- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyics
őstag
válasz chrytusz36 #12391 üzenetére
A hangrögzítésre a Vito AudioNotes a legjobb megoldás, szerintem.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
Dare2Live
félisten
válasz chrytusz36 #12445 üzenetére
nálam semmi ilyet nem csinál a vito...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Rick4
félisten
Audio notes touch, és 2 way recoding. Tökéletes, van hangszint állítás, vagyis ha nem beszéltek, megáll a felvétel.. Egy jóideje használom, tuti.., ja és ott a mic auto gain, vagy kézi állítási lehetőség..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
matyics
őstag
Én nem Vito Callrecordert írtam, hanem Vito Audio NotesTouch-ot!
Az tuti, hogy jó.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
anzo
senior tag
válasz chrytusz36 #12842 üzenetére
Nincs a kamerának órája. De vannak olyan romok amelyek dátum-idő névvel mentik el a képet.
-
nhunor
csendes tag
válasz chrytusz36 #12890 üzenetére
Küldtem privit, nézd meg.
-
Deathjay^
tag
válasz chrytusz36 #13142 üzenetére
óóó köszi szépen igazad van. a systembe ki volt lőve az összes hang. most vissza állítottam és most lejátssza azt ami be van rakva hangnak.
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
Csabee.
nagyúr
válasz chrytusz36 #13435 üzenetére
Én két megoldást hallottam erre, az egyik a wTask nevű program, a másik meg valami Active sync killer nevezetű dolog.. Konkrétat sajnos nem tudok mondani, de ezekkel szokták ezt megoldani azt tudom!
Üdv: Csabee.
-
Kombat
őstag
válasz chrytusz36 #13874 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz chrytusz36 #14054 üzenetére
Két helyen lehet rájuk találni:
1. \Windows\StartUp (rejtett könyvtárak, de Resco Explorerben engedélyezheted, hogy látszódjanak)
2. Registryben: HKLM\init. Itt a Launch1xx formájúaknál indítja az értékben megadottakat. Itt ki kell törölni azt, amelyiket nem akarsz automatikusan indítani. Egy registry szerkesztő kell hozzá, az említett Resco Explorer egy pluginnal erre is kiváló.A futó processzeket pl. Task Manager 3.1 alatt lehet nézegetni és számolgatni (dotfred.net).
A legjobb aláírás a héten
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz chrytusz36 #14090 üzenetére
Tedd fel igen, utána menni fog!:
chrytusz36 smsorganizer,MagiCall,FakeCall,DUDLER Drunk Dialing Assistant, NoCalls,
ezeket nézegesd, omniahubon megtalálod őketÜdv: Csabee.
-
kyru74
aktív tag
válasz chrytusz36 #14088 üzenetére
Szia!
Egy pár hete én is ezzel a problémával görcsöltem és a win 7-el volt a gond felraktam egy másikat és azzal felismeri az omniát most már .Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
Hassel
csendes tag
válasz chrytusz36 #14105 üzenetére
Azt nekem szánta, csak mellé ment! Innen köszönöm neki!
-
Csabee.
nagyúr
válasz chrytusz36 #14265 üzenetére
Talán kívülről szebb az Omnia, belülről viszont viszi a prímet az iPhone
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
snowdog
veterán
válasz chrytusz36 #14264 üzenetére
Köszönöm sikerült, ez volt a megoldás.
Abból indultam ki, ha törölni nem lehet, akkor felülírni sem.
Mivel az összes csengőhangot felülírtam nullás MP3 fájlokkal (eredetieket átmásoltam a My Ringtones könyvtárba), természetesen most nincs csengőhang. Viszont nem tudom megadni a gépnek, hogy honnan játsza le a csengőhangokat (mondjuk innen: My Ringtones). Van rá valami jó megoldás?
-
trobi28
addikt
válasz chrytusz36 #14394 üzenetére
Nekem is így sikerült kalibrálni,olyan erővel kellett nyomni hogy azt hittem kitolom az aksit
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Kombat
őstag
válasz chrytusz36 #14394 üzenetére
1. Ez csak, akkor igaz, ha nem HR vagy ROM csere után indítod a készüléket és az magától indítja el a kalibrációt.
2. Nekem digitalizáló csere után nem kellett erősen nyomnom. -
snowdog
veterán
válasz chrytusz36 #14428 üzenetére
Én ezt tettem fel, mindenhol takar, levehető, tisztítható (ezt még nem próbáltam):
Képernyővédő fólia, Samsung i900, BRANDO ULTRA CLEAR Protector Bruttó kisker. ár: 2,625 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest