- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbx
aktív tag
válasz
nhunor #14069 üzenetére
dehogy nincs koze
csak telefon azaz pda mobil specifikus.szemelyre szabva az omniara vagy htc re akarmire.az adott keszulek funkciojainak megfeleloen.a phone resz az pedig a radio reszt jelenti amitol foleg egyedi.es ezek kulon fileokban vannak.phone.pda + az alkalmazasok amiket a rommer kollega lsd.:anzo,taril,romovics bele integral. ezek a fozott romok.a kezelo felulet az egyeni shellek vagy manilla stb ami tetszik.
gondolom akkor neked meg a gyari rom van fent.eloszor ha frissitesz szerviz rommal erdemes kezdeni majd ugy ra a fozott romok.van egy jo kis leiras errol "biztonsagos romfrissites " cimszo alatt.probalj ki jopar romot mert nem mindegyik rom megy hibatlanul.keszuleke valogatja.ja es 6.5 osbol azert csak fozott romok vannak mivel ez hivatalossan nem jott ki omnia 1 re. -
norbx
aktív tag
válasz
nhunor #14066 üzenetére
DXID1 Windows Mobile 6.5" Vagy rosszul értem,
a rom verziojat hivatott jelenteni ez a betu kod.ha utana olvasol akkor ebben benne van a kiadasi ido es a regio.itt a phone resz legujabb kiadasara hivatkozik a romovics fele rom es ha megnezed van phone resz nelkuli rom is amit akkor tudsz hasznalni hamar frissitetted a legujab phone resszel. -
-
-
nhunor
csendes tag
válasz
nhunor #13483 üzenetére
Adott egy Vito SMS-Chat és SPB Mobile Shell. Azt szeretném, hogy itt a today-en üzenetes ikonra kattintva ne a windows-os, hanem a vitós sms felület jöjjön be.
A reg módosítás a következő: HKLM/Software/Microsoft/Shell/Rai/:MSINBOXVáltoztasd meg a key 1-et (alapból: Tmail) erre: "\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"
- ezt a szöveget találtam. Megcsináltam a módosítást, figyeltem az idézőjelre, a perjelre (utána-előtte nem raktam szóközt, esetleg kellene?), de mégsem jó, nem történik semmi, ha az üzenetes dobozra kattintok, pedig restart is volt.. A my storagera telepítettem, lehet, hogy ez a gond és a saját eszközre kellett volna?
köszi a választ!
ÚJ: úgy látom, hogy hiába rakom be az idézőjelet a végére, soft reset után ez eltűnik onnan, megnéztem és többször próbálgattam az fdc taskmanager registry editorával. WTF? -
nhunor
csendes tag
válasz
nhunor #13172 üzenetére
Illetve még 1 kérdés: http://www.i900.eoldal.hu/oldal/ms3-athelyezes-sktools - ennek megfelelően szeretnék áthelyezni egy könyvtárak a saját eszközből a my storage-ra. De amikor bemegyek az sktoolsba és ki kell választanom a könyvtárat, amit mozgatni szeretnék: nos, itt sárga színű a mappa, amit át tudok vinni vhova (bluetooth ftp, my storage, storage card, temp), és szürke, amiből semmit nem tudok átvinni -ilyen a program files a my device-on, noha nekem innen kéne az spb-t átvinnem, de nem engedi. Mi a rákot csinálhatnék?
[Ha ki szeretnék választani bármit a program files-ban a my device-on, akkor action, ok - de nem csinál semmit, csak a cancel működik)
-
TomKiss
tag
válasz
nhunor #13102 üzenetére
kikerestem neked.
Viszont az Omniában nincs ilyen, ott "csak" sima GPS van. -
TomKiss
tag
válasz
nhunor #13102 üzenetére
azért vigyázz, a letöltés maga ingyenes, de értelemszerűen ez adatforgalmat generál. Ha GPRS-en töltöd le, akkor fizetni fogsz érte.
Sztem időnként letöltöd, az bőven elég, nem kell annak minden alkalommal letöltődnieA navigálás is lehet fizetős. pl a googlemaps "fizetős". Mégpedig azért, mert ugyan a helyzeted GPS-en keresztül határozza meg, viszont a térképszelvényeket neten tölti le. Ez pedig, ha nem wifin történik, fizetős, az adatforgalmat ki kell fizetned.
-
TomKiss
tag
válasz
nhunor #13098 üzenetére
A gps-t a navi szoft kapcsolja be (lehet, hogy manuálisan is be lehet, de ezt nem tudom).
XTRA egy, a műholdak elhelyezkedését tartalmazó file, melyet le lehet tölteni, és ennek segítségével valamivel gyorsabban tud a műholdakhoz "kapcsolódni".a többire nem tudok válaszolni, nem ismerem a Garmint.. de Igo esetén az általad leírtak nem működnek. Értelem szerűen csak akkor tud útvonalat ajánlani, ha pontosan, a műholdak segítségével tudja hol vagy, hogyan lehet oda eljutni.
-
Skynet258
veterán
válasz
nhunor #12935 üzenetére
Én a Panoramic Wi-fi Hero-t használom, ez részletesen megjelenít mindent az adott hálózatról, és jól is néz ki
-
nhunor
csendes tag
-
Skynet258
veterán
válasz
nhunor #12920 üzenetére
Némely képen - de akár ezen is - úgy tűnik, mintha még a hangszórónál ki se lenne vágva ez a csodafólia... Szerintem kerüld el, vegyél inkább az árából egy tábla csokit
Brando alatt én nem tennék semmit a készülékemre (bár a fő favoritom a Martin Fields, rendelek is hamarosan még egyet).
-
-
TomKiss
tag
válasz
nhunor #12895 üzenetére
Nos, ha nem tévedek, és jók a tapasztalataim akkor a tárolási memória a "c:" meghajtót jelenti. Gyakorlatilag ide települnek alapesetben az alkalmazások, itt tárolódnak a levelek, csatolmányok (bár ez átállítható), valamint itt tárolódnak a böngésző cache állományai is.
A program memória a futások közben felhasználható szabad memóriád, ez az a terület ahova az elindított programok betöltődnek.
Hogy a PCvel összehasonlítsam: tárolási mem - HDD; program mem: memóriapersze ha tévedek, akkor sorry, és úgy is kijavítanak
-
anzo
senior tag
válasz
nhunor #12895 üzenetére
Mivel saját belátásod szerint zöldfülű vagy ezért ha valamilyen problémába ütközöl akkor elöszőr az i900 oldalon nézelődj.
Ebben a problémában pl itt: i900 memória -
Csabee.
nagyúr
válasz
nhunor #12883 üzenetére
Sajnos én nem használtam ezt a skint, nem is szoktam billentyűzárat használni! Csak úgy van beállítva a készülékem, hogy ha a felső bekapcsoló gombot megnyomom egyszer, akkor lehessen használni a készüléket, így a billentyűzár nekem nem szükséges!
VNC klienst használ valaki Omnián?
-
nhunor
csendes tag
válasz
nhunor #12866 üzenetére
Van egy regem a a Voipcheap nevű programhoz, fel is van töltve. A kérdésem, hogy mobilra milyen programot tudok felrakni, amivel be tudok lépni a voipcheap-es azonosítómmal, és wifivel ingyen tudok ezáltal vezetékest hívni? A fringet feltelepítettem, de rejtélyes módon kilép, amikor csatlakozna a hálózatra.
Ja, és továbbra is keresnék normális, abc def, nagy méretű, jó, t9-es magyar szótárral rendelkező billentyűzetet, mert a qwertyknél túlságosan kell koncentrálni és még így is mellé nyom az ember. Sokkal gyorsabb lenne egy hagyományos.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nhunor #12837 üzenetére
Kipróbáltam és baromi jóóó! sokkal jobb és élvezetesem a böngészés vele mint akár az operával, akár az ie-el..
Innen letölthető a Skyfire
-
G4ng3r
tag
válasz
nhunor #12828 üzenetére
A beépített update nem működik. A rom frissítésnél ez semmit sem befolyásol.
A settings->system->version-ben meg tudod nézni milyen romod van, ha leírnád többet tudnánk mondanni róla, hogy mennyit segítene egy frissítés.
Amúgy egy itthoni szolgáltató rom és egy friss rom között óriási a különbség használhatóság terén.somnia: éppen ezért éreztem szükségét a korrekciónak...
-
G4ng3r
tag
válasz
nhunor #12825 üzenetére
0, ez nem LG, hanem Samsung...
1, van rá több féle program, pl. wktask, htc x button
2, ha romot akarsz frissíteni, akkor úgy látom, hogy rádfér még, hogy tanulmányozd kicsit a WM-et, és mondjuk olvasgasd szorgosan az i900.eloldalt
(vagy csináltasd meg valakivel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged