- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okosság
tag
Én Anzo 28227_PFC_HUN romját használom már kb 1,5 éve. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyors, stabil, nem fagy le, sokáig bírja az akku. Nem úgy mint OCK Prémium romja ami néha lefagy, zenét lehetetlen hallgatni a zenelejátszójával, néha meg annyira belassul, hogy egy percet kell várni rá. A manilla kinézet az jó lenne anzóéban is, de inkább stabil legyen.
-
Katatonia666
aktív tag
Bármelyik, Android "utánzat" használhatatlan Omnián. Próbáltam vagy 3 félét, meg "rendes" Omniára kreált Android-ot is, de fika volt mind, bugos, tele hibával és a legtöbb fagyott is, na meg soknál nem használhatóak a telefon funkciók. Szerintem ne próbáld ki, mert felesleges
Viszont valóban, OCK romjainál egyenlőre nincs jobb, én is csak azért cserélem le, mert ez sem tökéletes.... Viszont még mindig ez a legstabilabb és a leggyorsabb!
-
hmiron
tag
Ez nem a kijelző hibája, amit mondsz, mivel a kijelző az egy teljesen különálló rész az érintés digitalizáló paneltől!! Ellenben a leírtak alapján tuti hogy a panel lehet oda, úgyhogy az már sajnos cserére érett
Hardveraprón amúgy pont van 1000huf- ért omnia digitizer Remélem segítettem !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged