- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sandró60
addikt
válasz
aram01 #78395 üzenetére
Tegyél még rá legalább 50k.Ennél ólcsóbban használt tévét lehet venni.Az meg rizikós egy ilyen árban lévő elektronikai eszköznél.[link] Itt legalább garancia is van rá.
Az ivelt tévé itt sok embernél nem jött be.Ha visszaolvasól irnak egy pár hasznos információt vele kapcsolatban. -
sandró60
addikt
válasz
vak_bottyan #78088 üzenetére
Az "ábc"sorrendet vesszük figyelembe,akkor a következő vételed gondolom a J-lesz
-
sandró60
addikt
válasz
bump3r111 #78065 üzenetére
Mivel a te tévéd nem prémium kategóriás igy ne számits arra,hogy a Samsung foglalkozik vele.Sajnos a led tévé"gyerek"beteegsége a felhősödés.Sok ötlet volt rá,hogy lehetne javitani.Valaki már azt csinálta,hogy a csavarokat lazitotta ott ahol a led panel rögzitve van.Állitólag igy csökkent a "felhők"száma
-
sandró60
addikt
válasz
FlashLed #77707 üzenetére
Itt nézted már?
-
sandró60
addikt
válasz
Daywalkerke #77645 üzenetére
Innen próbáld letölteni.Van egy pár
[link]
A trailers-lenyitod és még több lehetőség van. -
sandró60
addikt
Különben nagyon egyszerű,ha ott fent beirod a keresőbe,hogy "szervizmenű"biztos lesz találat a belépésre
Sajnos én már 1-szer pórúljártam egy LG plazmával 2005-ben.Kiállitott darab visszacsomagolva újként eladva-(fél milliós ár)kb 200-óra "beüzemelésel"
Most már csak nevetek önmagamon,hogy milyen hiszékeny voltam. -
sandró60
addikt
válasz
levente1227 #77367 üzenetére
-
sandró60
addikt
válasz
pittbaba #77168 üzenetére
Nekem is volt annak idején egy olyan vinyó házam aminél szintén az a hibajelenség volt ami nálad.Azt irták különböző fórumokon,hogy a ház elektronikájában lévő csipre "háklis" a tv-n lévő usb.Ezért irják megbizhatóbb a külső tápos mobil rack.Ha nincs olyanod ez is megteszi egy usb aktiv hub.Ezt már olcsóbban" meguszod"PL-egy Ilyen Vagy ez még olcsóbb [link]
-
sandró60
addikt
válasz
vak_bottyan #76969 üzenetére
Keresd ŐT nagy "mágus" a Samsung témában,vagy keresd fel a Tv hiba topikot
-
sandró60
addikt
válasz
habmalac #76923 üzenetére
A kérdésed"Még egy ami érdekelne: a rendszer/beállítások menüben egy négyjegyű pin kódot kér. Nem mondta senki, hogy rendelkezem ilyennel. Vagy?"
Tudtommal Pin kódot akkor kér ha az usb-keresztűl-a csatorna menűdet mented egy pendrive-re és vissza.Gyárilag 4db-NULLA a pin kód,ha közbe te nem változtattad meg. -
sandró60
addikt
válasz
Imike_80 #76921 üzenetére
Nekem régebbi D-széria-tévém van.Ott úgy kell a számitógép képét átvinni,hogy a Tools-gomb megnyomása után-kiválasztod azt a bemeneti HDMI-t amire kötve van a szgép-és átnevezed-PC-re.A firmware-ha jól működik akkor hagyd "békén".Itt a fórumban már egy páran póruljártak a "hirtelen"felindulásból elkövetett frissités következményének.
-
sandró60
addikt
válasz
attamero81 #76873 üzenetére
Elnézést "szakikám"én meg vettem a lapot.Talán lesz még ilyen kérdés(biztos)akkor egy tám pont lehet a Te-meg az én hozzászólásom
-
sandró60
addikt
válasz
attamero81 #76871 üzenetére
Kb a hozzászólásod előtt volt téma."sehogy"
A megoldás is ott van leirva.Egy külső csatorna rendezővel megoldható.A keresőbe ird be a "bűvös"szót és kapsz megoldást -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
janihunk #76717 üzenetére
Itt tedd fel a kérdésedet.Talán tudnak segiteni.
-
sandró60
addikt
válasz
lalakov #76539 üzenetére
Igen ENNYI-lenne.
Csoda,hogy most kapcsolod ki?Már rég meg kellet volna tenned.Én anno a 2011-ben vásárolt D-szériás tévémben az első frissités után ki kapcsoltam (4-éve).A másik E-száriás tévémben 2012-még soha nem frissitettem.Azóta is jól működik.Annyiszór leirtuk frissités csak akkor ajánlott,ha valami NEM JÓL MŰKÖDIK!!!!Sajnos mégis meg teszik -
sandró60
addikt
válasz
caius marius #76398 üzenetére
Szia!
Ebbe a topikba is másold be a kérdésedet.Talán előbb kapsz választ.Van egy-két szakember köztük.TV hiba -
sandró60
addikt
válasz
töky76 #76333 üzenetére
Az első tippem,hogy kérdezd meg a samsungot ezzel kapcsolatban.Sok reményt ne fűz hozzá.Lehet,hogy meg magyarázák ez igy "jó".A második tippem ez egy régi még a monitoroknál lehettett próbálkozni.Az enyhe nyomkodása a képernyőnek.Állitólag sok embernek sikerűlt "ki maszirozni" a pixelt
-
sandró60
addikt
válasz
szabolcs.sz #76041 üzenetére
A kérdésedre Itt előbb kapsz választ.
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
szabolcs.sz #75792 üzenetére
Nézd meg a-privát-odat
-
sandró60
addikt
válasz
Angel2014 #75619 üzenetére
Tegyük helyre.Az erősitődbe ezen keresztűl megy a hang.Tehát az optikai kábel ebbe az adapterbe kell csatlakoztatni .Az adapter kivezetésére csatlakoztatod az erősitődet(RCA)A legelső hozzászólásomban amit neked irtam már linkeltem az ami 5.1 átviszi a te analóg erősitődbe.Csak annak elég húzós az ára.Ez az utóbbi csak sztereó jelet visz át.
-
sandró60
addikt
válasz
Markyxx #75608 üzenetére
Az RCA, Scart.csak bemenet-Lehet próbálkozni esetleg a scart-on,de ott se biztos.Sajnos itt a topikban sokan próbálkoztak egyszerű meg oldásal,de nem jött be- én úgy tudom.Marad a digitális kimenet amihez van egyszerű adapter ami ITT nézhető
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
peterszky #75393 üzenetére
Hiába vetetted el akkor is lehet,hogy a másik tévéden stabilab az áram.Vagy azon van egy 1A-usb-amire csatlakoztatod.Nálam is 2-darab samu van az egyiken van 1A-A másikon csak-0.5 amperes 2 darab usb-van ezért nekem egy Y kábellel kellet megoldanom a csatlakoztatást tehát 2-usb-be csatlakoztattam igy már működik az a vinyó is ami idáig nem.2.5"winchestrről beszélek.A 3.5"-nak van külsű tápja.
-
sandró60
addikt
válasz
Speedy23451 #75388 üzenetére
Elképzelhető,hogy tv beállitásával lehet javitani legalább olyanra,mint amin te jobbnak láttad.
-
sandró60
addikt
válasz
hosszug #75280 üzenetére
A programon belűl a pipát kiveszed az elől amit nem szeretnél a tévén látni.Szerintem nem lehet.Én még nem próbáltam.A D-szériás tévém behangolása után,ha az analógot is beprogramoztam úgy volt,hogy ugyanazt a szám billentyűt másodszori lenyomására lehetett váltani az analóg vagy digitális csatornára.
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
warzone1980 #74968 üzenetére
Elképzelhető nem elég gyors a pendrive.
Mentsd el penre a csatorna listát.Ahogy irtam legalább 10 másodpercig tartsd nyomva az exit gombot. -
sandró60
addikt
válasz
warzone1980 #74962 üzenetére
Elképzelhető,hogy a tévé memóriája nem tudja frissiteni magát.Próbálj egy alaphelyzetbe állitást.Nálam is van úgy amikor letörlöm a winchestert és másolok más filmet akkor a tévé egy pillanatra beolvassa az elöző filmeket amit már letöröltem.Lehet,hogy nálad még működik az a megoldás a távirányiton legalább 10s-ig nyomd az exit gombot.
-
sandró60
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #74890 üzenetére
A Logitech kompatibilis a Samsung tévével.Vedd meg bátran.Az usb-be bedugod a logi vevőegységét és már internetezhetsz vele.Azt hiszem ,hogy a menűben engedélyezni kell a külső drive használatát
-
sandró60
addikt
válasz
zulu_mester #74767 üzenetére
Gondolom a pénztárcád fügvénye a kérdezett tipus.Egy kicsivel többért komolyabb Samsung tipust vehetsz.40"- alat én nem vennék tévét,de lehet nálad csak ekkora fér el.
-
sandró60
addikt
válasz
Burt1793 #74164 üzenetére
Akkor reménykedj a következő frissitésbe,hogy benne lesz a javitás.Nekem egy D-szériás tévém közel 4-éves. Talán,ha egyszer frissitettem még az elején-akkor "megúsztam",de utána itt a fórumot olvasva,hogy nem mindig "egészséges" rögtön letiltottam a menűben.Azóta hibátlanúl működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest