- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Most néztem, a március 30-án vett omniához a naviprogram elég ócska, még valamikot 2008 szeptember környéki, értelemszerűen nem a programmal van baj, hanem a térképekkel. Azóta voltak lényeges frissítések is, de gondoltam nem bántom, jobb az úgy, holott elvileg térképfrissítés meg ez az legalább egy évig járna hozzá. Ettől függetlenül van egy másik kártyán naviprogramom ami frissebb, újabb, gondoltam belepróbálom a kártyát, felteszem, megnézem. Nos, ennél a GPS port eleve a 0-n van, és a lényegi rész: az udvaron állva a másikkal 4-5 műholdat láttam (relatíve szabad égbolt, szomszéd családi házak minimálisat takarnak) ezzel meg 7-8-9-et is, nyilván nem autópályán jön jól hanem Pl Pesten a magas házak közötti szűk utcákon. Nem tudom miért lehet, de jobban működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest