- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #90905 üzenetére
Nyugodtan vedd meg azt a kábelt amit linkeltem.Amit a kolléga irt az csak akkor igaz,ha nem az 1A-HDD-feliratú usb-be csatlakoztatod. Másik megoldás- Y-kábelt szoktak használni akkor amikor 2-usb be van csatlakoztattva,hogy meg kapja a megfelelő áramot.
-
sandró60
addikt
válasz
csacsi11 #90869 üzenetére
Hányszór?
Figyelmeztettünk itt a fórumon,hogy "veszélyes vizekre" ne evezzünk.Arra emlékszel a nyil gombokat,hogy használtad?A le-és fel-mutató nyilaknál nincs gond.A job-bal nyilaknál lenni szokot állitási probléma.Az viszont nem hiba,hogy a szervizmenűből kilépés után,majdnem minden kép opciót újból be kell kalibrálni.
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #90849 üzenetére
Én személyesen vettem át-budapesti vagyok.Próbáld telefonon kérdezni őket.
A vásárlási feltételeket olvasd el,ha van ilyen. -
sandró60
addikt
Holnap ,ha minden sikerűl tudok venni egy 3100-szemüveget.Erre azért van szükség,mert a múltkor itt a fórumon is irtam,hogy meg kellet "pillantózni"a H6400-hoz adott egyik szemüvegem.Igen ám,csak a ragasztás olyan jól "sikerűlt",hogy még a lencsére is jutott.A mai nap "szembesültem" vele egy ragasztó foltott próbáltam egy kicsit"erőszakosabban"el távolitani.Nem sikerűlt
-
sandró60
addikt
válasz
Imi1981 #90776 üzenetére
Nekem 55"H6400-van.Ennél nagyobbat a lakótelepi lakásomba azért nem tudok venni,mert kis szélessége van a nappali szobának.Remélem addig ki birja, ameddig az OLED-tévé ára lemegy az elfogadható szintre.
A led fénnyel kapcsolatban ne számits "iszonyú"fényerőre.Kb egy 25w-hagyományos égő -
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #90716 üzenetére
Arra bőven jó.
A 2.5"vinyót az 1A-HDD jelölésű USB-be csatlakoztatod akkor nem kell külön áramforrás.Persze a 3.5" winchesterekhez adnak külső tápot is. -
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #90711 üzenetére
Vegyél egy jó minőségű kábelt hozzá.A neve sincs kábelekkel még az elején "meg szivtam".
Ajánlom ezt egy kicsit drágább,de megbizható.Egy jó darabig biztos elég lesz.Amit linkeltél azzal az a baj,hogy amire csatlakoztatod a vinyó kábelét az "nyitott,tehát könnyen szét nyilli ezáltal mindig vagy elég sürűnn kicsit össze kell nyomni a fémes végét,hogy jó legyen az érintkezés.A képen látható kábelnél egy házban van.Igy nem áll fent az,amit irtam.[link]
A Winchester ok -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
zsloti #90664 üzenetére
Sajnos nincs ilyen opció.Valamelyik firmware-frissités"áldozata lett"Én annó kb 3-4 hónappal ez előtt már jeleztem,de a samu a füle botját se mozditotta ez ügyben.Marad a számitógépes program rendezés
Még meg oldható országváltásal,de lehet hogy nagyobb"kárt"csinálsz,mint hasznot -
sandró60
addikt
válasz
MagicT #90638 üzenetére
Meglepődtem én is,hogy ennél a szériánál is előfordúl ilyen "nagy"felhősödés-Sajnos a garanciáztatásnál a Samsung-értéke szerint a felhősödés nem fér bele.Ezért a weben vásárolt müszaki cikkeknél jó ez a 14-napos visszaküldési gyakorlat.
#Top cat a #90634 hozzászólásnál meg tekinheted a durva felhősödést.
#krobi 227itt próbáld kérdezni [link] -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90535 üzenetére
Arra pont ez a jó.
Én úgy voltam,hogy egyszer kétszer tehát nem sürűn használva ez jó lesz.Tudom van ennél profibb meg minden.
Ráadásúl kis helyen is elfér.A két fejhallgató egymásra összecsukható. -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90531 üzenetére
Nyugodtan vedd meg nekem is ez van.
Ép tegnap néztem a Cowboyok és űrlények-cimű filmet.Nekem tettszet a hangzása-sztereó hatás igy hallgatva egész jó -
sandró60
addikt
válasz
5szabobercus #90514 üzenetére
Ez egy olcsóbb megoldás.
[link] A bluetoot-ost ajánlom.Kevesebb"drót"
ponocli63 Próbáld a tévét áramtalanitani legalább 1percre-kihúzod a csatlakozót.
-
sandró60
addikt
válasz
ChipKng #90501 üzenetére
Sajnos én már jártam úgy egy 320Gb-os vinyóval,mert menet közben"huzigáltam" a winchestert,de mendenkinek joga,hogy "kiméli" az eszközeit.Mind amellet én se "zongorázom"végig azt a menűsort amit leirtam, egyszerűen kikapcsolom a tévét és kihúzom a vinyó usb kábelét
Akkor miért van benne ez a lehetőség a szabályos leválasztáshoz?Talán,mert ebben is van egy "buta"szgép? -
sandró60
addikt
A winchester miért van csatlakoztattva álandóan?Tudom,hogy,ha kell akkor a felvétel szempontjából
A másik,mint ahogy a szgépnél itt is szabályosan kell leválasztani a vinyót,hogy ne sérüljön meg(bad szektor).A menete a következő-Source>usb eszköz>rámész,de nem nyomod meg az entert. Utána tools gomb itt előjön a választási lehetőségek között a vinyo leválasztása.Igy gyakorlatilag akár az" idő végezetéig"csatlakoztattva lehet,de nem kap áramot.Persze a tévé következő bekapcsolásáig
-
-
sandró60
addikt
Csak sztereó átalakitáshoz jó az amit a kolléga irt.Mivel te házimozit szeretnél akkor szóljon az 5.1
A másik kolléga ajánlott egy pár linket,de én még mindig azt javaslom,ha nincs anyi pénzed most.Akkor sporólj és veszel egy alap házimozi szettet amin van optikai bemenet.Itt a PH-aprón is találsz-igaz használt,de biztos jobb,mint ami most van neked.Sajnos elszállt az idő a mostani erőstőd felett.Nem dicsekvés,de nekem 2000-ben volt már optikai bemenetes Sony erősitőm és azóta is jól"muzsikál" -
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90465 üzenetére
Annyit helyesbitek,hogy a "bejövös"szemüveg tipusszáma SSG-3100GB.Tehát valami eltérés mégis van a te szemüvegedhez képest?
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90462 üzenetére
Megnéztem-Teljesen egyforma mind a 2-szemüveg-szine.Én úgy irnám le,hogy inkább a szürkés zöld szinre hasonlit,de nagyon halványan.
Szerintem attól is függ,hogy természetes vagy mesterséges fény felé nézünk bele.Természtes fénynél néztem meg. -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90459 üzenetére
Nekem is van mind a 2-tipusból.Én nem vettem észre ilyet,mint amit irtál.Nálam a 31002 a "bejövő"
-
sandró60
addikt
válasz
ssgt1981 #90441 üzenetére
Egy ilyenre van szükséged az optikai kimenet analóg átalakitásához.Elöszőr egy optikai kábel.Másodszóroptika átalakitó Ehez kell még egy rca-jack átalakitó kábel..Már igy működni fog a vezetéknélküli fejhallgató.A tévét nem kell "szerelni"minden csatlakoztatáskor
Az optikai kábel benne van a hirdetett konverter csomagban. -
sandró60
addikt
Egy kérdést szeretnék feltenni-Akinek sikerűlt a szervizmenűben H6400 beállitani-nekem is-a bluetooth fejhallgató működését.Azoktól kérdezném,hogy a "fülesük" milyen verziószámú bluetooth-al működik?
2.1-4.1?Volt nálam 2.1 bluetooth,de az valamiért a második bekapcsolásnál már nem vette a tévé hangot.
A 4.1 ami most van az szuperúl működik. -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90356 üzenetére
Lehet,hogy azért nem jelez,mert van egy időkorlát ami alatt jelezni kell.Te kitartóan "elháritottad" a frissitést
Amire reflektáltál.Én se veszélyforrásként jegyeztem meg"na bumm"ahogy sityupityu mondja.Lehet,hogy valakinek ezzel még friss információt adtunk. -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90354 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy amikor be lépünk a szervizmenűbe akkor a beállitásaink(kép)egy részét ki lépés után újra kell konfigurálni.
-
sandró60
addikt
válasz
ruszi_tomi #90325 üzenetére
Lehet,hogy itt szúrtad el? Én hülye nemrégiben befrissítettem a fw-t is... Más is próbálkozott az F-szériával nekik se jött be.Egy pár ember van itt a fórumon azok szokták megjegyezni,hogy miért kell "parázni" a frissitéstől?Hát nem is tudom
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #90302 üzenetére
Nálam ezzel a "minőségi"5100-szemüveggel az volt a bajom,hogy ahol(középen) össze csatlakoztatjuk a fülre akasztót,na nekem az kb a 3.használat után már könnyen kezembe maradt a job oldali szára.
Tehát nem eltört.Sajnos szerintem a műanyag minősége(keményebb-puhább) nagyban függ,hogy mennyi idő múlva jön elő ez a hiba.Ezt végűl "IS"pillanat ragasztóval megoldottam.
Az elem mizéria nálam is volt addig, amig rájöttem,hogy ki kell kapcsolni a szemüveget -
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #90225 üzenetére
Szerintem okés a képernyő.Én nem látok semmi"elhajlást".Az 1-kép az elég jól mutatja.
Azt viszont látom,hogy a butorból kiemelkedik egy tv-tartó.A butor job oldalán tudjátok használni a polcokat?
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #90116 üzenetére
Én is szemüveges vagyok és a 3100-sorozatból is van szemüvegem.Könnyen viselem a 2-szemüveget egyszerre.Ég és föld!
A mostani 5100 vacak!-gagyi kinézetű! Gyakorlatilag csak akkor veszem elő,ha vannak vendégeim és azoknak csak a "vacakabb"jutna,de udvariasságból a minőségibb szemüveget adom oda -
sandró60
addikt
válasz
Isti27 #90064 üzenetére
A használati utasitásban-a tévé rögzitésnél van egy ábra ami mutatja azt amikor a talpán áll és a hátlap is a falhoz van rögzitve.Egy kb30-40cm lappal.Ezt a hátlap 4-db belső menetes egyikébe kell csatlakoztatni.Tehát neked nem kell komplett fali rögzitőt venned,persze van akinek igy nem oldható meg. Az továbra is a fali konzolt válassza.
-
sandró60
addikt
válasz
torreador22 #89987 üzenetére
Olvasd el amit küldtem PÜ-ben
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #89952 üzenetére
Igen-1A-biztosan rá dugnom Jól gondolod
-
sandró60
addikt
válasz
Isti27 #89880 üzenetére
Lehetőleg ne "erőltesd az új firmware letöltését
A smart menűben is kapcsold ki a frissitést,mert akkor "hátúlról"támad a "frissités"
Én is ezzel a firmware-val 2760-vettem a tévét.Utána valami okból annak ellenére,hogy kivolt kapcsolva a frissités-frissitett
Azóta csinálja,hogy gondolkodik a kikapcsolásnál -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
Lehet,hogy nem csak neked szólt ez a beirás.Van azért itt a fórumon más is aki esetleg most találkozik ezzel a tévé tipussal.Elnézést,hogy "magas"-nak tartod amit irtam.Sokszor én is vagyok úgy,hogy a "szájbarágos"magyarázatott kérem.Azért egy "köszönöm"-nek jobban örűltem volna.Helyetted megköszönöm magamnak,hogy sikerűlt meg oldanod
-
sandró60
addikt
Akkor leirom érthetőbben.Előszőr a billentyűkön lévő feliratok magyarúl a következőt jelentik
Source-forrás
Tools-eszköz
Tehát megnyomod a forrás gombot-ott rámész az usb feliratra-nem nyomod meg!
Az eszköz gombot megnyomva elő kell jönni az usb leválasztó menű
A kérdésem-Mostanába vetted a tévét vagy régebbi tipus?
Ha nem értesz valamit kérdezz inkább privátba! -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
giorgiosixx #89789 üzenetére
Van egy pár lehetőséged jack elosztó vásárlására [link]
Azért ird meg,hogy milyen minőségű az Aldis fejhallgató? -
sandró60
addikt
Sokan érdeklődtek a topikban bluetooth-os fejhallgató felől.Itt van egy alternativa.Ez gyakorlatilag minden fejhallgató csatlakoztatására alkalmas tévéhez jó.Tudom van rádiós is.bluetooth fejhallgató adapterrel
-
sandró60
addikt
válasz
SunMount3r #89733 üzenetére
Nekem ez van-VG-KBD1500/XH.Tehát a modelszám végén az XH- magyar billentyűzetett jelent.Csak böngészésnél használom a tévéhez
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Kicsirics77 #89653 üzenetére
A felsorólt márkáknak elég húzós árúk van
-
sandró60
addikt
válasz
giorgiosixx #89640 üzenetére
Kb 1-hónappal ez előtt irta valaki,hogy az F-szériánál nem lehet aktiválni.Amúgy itt az oktató videó
-
sandró60
addikt
válasz
giorgiosixx #89637 üzenetére
Igen megjelent-Hang menűben-hangszoró-bluetooth fejhallgatók.Ezzel most már igen.A tegnap vett Bt-vel valami gond lehetett.
#Kicsirics77#Ennél a tipusnál lehet,hogy nem lehet aktiválni
-
sandró60
addikt
válasz
Kicsirics77 #89622 üzenetére
A tévéd tipusa?
Nem minden tévé szervizmenűjében lehet a Bt fejhallgatót engedélyezni.Tegnap leirtam az esetemet egy Qilive-tipusú BT fejhallgatóval.Ja-elötte itt a fórumtársak leirták,hogy kell ezt a szervizmenűben aktiválni(H6400)Amit kipróbáltam az a második bekapcsolásnál"bedöglött".Visszavittem.Ma elmenetem egy másik Auchanba-Óbuda-Itt próba"cseresznye"alapon vettem Lazer bluetoothV1 fejhallgatót -gondoltam,ha ez se jó vissza viszem.Haza hoztam rá tettem töltőre-kb 1órai töltés után neki álltam "remegő"kézzela"nagy"műveletnek.Úgy nézki,hogy ez működik.Többszőr ki kapcsoltam-be kapcsoltam.Az eredeti ára 11k ezt levitték 6999ft-re.Szerintem nem ér többet.[link]
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #89563 üzenetére
Sajnos korai volt az örömöm.Vissza kellet vinem ezt a bluetooth fejhallgatót.Qilive-Q.1233.
A hiba jelenség-ki kapcsoltam majd újra be.A tévéhez párositva elfogadja,de egy pisszenésnyi hang se jön át-Többször próbálkoztam.Úgy néz ki mostanába nem lesz eredeti samu fejhallgatom,mert nagyon hororr árban 50-60k közöt adják
Igy jártam.Lehet,hogy én fogtam ki egy hibás darabot.
-
sandró60
addikt
Üdv a topik lakóknak.
A mai nap folyamán sikerűlt a szervizmenűben(H6400) beállitani a bluetooth fejhalgató menűpontot.A fórumtársak hathatós instrukciója alapján.El is mentem a madaras tescóba.Vettem egy ilyen márkát-Qilive-Q.1233 tipusszámú bluetooth fejhallgató.Sikerűlt a párositás a tévé fel ismerte.Ajánlatos az aksiját egyből töltőre tenni amit sajnos nem adnak hozzá.Egy kicsit problémáztam a párositásal mivel ép anyi volt az akkuban,hogy felismerje.A ősz tartozék 1db mini usb kábel töltéshez és 1db kb80cm kábel 3.5jack dugó mind a két végén.
Az ára 6999ft
Auchan garancia 2-évre
Tudom nem nagy minőség,de nekem arra elég,hogy este ne zavarjam a családot a tévé hang erejével -
sandró60
addikt
A tipped arra utal,hogy valamit "matattál" a menüben,de szerintem "életjelet" kellene mutatni akkor is.Próbáld Itt kérdezni
#valentin94#
Az energia takarékossági funkciókat ki kapcsoltad? -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #89247 üzenetére
Szerintem csak kisérletezni tudsz.Veszel Itt bluetooth.ha nem jön össze visszaviszed.Az internetes rendelésnél erre 14 napod van.Minden indoklás nélkűl
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest