- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
qamu74 #21922 üzenetére
Az pedig esélyes, hogy valami érintkezési hiba. Szerintem valami el mozdult, vagy ne adj isten, elrepedt / tört, pl. egy forrasztás, és amikor rajta van a hátlap, akkor nyomja és azért nem működik, ha pedig leveszed, akkor kerül az "eredeti" állapotába. Én személy szerint, ha nem látható javítható és konkrét látható hiba, akkor mindenképpen elvinném egy szervizbe.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
qamu74 #21876 üzenetére
A gmail beállitásainál ilyesmit nem tudsz, ha net van, akkor be kellene, hogy engedjen lépni. Én wifi-ről használom a telón a különböző dolgokat, amihez net kell (MSN, Opera mini) és engem simán be enged a gmail fiókomba, bár azt hozzá teszem, hogy a böngészőből lépek be, de szerintem ha az email kliensét akarnád használni a telefonnak, azzal is be kell, hogy engedjen.
-
hmiron
tag
válasz
qamu74 #21789 üzenetére
a kiválasztott zeneszámon hosszantartod az ujjad és akkor legalul ott lesz, hogy beállítás csengőhangként
vagy a beállításoknál a hangok és jelzések nél a jelzőhangoknál asszem a második fül ott lehet beállítani de csak akkor ha a kívánt számot a mystorage gyökérkönyvtárba kimásolod!!!!!
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
qamu74 #21785 üzenetére
Hali.
A ROM frissités leirását ITT TALÁLOD, regisztráció szükséges a linkekhez. (Csak akkor tudsz rájuk kattintani, ha regisztráltál az oldalra, de fél perc alatt megvan)
ROMokat pedig ITT TALÁLSZ
A link a google-re mutat
Csak beirod, hogy "Samsung i900 rom" és máris csemegézhetsz
Remélem tudtam segiteni!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest