi optikán amilyenre eleve fellet téve(HDD-Pendrive) én soha nemállitottam semmit a hang kimenetén a tv nekAzt már több hozzászólásal előbb már letisztáztuk,hogy a HDM-in sztereó jel van
A tv tipsa UE40D5500 2011-es model A te tv-d mikori kiadású?
Nálam is csak PCM van ha akarnék se tudnám váltani mert a DGITÁLIS felirat szürke tehát ha nemérzékel olyan jelet ami kell neki akkor nem állitható -
sandró60
addikt
válasz
zjuhasz #12265 üzenetére
Szia!
Megnéztem én is a tv-ben a te gondodat,nekem is a menüben DTS rész szürke,de ha az usb-n lejátszott filmeknél ami tartalmazza az 5.1-et vagy a dts hangot azt szerintem autómatikusan ismeri fel és úgy továbbitja az erősitő felé(gondolom optikával kapcsoltad össze,mert csak ott megy át az 5.1-vagy ha olyan az erősitőd amibe HDMI-t lehet kötni)
Még mindig azt mondom,hogy egy HDD-vel próbáld meg amin biztosan van olyan anyag ami tartalmazza a fent emlitet hangformátumot.Vagy nézd meg az erősitődet,hogy jólvan -e beállitva a ráküldött hangformátumnak megfelelően
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest